Şimdi Ara

##Yeşil Lazer(Laser Pointer) 1000 MW-(KARGO DAHİL 40 TL) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
13
Favori
14.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 lük gzlmiş 1-2 ay içinde bende alabilirim
  • kargo ile 20 tl olaydı kapıda ödemeli:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

kargo ile 20 tl olaydı kapıda ödemeli:)

İstanbul civarında uygun biryerde buluşursak elden teslimat yapabilirim hocam.
  • yannız videodaki ilki kaç mw o iyi deil pek ışık yansıtmıyor 2.si iyi ama o ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

yannız videodaki ilki kaç mw o iyi deil pek ışık yansıtmıyor 2.si iyi ama o ne kadar?

Videodaki 2 lazer de aynı hocam...
  • Kargolar giriş yaptı takipte olalım lütfen.
  • 200mw gercek dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacoste_1927

200mw gercek dimi

Bu konuda defalarca tartışıldı hocam gerçek olup olmadığı kounsnda kesin bir bilgim yok yani yanıltmak istemem ama alan arakdaşlar memnun ve siyah uçlu kibritleri rahatlıkla yakabildiklerini söylüyorlar.
  • Hocam satış varmı hala alcam demiştim ama alamamıştım. Şuan satıyorsan 200 lük almak istiyorum bir tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Hocam satış varmı hala alcam demiştim ama alamamıştım. Şuan satıyorsan 200 lük almak istiyorum bir tane.

Evet hocam satışlar devam ediyor. Pm inizii bekliyorum :)
  • Usta bende şu 200lüğü alabilirim
    Pm attım :D
  • Valla kaclikti bilmiyorum ama e5 yaninda yurdun birinde elemanlar bi lazer tuttu mubarek isin kilici gibi yarmisti gokyuzunu

• Usta noldu formumu bıraktın ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Usta noldu formumu bıraktın ya ?

Kusura bakma hocam şehir dışındaydım ayrnıtılı cevap yazdım :)
  • PMde 2. sayfaya geldiniz ama bu konuyu cevaplananlarda görmek için bişey yazmam lazım bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk70

PMde 2. sayfaya geldiniz ama bu konuyu cevaplananlarda görmek için bişey yazmam lazım bulamıyorum

• Lazerler ve genel ışık ile bilgi almak vede farkını öğrenmek için Charlene W. Billings - John Tabak / Lasers - The Technology and Uses of Crafted Light kitabını tavsiye ederim kullanımından doğasına kadar herşey var aynı zamanda kronolojik olarak ışıkla uğraşan bilim adamlarının ne yaptıklarınıda anlatıyor [Kitabın tübitak çevirisi mevcuttur.(Charlene W. Billings - John Tabak /Lazerler - İşlenmiş Işığın Teknolojisi ve Kullanımı)] geçenlerde bitirdim hoşuma gitti...
  • sizin sattığınız ile bu ürün arasındaki fark ne hocamhttp://urun.gittigidiyor.com/spor/yesil-lazer-pointer-200mw-15km-etkili-5-baslik-89767393
  • ben de araştırmıştım burdan alacağında şarjlı pil ile şarz aleti olacak 200mW nin focusu vede güvenlik kiliti olacak bide burdan aldığının boyutları kalem kadar ince değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: please44

sizin sattığınız ile bu ürün arasındaki fark ne hocamhttp://urun.gittigidiyor.com/spor/yesil-lazer-pointer-200mw-15km-etkili-5-baslik-89767393

Dostum öncelikle şunu söyliyim bu sattığı 200 mw kesinlikle değil en fazla (ki öyle olduğunu da sanmıyorum) 100 mw dir. 200 mw nin fotoğraflarını ilk emsajda paylaştım kalınlığına bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.