Şimdi Ara

Yeşil forma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar günlerdir arıyorum Adanada oturuyorum internetten baktım istanbulda abime baktirdim ama bulamadık musleranin giydiği formayı.İnternette satılan her hangi bir yer var mı veya istanbulda gördünüz mu yakın zamanlarda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de arıyorum. Hem gri olanı hem de yeşil olanı. Bulsam ikisini de alacağım. O kadar aramama rağmen bulamadım. Buraya konu açıp sorduğumda da birkaç arkadaş yeşil formanın belli bir miktar üretilip satıldığını ve tükendiğini söylemişti.

Orijinalden alıntı: Ëmir

Ben de arıyorum. Hem gri olanı hem de yeşil olanı. Bulsam ikisini de alacağım. O kadar aramama rağmen bulamadım. Buraya konu açıp sorduğumda da birkaç arkadaş yeşil formanın belli bir miktar üretilip satıldığını ve tükendiğini söylemişti.

Limangoda 2 gun önce çıkmıştı sanırım gri forma eski sezon olabilir yanlis yönlendirmeyim seni.

Muslera forması alamayıp üzülen dostlar, galiba yakında sizler için iyi bir haberim olacak :-)

bir kaç dakika önce atılan tweettir

Orijinalden alıntı: aaksu

Nurettin Kantarelli ‏@NKantarelli
    Muslera forması alamayıp üzülen dostlar, galiba yakında sizler için iyi bir haberim olacak :-)

bir kaç dakika önce atılan tweettir

Eyvallah hemen takip edelim

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

Ben de arıyorum. Hem gri olanı hem de yeşil olanı. Bulsam ikisini de alacağım. O kadar aramama rağmen bulamadım. Buraya konu açıp sorduğumda da birkaç arkadaş yeşil formanın belli bir miktar üretilip satıldığını ve tükendiğini söylemişti.

Limangoda 2 gun önce çıkmıştı sanırım gri forma eski sezon olabilir yanlis yönlendirmeyim seni.

Hocam o geçen sezonun forması. Bende mevcut.

Ben şunu arıyorum.

Yeşil forma ?

İnşallah ikimizde buluruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarı yuvarlak içinde ünlem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

Hocam o geçen sezonun forması. Bende mevcut.

Ben şunu arıyorum.

Yeşil forma ?

İnşallah ikimizde buluruz.

Evet bu da güzelmiş inşallah buluruz ben bulursam pm atarım sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.