Merhaba arkadaşlar,2007 1.4 tdi fiesta aracımda sarı tırtıklı yuvarlak içerisinde ünlem işareti çıktı ve araç 2000 devri geçmiyor.. yardımcı olabilir misiniz? ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sarı yuvarlak içinde ünlem

-
-
Merhaba forumdaş,
Hoş geldin öncelikle. Ama neden Google'da aramadın:
www.google.com
Sarı yuvarlak i�inde �nlem - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=Sar%C4%B1+yuvarlak+i%C3%A7inde+%C3%BCnlem- Foruma üye olmak için bilgileri yaz
- Onay mailini/sms'ini al
- Yeni Konu aç, doğru kategori seç.
- Başlığı belirle
- Konuyu yaz, ekran görüntüsü koy.
Ben gerçekten anlamıyorum. Başlığı olduğu gibi Google'a yazsan göreceksin işte, hangi motivasyonla bunu başarabiliyorsunuz. Belki de forum sahipleri sonuçlara girmek için içerik üretiyor ama sanmıyorum.
-
ilgine teşekkürler ama senin kadar ben de google da aramayı çoktan yaptım ve araç makineye bağlandı ve hala çözülemeyen bir sorun var.…
bilgisi olan var ise yardım rica ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebi özden -- 25 Mart 2024; 20:49:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pardon, cevapla yapmadığın için bildirim gelmemiş bana, tesadüfen gördüm.
Sana şunu önereyim burada seni görmezler. Forumda şöyle bir kategori var:
Alıntı
metni:Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri Çözülemeyecek sorun yoktur. Yeter ki işin ehli kişilerle konuşun Oraya yaz. Ve mutlaka dikkat çekici başlık olsun,
Örnek başlık:
Sarı Dişli Ünlem Lambası Bir Türlü Gitmedi: Her Yolu Denedim
Ayrıca yapılan her şeyi detaylıca yaz ki fikir yürütebilsinler.
-
Merhabalar 2007 ford fiesta aracınızın tırtıklı ünlem işaretinin nedenini öğrenebildinz mi acaba ? Aynı sorun bendede var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X