Şimdi Ara

[Yerli Yazılım] Instagram Analiz (Ücretsiz - Takip etmeyenler, Bot tespiti ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Selamlar DH sakinleri,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve tamamen ücretsiz olarak Firefox mağazasında yayınladığım Instagram Analiz eklentisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Piyasada bu işi yapan birçok güvenilmez uygulama varken, tamamen tarayıcı tabanlı çalışan ve verilerinizi dışarı çıkarmayan bir araç geliştirmeyi amaçladım.

🛠️ Eklenti Neler Yapıyor?

Unfollow Analizi: Sizi takip etmeyi bırakanları anlık görebilirsiniz.

Yapay Zeka Destekli Bot Tespiti: Takipçi listenizdeki şüpheli ve bot hesapları AI puanlaması ile listeler.

Excel Aktarımı: Verilerinizi CSV olarak bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz.

Hayalet Modu: Arayüzü şeffaflaştırarak ofis veya halka açık yerlerde gizli analiz yapmanızı sağlar.

Güvenlik Önceliği: Instagram limitlerine takılmamak için özel "Güvenli Mod" ve molalı işlem motoru mevcuttur.

🔐 Neden Güvenli?

Forumda bu tarz araçlara şüpheyle yaklaşıldığını biliyorum, o yüzden şunları netleştirmek isterim:

1. Şifre İstemez: Eklenti zaten açık olan Instagram oturumunuzu kullanır.

2. Yerel Çalışır: Tüm işlemler sizin bilgisayarınızda gerçekleşir, uzak bir sunucuya veri aktarılmaz.

3. Açık Kaynak: Kodları merak edenler için GitHub linkini aşağıya bırakıyorum.

🔗 Bağlantılar:

Firefox Mağaza Sayfası:

[https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/instagram-analiz-v25-0]

Eklentiyi kurup deneyen arkadaşlardan yorumlarını ve eksik gördükleri yerleri belirtmelerini rica ediyorum. Yerli projelere destek verdiğiniz için şimdiden teşekkürler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.