|
Yerli tanksavar KARAOK'tan 2 kilometreden tam isabet!
LG Stanbyme 2 27LX6TDGA 27" Full HD WebOS Smart Standlı Dokunmatik LED TV Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/lg-stanbyme-2-27lx6tdga-27-full-hd-webos-smart-standli-dokunmatik-led-tv-101724326?magaza=mediamarkt&utm_source=donanimhaber&utm_medium=cpc&utm_campaign=dhn11
22 sa. önce paylaşıldı
-
-
Tank eskisi kadar ihtiyaç değil, anti tank da aynı şekilde ama madem yaptık tebrikler mühendislere.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yani o kadar Javelin sipariş eden - stoklayan ülkelere "Öngörüsüzsünüz - göremiyorsunuz." mu demeye çalışıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kara harekatı yapacaksan tank çok gerekli, Aynı şekilde kara savunması yapacaksan Anti tank da çok gerekli.
-
başarıları daim olsun, caydırıcılık şart
_____________________________ -
İşgal edilmek istemiyorsan anti tank ın olacak. Tankın eskisi kadar etkin değil diye tamamen de kullanım dışı değil. batıda 8 km menzilliler üretiliyor hatta yanlış hatırlamıyorsam 10km+ üzeri menzilli üzerinde çalışmalar yapıldığını okumuştum. ABD irana karadan girmeye çalışırsa en acı reçeteyi yazacak olan bu mühimmatlardır. 2 km yapmışlar umarım daha uzun menzilliler de yerli üretim olur.
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
-
Seri üretime girdi mi, “dost ve müttefik ülkeleri donatmadan ordumuzun envanterinde olmalı”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hareketli hedeflerde de etkili mi?
Tanıtımda sadece sabit hedef kullanmışlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
açıklamada her ikisinde etkili denmiş ama tanıtımda hareketli hedef göremedim
Kara harekatı yapacaksan tank çok gerekli, Aynı şekilde kara savunması yapacaksan Anti tank da çok gerekli.
|
|
Yani o kadar Javelin sipariş eden - stoklayan ülkelere "Öngörüsüzsünüz - göremiyorsunuz." mu demeye çalışıyorsunuz? |
|
İşgal edilmek istemiyorsan anti tank ın olacak. Tankın eskisi kadar etkin değil diye tamamen de kullanım dışı değil. batıda 8 km menzilliler üretiliyor hatta yanlış hatırlamıyorsam 10km+ üzeri menzilli üzerinde çalışmalar yapıldığını okumuştum. ABD irana karadan girmeye çalışırsa en acı reçeteyi yazacak olan bu mühimmatlardır. 2 km yapmışlar umarım daha uzun menzilliler de yerli üretim olur. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt