Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (825. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Acar_x , pspcü , cengobey
3 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.789
Cevap
430
Favori
866.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2025)
Giriş

inşallah şöyle 1750 deyip 1 peşin 750 sıfır faiz 12 ay yapacaklar ki tüm türkiye arabasına kavuşsun YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben 10 nisan sipariş ettim ve bugün teslim aşamasına geldi. Sizin sipariş tarihi geç olmuş fakat şanslısınız. Her an arayıp daha donanımlı bir araç teklifi yapabilirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaşaryaşamaz01 Y kullanıcısına yanıt

yaşar iyi günlerde bin ama 55-60 kw/h pil öldürsen 500kmyi geçmez bilerek almak lazım ayıp olur 88lik togg ile kıyaslamak

wltpsinin hikaye olduğunu hakikaten artık para alan youtuberlar bile itiraf etti

• sadays S kullanıcısına yanıt

10 F içinse fiyat yüksek zor o fiyata ama kampanya değiniz gibi olursa sırf kampanya hatırına alınır. Bana görede fiyatı 1650 tl den başlamalı en dolusu

• hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    V2 Uzun + Kula + Bej iç döşeme + Cam Tavan benim de 16 Nisan siparişim, sipariş verirken uyarıda çıkıyor zaten, üretim fiyat finansman hepsi mayıs ayında belli olacak. Şu an sipariş alındı olarak gözükmesi normal. Ayrıca Togg'un ötv limiti yüzünden cam tavan ve meridian aynı anda alınamaması çok kötü bir karar. Nisan sonrası sipariş verenleri bir tercihe zorlaması hiç hoş değil. Sonuçta her donanımı standart olarak veren cam tavan müzik sistemi ve otonom sürüş sabit fiyat tesla juniper görünce insan bir üzülmüyor değil, keşke meridian da alabilseydik... Tesla bu fiyattan ne kadar satar bilmem ama meridian alamamak üzecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarum_58 kullanıcısına yanıt

bence ümitlenmeyin 1930'a t10x'ten zarar eden firma azıcık kaportanın metalinden tasarruf etti diye 1650 filan yapmaz

Ben de öyle birşey bekliyorum ama sanırım 500 bin verecekler sıfır faizle.

1700 veya altında bir rakamla gelirse (uzun menzil) kış paketi, cam tavan, meridyen ses vs alabiliyorum. Daha pahalı gelirse bazi ozellillerden vazgeçmem gerekecek.

Acaba standar ses sistemlisini alsam kendim ses sistemi taktiranilir miyim dışarıdan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 29 Nisan 2025; 11:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt

youtubeda videolar var ama orijinal olmasını tercih ederim yarın bir gün satarken sorun olur

• ccecy kullanıcısına yanıt

Daha öncede yazmıştım bu konuda. Bu çarpışma önleme sistemi sıkıntılı bana kalırsa. Yan yolun ağzında geri geri gidiyorken ana yoldan motor geliyordu ve ben yola çıkmayıp geri gittiğim halde devreye girdi. Arkada görmediğim birşeye çarptım arabayı sandım. Kolay kapatma tuşuda yok maalesef.

Burun 30cm daha istiyormuş sanki. Mazda 6 havası var.

• alpnode A kullanıcısına yanıt

Çok ses delisi değilim ama olsaydı çok gözül olurdu.Bazı müşterilerine rengini değiştir meridyan ekleyelim gibi seçenekde sunmuşlar belki öle bir seçenek gelebilir :)

• Yaşaryaşamaz01 Y kullanıcısına yanıt

TOGG T10x Long Range şehir içi wltp 748km. 62,5kw'lık batarya ile Tesla SR'de -23km yi rüyanda görürsün. Birisinin karma ve tamamen gerçekçi verisi ile öbürünün şehir içi ütopik verisini yan yana yazıp matematik oyunu yaparsan he evet +23.

bu batarya davasına 88,5 kw NMC den 62,5 LFP ye geçmek çok mantıksız gelmeye başladı Juniper siparişini iptal etmek üzereyim

T10X V2 Uzun Menzil ile kışın şehir içi kısa mesafe(sürekli 3-5km) yaklaşık 200km menzil aldığımı da şuraya not düşeyim haksızlık olmasın.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

niye bu kadar az hocam ?Peki ortalama yaz kış , şehir içi , şehirlerarası ne menzil görüyor arkadaşlar.İlk defa sizden duydum o yüzden soruyorum .Kullananlar en kötü şartlarda 400 km diyorlar çünkü.

• meeb kullanıcısına yanıt

Hepsinde ısıtıcı açıktır. O zaten tek başına 7KW kadar tüketiyor. 25 de araç tüketse 32 KW civarı tüketim yapar.

• meeb kullanıcısına yanıt

Bu başlıkta detaylıca yazdım, eski mesajlarıma bakabilirsiniz. Şu anda genel ortalama 23kW seviyelerine düştü ve menzil 400-440km'ye kadar çıktı.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

yani yüksek geldi bana.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

şehir içimi hocam ?kışın 26 kw tükettiğini biliyordum da havaların ısındığı bu zamanda daha az diye biliyordum.

Tipi çok hoş da

tekerler sanki kasaya göre küçük kalmış yada kasaile arası fazla açık, içe doğru konumlanmış bir de

teker kısmı şuna pek benzemiyor;

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminator -- 29 Nisan 2025; 16:51:13 >
  • 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.