Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (735. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: QLBatiatus
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.740
Cevap
339
Favori
635.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 26.2.2025)
Giriş

Eğer bütçe yetiyorsa fiyatlarda zamlanmadan kredi kampanyası bitmeden babacığına V2 full uzun menzil al ,ben çok sevdiğim babamı kaybedeli 2 yıl oldu , 200-300bin liralar bir şekilde ödenir ama onların mutluluğu herşeye bedel ,belkide son aracı olacak bilemezsin ,kendimiz için bile böyle , herşeyi zamanında yapmak lazımmış hiçbirimizin garantisi yok şu fani dünyada

krem renk deri koltuklu ısıtmalı hafızalı elektrik ayarlı ,meridian ses sistemli ,cam tavanlı ,ayder yeşili veya anadolu kırmızı herşey dahil 1.930.000 , 500bin kredi

Eğer bütçe yetiyorsa uzun menzil çok rahatlık birde benim gibi sürekli dışarıda şarj ediyorsa ,az kullanınca ayda bir şarj eder  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

ş.içi 550km leri görüyor ,İzmir gibi sıcak yerlerde yazın ş.içi 600 ler

• menzil karşılaştırması yapanlar için bunu da paylaşalım , tesla SR ın tüketim verisi , ısı pompalı , 2025 şubat bugün çıkışlı :)

kaç kw harcamış ?? hesaplayan var mı , mesafe 13km dümdüz , %20 den %5 e düşmüş beklerken %1 olmuş , full şarj %1 den %100 e 1 saat 22 dk sürmüş , süre olarak bizim uzun menzil fulleme ile aynı

bu veriyi tesla piyasanın en verimlisi olarak lanse edildiği için burada görün istedim onun için paylaştım , ısı pompalı ,0.23cd katsayılı gelişmiş termal yönetimli , hardware 4 lü son donanımlı modeli , isteyen istediği aracı alır budünyada herkes kendi tercihini yapar  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    valla hocam deselerki hatalardan arındırdık en az byd tesla kadar hatasız yazılımı diye birde fiyatı full paket 1600m civarında olacak diye vallahi de billahi de eşimi bir şekilde ikna edip alırım.😀

eşim de zaten togg u çok beğeniyor.

Bazen de aceleci olmamak lazım Haziran da eşim egea kampanyası görüyor ki o zamanlar 1milyon üstüydü 1.4 fire,baktık 850 bine düşmüş gittik aldık hemen.Ama eşim manuel de çok zorlandı malum 1.4 bilen bilir 6 vites birde ama araba gitmiyor mübarek.Bende tat alamadım sattık gitti en başından elektrikli istiyorduk zaten artık nasip olursa togg olur olmazsa byd . Çünkü bebek bekliyoruz gerçekten kredi borç bulaşmak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimelle A kullanıcısına yanıt
    tamam işte kavrama konusunu anlattım ben yıl olmuş 2025 şansımanın titremesi onun keyfinimi beklicem bayır yukarı geri kaçmasıda garanti.😀Ben istemiyorum ve benim gibilere şu saatten sonra içten yanmalı ilkel saçma geri kalmış çağ dışı , teknolojisinin sonuna gelmiş birşey içten yanmalı araçlar.

İstediğin otomatik şanzımanlı olsun arıza riski her zaman vardır tamiri zordur maliyetlidir.Bunu en aza indirmek için bakımı ve durduğun sürece boşa almak mantıklıdır şarttır demiyorum bakın.

Tamam işte hocam madem e208 nizde varmış içten yanmalıda varmış kullanın burada niye onu beni önyargılarınız ile korkutup olumsuz deneyimlerinizi paylaşıyorsunuz.Para bizim zevk bizim isteyen togg alır isteyen başka bir elektrikli araç.

Bana göre içten yanmalı konforsuz gürültülü titreşimli otomatik viteste olsa vites geçişlerini hissetirmesi ivme kaybı sevmiyorum buda benim zevkim.

Byd konusunda haksızlık ediliyor milletimiz işine gelmediği gibi hemen başka ülkelerle ekonomilerle kıyaslamayı çok seviyor ancak hatırlarmak isterim ki burası Türkiye simülasyonu😀

Alj nin ne olduğu belli malasef fabrika açılana kadar byd satış politikası onların elinde.Avantajı Toyota dan gelen servis güvencesi var.Belki bundan dolayı emanet ettiler markayı bilemiyorum.Çinli firmaların satış sonrasını bilmiyoruz henüz hele 5 10 yılı geçsin yedek parça ihtiyaçı doğduğunda anlarız.Eğee ters köşe yaparlarsa millet 15 yaşında togg kullanırken çinli markalar başımıza bela olacak arkalarında durmazsalar.

Byd modellerini başka ülkelerin fiyatları ile kıyaslamak yerine alternatiflerine bakalım .Adamlar Clio parasına full donanımlı teknolojik araç satıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

çok sağolsun teşekkür ederim.Allah sizin de gönlünüze göre nasip etsiin inşallah.

• Moderatör neden konuyu saptırıp sayfalarca değerlerimizi ayaklar altına alanlara müdahalede bulunmuyor??

• Yarı fiyatına araba getirmiş Çin'den. Garip bir ülkeyiz vesselam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• BYD kullanıcılarına digital anahtar gelmiş diye okudum. Bizede gelmesi yakındır sanırım.

Çin'deki satış fiyatına Dünya'nın başka ülkelerinde araç alınamaz. Orada da Çin devleti destek oluyor. İhraç ettiği araca destek olmaz. Çin fiyatına otomobil beklentisi bence yanlış. Belki BYD bir miktar daha uygun satabilirdi.

• ccecy kullanıcısına yanıt
    Kast ettiğim o değildi. Aynı işlemi biz de yapabileceksek gidip aracımızı alıp kendimiz getirelim. Ama Çince logo falan kullanılır araçta muhtemelen.

• err_ryn E kullanıcısına yanıt
    TOGG bu yönetim zihniyetiyle 10 yıl sonra açar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • winamp44 W kullanıcısına yanıt

::):) Umarım o kadar sürmez ne diyelim. :)

• winamp44 W kullanıcısına yanıt

Açsa ne olacak. Sadece bu görseldeki komutları kullanabileceksek tesla daki gibi uzaktan işlemler yapmaya ne bileyim klima açıp kapamaya veya başka şeyleri yapmaya yaramayacaksa benim için açılmasının ya da açılmamasının çok bir önemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byd için sunulan digital anahtar içeriğinde klima, bagaj, kapılar, şarj durumu vs erişimler var. Tabi togg ekibide benzer birşey getirir diye düşünüyorum. Tabiki sadece kapı açacaksa pek işlevsel olmaz. Ama sonuç olarak gelmesi gelmemesinden iyidir.

• Bugun ankarada hava güneşliydi. Isıtıcı kapalı ve oldukça sakin kullandım. Muhteşem bi tüketim yakaladım.

Böyle olursa yazın muhteşem olacak.

• alimelle A kullanıcısına yanıt
    Kemerli kemersiz çaöışıyor otomatik olarak. Harika bir özellik. 2 senedir kullanıyorum bu arabayı ve tembellikten bugün öğrendim bu but8nun ne işe yaradığını...

• Filtre marketime mann fp32008 gelmiş beyler 650 tl çok stok yok polen filtresi değiştirmeyenler alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 27 Şubat 2025; 20:15:56 >
  • .

• 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.