Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.013
Cevap
331
Favori
600.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş
  • aynen kardesim ameriga ve israyil kıskanıyor :) hatta almanya'da kıskanıyor... aynen oyle kardesim benim. söylediklerimden bunları cıkardıgın icin acıyorum sana. sadece sana değil, caldıgın degerli vaktime de acıyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: facepunchS

Bu mesaj silindi.

ne biliyorsun olmadığını?

• 300 k dan fazla olmaz yeaahh .. Al sana bir vergi daha

Elektrikli Araçlara Bir ÖTV Zammı Daha Bekleniyor (webtekno.com)

• hoksi kullanıcısına yanıt

Kendisi 300 olsaki zor, Bi o kadar vergi ve vergisinde vergisi üstüne KDV si ve derken hangi C suv lar ile rekabet edebilecek fiyatı olacak görecez bakalım.  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Kendisi 300 olsaki zor, Bi o kadar vergi ve vergisinde vergisi üstüne KDV si ve derken hangi C suv lar ile rekabet edebilecek fiyatı olacak görecez bakalım.  

adam bir kendime bir de eşime alırım yerli araba ucuz olur diyordu.Lansmanı yapıldığı hafta neler gördü bu gözler

• Bizim gibi standart insanlar için üretilmiyor. Aranız da 400-500 bin tl verebilecek olan varsa bir şey diyemem ama çoğumuz 80-150 bine ikinci el arabayı zor alıyoruz yıllarca çalişiyoruz

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

400-500 olsa dedikleri gibi C suv fiyatı olur da o fiyatlara gelme şansı kalmadı bu vergilerle.

• Fakir makir değiliz. Asgari ücret ile çalışanın altında bile araba var artık. O para yetiremeyenler kim? Hovardalık yapan, 10 gün çalışıp 20 gün yatan, her gün sigara ve alkol içen, iddia oynayan, kumar oynayan tipler. 50 bin nüfuslu ilçede yaşıyorum. Okula sabahları yarım saatte gidemiyorum artık. Çok değil 2 sene önce 10 en fazla 15 dakikada giderdim. Yer gök araba doldu. Okullar kapalı olduğu halde. Seneye okullar açılınca ne olacak bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Kendisi 300 olsaki zor, Bi o kadar vergi ve vergisinde vergisi üstüne KDV si ve derken hangi C suv lar ile rekabet edebilecek fiyatı olacak görecez bakalım.  

O araba 1 milyon dan aşağı olmaz.

Yetkililer fiyat konusunda 'en uygun elektrikli araç olacak' dediklerini hatırlamıyorum.

'muadillerinden daha uygun bi araç olacak' dediklerini hatırlıyorum.

Kıyaslandığı araçlara bakarsanız en uygun aracın 1.250.000 tl den başladığını görürsünüz.

Özellik olarak hangi araçlar ile kıyaslanıyorsa fiyat olarak da o araçlar ile kıyaslayın derim hocam.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt
    He he.Tmm her yer araba. Herkes hovarda hepimiz alkolik, keş itleriz
  •  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

Bursa'da bir meslek lisesinde çektim bu fotoları. Yepyeni, cam kaplı bir bina. Bu şehre mutlaka gerekli bir okul.
    Ama yağmur yağınca, çatıdaki pencerelerden şakır şakır su akıyor. Her yerde boya kovaları. Dış cephede pas akıntıları...
    Bahçe aydınlatmalarının durumu da yukarıda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 13 Mart 2021; 12:19:18 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.