Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Apsny , dadas-25 , TÜRKOĞLU_06 , Ecylnc , QRX
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.108
Cevap
386
Favori
771.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2025)
Giriş

Anahtar araç içindeyken tuştan kilidi açmıyor mu hocam?

Ben bir kere yedek anahtarı araç içinde bırakıp çıktım kilitlemedi bir türlü, ne koldan ne anahtardan. Araçta kalan anahtarı alıp kilitledim.

Değişik tepkileri var gibi ama sürüme göre mi değişiyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Daha önce antalya’da passat ile de başımıza gelmişti. O da açılmayınca servise sorduk elimizde sağ arka cam var kırın dedi. Kırıp arabayı açtık serviste camı değiştirdik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Anahtar cebimde, araba kilitli. Elimde eşyalarla bagajın oraya geldim, bagajın üstündeki açma düğmesine bastım bagaj açıldı. Cebinde anahtar olan ceketi bagaja koydum, bagaj kapatma düğmesine bastım. Bagaj kapandı. Kapıya denedim açılmadı. Tekrar bagajı denedim açılmadı. Servisi aradım. Durum bu.

• Bu arada durumu güncelleyeyim. Araba Acity açık otoparkında kaldığından aracın durumunu kontrol etmeye geldik. Otoparkta bir tek benim araba kalmış. Gelmişken bir kere daha şansımı deneyeyim dedim. Bagajın üstündeki düğmeye bastım ve bagaj açılıp korna alarmı çalmaya başladı. İçinden anahtarı alıp susturdum. Çok enteresan bir tecrübe oldu

• Acele edince araç tepki vermiyor bazen kilitleme ve kilit açma durumlarında. Birkaç saniye beklemek gerekebiliyor. Aslında birkaç dakika bekleyip deneseydiniz açılabilirdi. Tık tık tık ard arda basınca tepki vermiyor bir süre. Bazen üç beş saniye bekledikten sonra işlem yapıyor.

Bunu servisin söylememesi veya bilmemesi garip  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Geçmiş olsun. Başka şehirden yedek anahtarı getirmeye gerek kalmamış en azından. Ben yedek anahtarı da yanımda getirdim Bayram ziyareti şehir dışına.

• Merhabalar togg kısa menzil alsak şehir içi agresif kullanım+klima açık şehirler arası 150km +klima açık kullanımda kaç menzil gider?

• Advt.Eyiol kullanıcısına yanıt
    Çok saçma bu araçta İnternet bile var uzaktan açılması lazım bu zor olmamalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sekizsilindir aracı Almanya da ki efsane pistte götürmüş 😍

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

• Source kullanıcısına yanıt

keşke 4x4 modeli götürseydi kendi aracını götürmüş videoyu merak ediyorum pist efsane Almanya da satışa başlandığında orada bir reklam çekimi falan olmalı 4x4 ile

• Apsny A kullanıcısına yanıt
    Piyasaya çıktığında onuda getiren olacaktır hocam

• Arkadaşlar aracı prizden şarj yapıyorum önceden 3250w çeken araç şimdi şarj yüzde kaç olursa olsun 2000w çekiyor sorun nedir?

• Source kullanıcısına yanıt
    Amper değerini düşürmüş olabilirsin yanlışlıkla. 16 olmalı amper

• 11 kw de kaç saatte dolum olur uzun menzil togg?

• Araçta hala şerit takip sistemi, Cruise cintrol , kaza önleme sistemi, acil fren destek sistemi aktif değil. Güvenlik paketinin olmazsa olmazları bunlar, bakın otonom sürüşten bahsetmiyorum, günümüz şartlarında her araçta bulunan özellikler bunlar ama hala ve hala ve hala togg da aktif değil çok geç kaldılar bu anlamda.

• TheMessage T kullanıcısına yanıt

%0 - %100

8 saatte dolar

• muratt29 M kullanıcısına yanıt

Eylülde Avrupa'da satışa başlayacağı için en geç eylül ayında hepsi açılacaktır.

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. %20 ile %80 arası düşünüyorum bundan sonra. oda 6 saate tekabül ediyor .

• famer F kullanıcısına yanıt
    Kontrol edicem hocam hiç aklıma gelmemişti

• famer F kullanıcısına yanıt

Evet şimdi kontrol ettim 10 ampere düşürmüşüm 16 amper yaptım sorun düzeldi.  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

• muratt29 M kullanıcısına yanıt

+Çarpışma önleme!  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

Biri örnek vermişt; Pejo duvara yaklaşınca gaza bassam bile gitmiyor demiş.

Bu şekilde 20-25 santimden fazla yaklaşmayı önleyen bir sistem olmalı park ederken aracı.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.