Şimdi Ara

Yerli Otomobil (Kapsamlı MAKALE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Enteresandır hiç bu cepheden olaylara bakmamıştım.Yüzeysel geçmemizden mi kaynaklanıyor bilmem sizlerinde görmesini istediğim hakikaten güzel bir makale:http://www.otobil.net/blog/2011/09/05/yarim-kalan-devrim-makale/

not: Telif hakkı yasası gereği şahsi yazıları izinsiz kopyalayamıyorum.

• Hocam sen bu siteden fazlaca yayın yapmaya başladın ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Hocam sen bu siteden fazlaca yayın yapmaya başladın ne iş

tükkanın önünü kapatmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

tükkanın önünü kapatmayalım.

• siteye giriş yapılsın diye de telif hakkı masalını uydurmuş
  • reklam kokuyo
  • quote:

Fatih bey 2009 senesinde başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmama izin verin. Otomotiv Teknolojileriyle ilgili ''All Wheel Steering'' teknolojisi üzerine bir makale yazıp özel bir gazetenin internet sitesinde bulunan otomotiv bölümünde paylaştım.Bu yazıyı yazarken 4 farklı kaynaktan aralarında üniversite öğretim üyeleri ve otomotiv firmaları bulunan kaynaklardan İzinsiz alıntıda bulundum. 2 hafta sonra yazım haber sitesinden kaldırılmış ve haber site editörü benimle irtibata geçti.Daha sonra evime bir mahkeme kağıdı gönderildi.İmza karşılığında teslim aldım.Bir öğretim görevlisi şuan adını zikretmek istemiyorum çünkü eli bir hayli uzun zannediyorum 5846 FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU dayanak gösterip tarafıma dava açmış. Bir arkadaşım vardı.Hukukçu kendisine danıştım.Bana çok ağır cezaları olduğunu 4 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ve 150 bin lira ile 20 bin lira arası bir para cezası olduğunu söyledi.Açıkçası korktum.Daha sonra mahkeme süreci başladı.Kendisi davalara katılmadı.Avukatı davalara katıldı.Ve sonunda 25 bin lira para cezasına çarptırıldım.Ödenmemesi durumunda 6 ay hapse çevrileceği söylendi.Temyize gittik fakat değişen hiç bişey olmadı paşa paşa 25 bin lirayı ödedim.Ben o günden beri uçan kuşu kopyalayıp alıntı yapmadım. Ve hiç kimseninde yalakalığını reklamını yapacak değilim.Gördüklerimin başkaları tarafından da görülmesini ve benimle düşündüklerini paylaşmalarından mutlu oluyorum.Açıkçası bu tavırdan sonra sitenizde sadece okuyucu olarak bulunacağım. iyi akşamlar....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil Genel
    9 ay önce açıldı
    edremit söke rota
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: refikkoycu

quote:

Fatih bey 2009 senesinde başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmama izin verin. Otomotiv Teknolojileriyle ilgili ''All Wheel Steering'' teknolojisi üzerine bir makale yazıp özel bir gazetenin internet sitesinde bulunan otomotiv bölümünde paylaştım.Bu yazıyı yazarken 4 farklı kaynaktan aralarında üniversite öğretim üyeleri ve otomotiv firmaları bulunan kaynaklardan İzinsiz alıntıda bulundum. 2 hafta sonra yazım haber sitesinden kaldırılmış ve haber site editörü benimle irtibata geçti.Daha sonra evime bir mahkeme kağıdı gönderildi.İmza karşılığında teslim aldım.Bir öğretim görevlisi şuan adını zikretmek istemiyorum çünkü eli bir hayli uzun zannediyorum 5846 FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU dayanak gösterip tarafıma dava açmış. Bir arkadaşım vardı.Hukukçu kendisine danıştım.Bana çok ağır cezaları olduğunu 4 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ve 150 bin lira ile 20 bin lira arası bir para cezası olduğunu söyledi.Açıkçası korktum.Daha sonra mahkeme süreci başladı.Kendisi davalara katılmadı.Avukatı davalara katıldı.Ve sonunda 25 bin lira para cezasına çarptırıldım.Ödenmemesi durumunda 6 ay hapse çevrileceği söylendi.Temyize gittik fakat değişen hiç bişey olmadı paşa paşa 25 bin lirayı ödedim.Ben o günden beri uçan kuşu kopyalayıp alıntı yapmadım. Ve hiç kimseninde yalakalığını reklamını yapacak değilim.Gördüklerimin başkaları tarafından da görülmesini ve benimle düşündüklerini paylaşmalarından mutlu oluyorum.Açıkçası bu tavırdan sonra sitenizde sadece okuyucu olarak bulunacağım. iyi akşamlar....

sahibi tarafından internette yayınlanmış her makale bilgi umuma açık bilgidir .kaynak ismi söylenerek aynen kopyalanabilir.

fakat mesela bir kitabı yada bi makaleyi internette yayınlanmamış bilgiyi paylaşırsanız ozaman ceza durumuna düşersiniz .verdiğiniz link zaten nette kamuya açık bi şekilde duruyor. kaynağını belirttiğiniz sürece hiç bir sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 5 Eylül 2011; 22:21:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: refikkoycu

quote:

Tavır falan yok hocam ama dışarıdan bakıldıgında kısa yazıdan sonra site ismi verince insanların dikkatini çekiyor.Ben sizi suçlamadım ayrıca hep aynı siteden yazılar gelince insan işkilleniyor.Gerçi işkillenecek bişey yok kimsenin yaptıgı kimseyi baglamaz.Ben özür diliyorum sizden söylediklerinize güvenmek zorundayım hata ettikse affola iyi akşamlar..

• Sonuna kadar okudum ve ne diye bilirim ki gerçekler bu türkiyenin gelişememesi üretememesi çok güzel bir şekilde açıklanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.