Şimdi Ara

YERLEŞTİRME sonucuna itiraz ettim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavsız geçiş hakkımı kullandım 30 adet tercih yaptım Mersin'in kesin olarak gelmesi gerekiyor Mersinde yaşıyorum neyse ben Mersin'ide yazdım diğer şehirleride yazdım ancak hiç biryer gelmedi ÖSYM itiraz ettim bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 27 Temmuz 2013; 20:40:44 >

• Dostum siz erken açıklayın dediniz yani bir hata varsa bile suç sizde o kadar kampanyalar düzenlendi erken açıklansın diye, erken açıklandığı zamanda Ösym suçlu oluyor, itirazın büyük ihtimalle askıda kalır geçmiş olsun
  • Bimer e de yazdım
  • beyler şimdi ek yerleştirme olayı nasıl oluyor kontejan olup olmadığını nereden öğreneceğim up up up önemlii tecrübeli arkadaşlar yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0peth

beyler şimdi ek yerleştirme olayı nasıl oluyor kontejan olup olmadığını nereden öğreneceğim up up up önemlii tecrübeli arkadaşlar yardım

up +1 haber verilcekmi
  • Mersin dışında her yeri yazdım Mersin gelmedi demişsin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Mersin dışında her yeri yazdım Mersin gelmedi demişsin ?

Hocam 30.tercihim mersindi oda gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ösym bu senenin kontenjanlarını puan durumlarını açıkladı ordan bi bak taban puan kaç yazmışlar ?

• sınavsız geçiş bile olsa senden yüksek ortalaması olanlar yerleşmiştir kontenjan dolunca sana kendi bölümün bile gelmemiştir geçmiş olsun bölümün neydi bilmiyorum ama bilişim bölümüyse 2 yıllıkla lisenin pek bi farkı yok takma seneye bi daha hazırlanırsın

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 27 Temmuz 2013; 20:52:03 >
  • quote:

quote:

quote:

Ösym bu senenin kontenjanlarını puan durumlarını açıkladı ordan bi bak taban puan kaç yazmışlar ?

sınavsız hocam sınavsız geçiş yaptım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 27 Temmuz 2013; 20:50:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.