Şimdi Ara

Yerleştim hemen yatay geçiş yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul gelişim üniversitesi bilgisayar mühendisliği tam burslu kazandım fakat gitmek istemiyorum okul kötü geliceğini düşünmedim yazdım yatay geçişle ilgili bi yeni madde varmış galiba yerleştikten hemen sonra yatay geçiş yapılabiliyomuş. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende merak ettim gerçekten varmı böyle birşey ?

• takip
  • up

• Up, sadece 1 puanla giremedim lutfen bilen biri aydinlatsin ben de duydum bunu, bu sene erken kayit yapildigindan mumkun falan diye.

• Bende 2-3 puanla gidemedim yatay gecisle de olmaz da gelirsw gitmesen olmuyo demi???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay geçiş mi Erasmus mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncellenen maddeyi bilmiyorum ama yatay geçiş genellikle 1 sene(2 dönem) eğitim görmeden önce olmaz.

2 dönem boyunca not ortalamanızı 3.50 üzeri tutup dönem sonunda okulların yatay geçiş kriterlerini takip etmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Güncellenen maddeyi bilmiyorum ama yatay geçiş genellikle 1 sene(2 dönem) eğitim görmeden önce olmaz.

2 dönem boyunca not ortalamanızı 3.50 üzeri tutup dönem sonunda okulların yatay geçiş kriterlerini takip etmelisiniz.

Merhaba admin nasılsın şeyy neydi off bb
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: voublo

İstanbul gelişim üniversitesi bilgisayar mühendisliği tam burslu kazandım fakat gitmek istemiyorum okul kötü geliceğini düşünmedim yazdım yatay geçişle ilgili bi yeni madde varmış galiba yerleştikten hemen sonra yatay geçiş yapılabiliyomuş. Bilgisi olan var mı?

kardeş bunu nerden duydun Allah aşkına hiç bi yerde bulamadım
  • Hemen geçiş yapamazsınız
    1.sınıfı bitirmeli ve diğer ünşversitelerin "öğrenci kabul" ilanlarını takıp etmelsınız

• merkezi yatay geçiş dediğin, ama puanının eşit ya da yüksek olması gerekiyor
  • Açın sorun Yök'e neden kayıtlar 1 ay geri alındı,bu sene yanlış tercih yapanlar için mi filan.Normalde çünkü en az 1 sene okuman gerekiyor bir okulda(bazı okullar yarıyılda geçiş kabul ediyor)

Bu arada bu dediğim şeyin adı merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş.Not ortalaması ile olan yatay geçiş tamamen farklı bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alftalen

Açın sorun Yök'e neden kayıtlar 1 ay geri alındı,bu sene yanlış tercih yapanlar için mi filan.Normalde çünkü en az 1 sene okuman gerekiyor bir okulda(bazı okullar yarıyılda geçiş kabul ediyor)

Bu arada bu dediğim şeyin adı merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş.Not ortalaması ile olan yatay geçiş tamamen farklı bir şey.

kardeşim ben 2,5 puanla gidemedim ben şimdi kurumlaraarsı olanla mı ilgilencem
  • quote:

Ek yerleştirme deneyebilirsin.

Benim dediğim burada 3.sü

http://www.yok.gov.tr/documents/7701936/7719456/yataygeci%C5%9Fpdf.pdf/31380d58-5289-4c11-b757-5be897cce400

Bu sene yerleşenler,ek yerleştirmeye başvuramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

http://www.yok.gov.tr/documents/7701936/7719456/yataygeci%C5%9Fpdf.pdf/31380d58-5289-4c11-b757-5be897cce400

ya benim 2.5 puanla gelmedi şansımı denemek istiyorum ne yapıcam ben şimdi 1 sene okuyup öylemi bavuru yapıcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: 19sagokey19

quote:

quote:

ya benim 2.5 puanla gelmedi şansımı denemek istiyorum ne yapıcam ben şimdi 1 sene okuyup öylemi bavuru yapıcam?

Yerleştin mi yerleşmedin mi?

Yerleştiysen mecbur dediğin gibi 1 yıl bekleyeceksin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19sagokey19

quote:

quote:

Yerleştin mi yerleşmedin mi?

Yerleştiysen mecbur dediğin gibi 1 yıl bekleyeceksin.

yerleşmesem nasıl olucaktıki kardeşim zaten hepsi dolmuş kont.ların

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.