Bildirim
Yerel Disk Simgeleri Yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: koasrmtaanl
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock69
Sorun bu yerel disklerin simge değiştirici bir programı da denedim bir deftere erişme izni yok a benzer bir hata verdi format attım ondan sonra böyle oldu formayı no disk hataları yüzünden atmıştım.
bence sen formatı c ye atıp pc açıldıktan sonra virüs programı falan kurmadan direk d ye girmişssindir virüs d de ise o dosyayı açman yeterli
virüs programı kur tarat düzelmez ise güncel bir DVD ile tekrar format at d ye girmeden virüs programı kur tarat...
combofix le ve asc ile tarattım senin bi tavsiyen varmı
-
quote:
quote:
quote:
Sorun bu yerel disklerin simge değiştirici bir programı da denedim bir deftere erişme izni yok a benzer bir hata verdi format attım ondan sonra böyle oldu formayı no disk hataları yüzünden atmıştım.
bence sen formatı c ye atıp pc açıldıktan sonra virüs programı falan kurmadan direk d ye girmişssindir virüs d de ise o dosyayı açman yeterli
virüs programı kur tarat düzelmez ise güncel bir DVD ile tekrar format at d ye girmeden virüs programı kur tarat...
Malwarebytes'de deneyebilirsin.Tam tarama yapmanı öneririm programın full'ü internette mevcut güncelle mutlaka keyi gitmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork
quote:
quote:
quote:
Malwarebytes'de deneyebilirsin.Tam tarama yapmanı öneririm programın full'ü internette mevcut güncelle mutlaka keyi gitmiyor.
eywallah adamsın bu saatde cevap hemen indiriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 17 Ağustos 2013; 2:02:04 >
-
Taradım düzelmedi format atamam attığımda bile o kadar steam oyununu yeniden indirdim ayarlayana kadar canım çıktı başka yolu olamazmı
-
ve o ki bir cani o ki bir combofix dene hallolcaına inaniom combofix bitanedir -
quote:
Orijinalden alıntı: fm3541
ve o ki bir cani o ki bir combofix dene hallolcaına inaniom combofix bitanedir
aslında ben bu sorunların fazla combofix den de olabileceğini düşünüyorum her sorunda combofix e koştum bu sorun da da denedim ancak çözmedi yinede saol -
sürücülerin kök dizininde c: , d: , e: ..... autorun.inf varmı virüsten kalmış olabilir gizli dosyadır bunları silin ve regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons driveiconsu silin yeniden başlatın gerekirse iconcache dosyasını simgeleri yeniden yüklemesi için silin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 17 Ağustos 2013; 16:21:07 > -
buldum buldum :D google amca ve emekleri geçen arkadaşlar saolsun;
http://www.r10.net/isletim-sistemleri/66862-hdd-simge-degistirme-sorunu.html
pc ye res atmayı unutma -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
sürücülerin kök dizininde c: , d: , e: ..... autorun.inf varmı virüsten kalmış olabilir gizli dosyadır bunları silin ve regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons driveiconsu silin yeniden başlatın gerekirse iconcache dosyasını simgeleri yeniden yüklemesi için silin
autorun inf ler yok o dediğin drive icons da yok kayıtlarda tazmanya avatarlı arkadaşımızın dediğini denemiştim ancak yeniden başlatmamıştım deneyim buraya yazarım -
bide
regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Applications\explorer.exe\drives varmı varsa drives ı sil ve yeniden başlat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 17 Ağustos 2013; 16:44:37 > -
quote:
bide
regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Applications\explorer.exe\drives varmı varsa drives ı sil ve yeniden başlat
o da drive ile ilgili hiç bir şey yok ayrıca her şeyi denedim olmadı birde bilgisayarıma girdiğim de f5 e bastığımda seri olarak simgeler çok kısa görünüyor sonra yine kayboluyor dediğim gibi çok kısa virüs olabilir ama formatta attım daha ne yapayım ne cefalı işmiş arkadaş konsol alıcam bir daha -
çalıştıra
c:\autorun.inf
yaz bakayım bir dosya çıkıyormu virüs kalıntısı var mı -
quote:
çalıştıra
c:\autorun.inf
yaz bakayım bir dosya çıkıyormu virüs kalıntısı var mı
Yok çıkmıyor -
Hortlatmak gibi olacak ama aynı sorun bende de var kafayı yiyecem bir türlü çözemedim yardım eder misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yalan olmasın, hatırlayamıyorum gerçekten. Zaten win7 idi. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- bios'tan güvenli mod açma
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- page fault in nonpaged area
- pc kapatma komutu
- bios nasıl açılır
- telefon şarj olmuyor
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- telefon neden kasar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X