Şimdi Ara

Yerel Disk Simgeleri Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun bu yerel disklerin simge değiştirici bir programı da denedim bir deftere erişme izni yok a benzer bir hata verdi format attım ondan sonra böyle oldu formatı no disk hataları yüzünden atmıştım.

Yerel Disk Simgeleri Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 17 Ağustos 2013; 1:54:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Sorun bu yerel disklerin simge değiştirici bir programı da denedim bir deftere erişme izni yok a benzer bir hata verdi format attım ondan sonra böyle oldu formayı no disk hataları yüzünden atmıştım.

Yerel Disk Simgeleri Yok

bence sen formatı c ye atıp pc açıldıktan sonra virüs programı falan kurmadan direk d ye girmişssindir virüs d de ise o dosyayı açman yeterli

virüs programı kur tarat düzelmez ise güncel bir DVD ile tekrar format at d ye girmeden virüs programı kur tarat...

• quote:

Orijinalden alıntı: koasrmtaanl

quote:

Sorun bu yerel disklerin simge değiştirici bir programı da denedim bir deftere erişme izni yok a benzer bir hata verdi format attım ondan sonra böyle oldu formayı no disk hataları yüzünden atmıştım.

Yerel Disk Simgeleri Yok

bence sen formatı c ye atıp pc açıldıktan sonra virüs programı falan kurmadan direk d ye girmişssindir virüs d de ise o dosyayı açman yeterli

virüs programı kur tarat düzelmez ise güncel bir DVD ile tekrar format at d ye girmeden virüs programı kur tarat...

combofix le ve asc ile tarattım senin bi tavsiyen varmı

• quote:

quote:

quote:

Yerel Disk Simgeleri Yok

Malwarebytes'de deneyebilirsin.Tam tarama yapmanı öneririm programın full'ü internette mevcut güncelle mutlaka keyi gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

quote:

quote:

quote:

Yerel Disk Simgeleri Yok

Malwarebytes'de deneyebilirsin.Tam tarama yapmanı öneririm programın full'ü internette mevcut güncelle mutlaka keyi gitmiyor.

eywallah adamsın bu saatde cevap hemen indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 17 Ağustos 2013; 2:02:04 >

• Taradım düzelmedi format atamam attığımda bile o kadar steam oyununu yeniden indirdim ayarlayana kadar canım çıktı başka yolu olamazmı
  • Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    ve o ki bir cani o ki bir combofix dene hallolcaına inaniom combofix bitanedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm3541

ve o ki bir cani o ki bir combofix dene hallolcaına inaniom combofix bitanedir

aslında ben bu sorunların fazla combofix den de olabileceğini düşünüyorum her sorunda combofix e koştum bu sorun da da denedim ancak çözmedi yinede saol
  • sürücülerin kök dizininde c: , d: , e: ..... autorun.inf varmı virüsten kalmış olabilir gizli dosyadır bunları silin ve regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons driveiconsu silin yeniden başlatın gerekirse iconcache dosyasını simgeleri yeniden yüklemesi için silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 17 Ağustos 2013; 16:21:07 >
  • Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    buldum buldum :D google amca ve emekleri geçen arkadaşlar saolsun;
    http://www.r10.net/isletim-sistemleri/66862-hdd-simge-degistirme-sorunu.html
    pc ye res atmayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

sürücülerin kök dizininde c: , d: , e: ..... autorun.inf varmı virüsten kalmış olabilir gizli dosyadır bunları silin ve regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons driveiconsu silin yeniden başlatın gerekirse iconcache dosyasını simgeleri yeniden yüklemesi için silin

autorun inf ler yok o dediğin drive icons da yok kayıtlarda tazmanya avatarlı arkadaşımızın dediğini denemiştim ancak yeniden başlatmamıştım deneyim buraya yazarım
  • bide
    regedit
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Applications\explorer.exe\drives varmı varsa drives ı sil ve yeniden başlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 17 Ağustos 2013; 16:44:37 >
  • quote:

bide
    regedit
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Applications\explorer.exe\drives varmı varsa drives ı sil ve yeniden başlat

o da drive ile ilgili hiç bir şey yok ayrıca her şeyi denedim olmadı birde bilgisayarıma girdiğim de f5 e bastığımda seri olarak simgeler çok kısa görünüyor sonra yine kayboluyor dediğim gibi çok kısa virüs olabilir ama formatta attım daha ne yapayım ne cefalı işmiş arkadaş konsol alıcam bir daha
  • çalıştıra
    c:\autorun.inf

yaz bakayım bir dosya çıkıyormu virüs kalıntısı var mı
  • quote:

çalıştıra
    c:\autorun.inf

yaz bakayım bir dosya çıkıyormu virüs kalıntısı var mı

Yok çıkmıyor
  • Hortlatmak gibi olacak ama aynı sorun bende de var kafayı yiyecem bir türlü çözemedim yardım eder misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiimurlenkk T kullanıcısına yanıt

Hocam yalan olmasın, hatırlayamıyorum gerçekten. Zaten win7 idi. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.