Şimdi Ara

Yerel Disk (D:) Boş ama Dolu Gözüküyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
37.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yerel disk d sürücüsünün içine giriyorum, bütün herşeyi seçip özelliler diyorum 6gb gibi bir doluluk var.Fakat bilgisayarım klasöründen sağ tıklayıp özellikler dediğimde 17 gb'lık bir doluluk gösteriyor.Bunun nedeni ney acaba?

• Geri Dönüşüm Kutusu Olabilir.. Dolu İse, Geri Dönüşüm Kutusu D:'yi Kullanır Ve Gizlidir.. Eğerki Sorun Geri Dönüşüm Kutusunda Değilse.. 6 Gb'lik Bilgilerini D'den C: Ye taşı ve D'yi Biçimlendir.. Tabi Bundan Önce Disk Temizleme Programını Kullanıp İçeriğede Bakmanı Tavsiye Ederim..
  • Araçlar > Klasöt seçenekleri > Görünüm > Gizli dosya ve klasörleri göster i tıkla gizli dosya olabilir
  • Yerel Disklerde Görünmez olup ismi şu şekilde oluşan "System Volume Information" bir klasör vardır bu klasörün içine çerez gibi gereksiz dosyalar birikir bu uzun süreç zarfında baya yer kaplamaya başlar çözümü ise o disk bölümü içindeki dosyalarını diğer disk bölümüne taşıyıp o bölümü biçimlendirmektir.
  • KARDEŞ AYNI SORUN BENDEDE VARDI ŞÖYLE HALLETTİM HANGİ DİSK SORUNLUYSA DİSKE SAĞ TIKLA > SONRA DİSKİ TEMİZLE DE > SONRA DİĞER SEÇENEKLER > SİSTEM GERİ YÜKLEME VE GÖLGE KOPYALARI TEMİZLE DE SORUN ÇÖZÜLECEKTİR UMARIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.