Şimdi Ara

Yerel Disk'e, misafir hesabın erişmesini istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce yapmıştım. Fakat şimdi yapamıyorum. Misafir hesaptan girildiğinde, resim-müziklerin olduğu yerel disk F'nin görülmesini istemiyorum. Parola çıksın veya görülmesin istiyorum. DAha önce yereldiskf'nin üzerine sağ tıklayıp güvenlik bölümünden şansa yapmıştım ama şimdi beceremiyorum. Nasıl yaparım??

Berk kullanıcısının görmesini istiyorum (Berk şifreli hesap), bilgisayardaki diğer kullanıcının (Misafir şifresiz hesap) görmesini istemiyorum..

https://store.donanimhaber.com/ba/8c/65/ba8c651c8b87fb3ad7d132c6a6db57a2.png

Edit:

Masaüstümdeki başka bir klasör için, aynı şeyi yaptım, yani misafir hesaptan girilip, yerel disk c/kullanıcılar/berk/masaüstü/BERK klasörüne girdiğimde şifre istiyor. ve berk klasörünün ayarları bu şekilde. Ama 'misafir' ismi yerel disk f özelliklerde çıkmıyor

https://store.donanimhaber.com/b5/76/b4/b576b49ce3a1657cf7db438a01b92157.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 17 Ocak 2015; 13:28:41 >

• düzenle kısmından kısıtlamak istediğin özelliklerin seçimi kaldırabilirsin

Orijinalden alıntı: axelfoly

düzenle kısmından kısıtlamak istediğin özelliklerin seçimi kaldırabilirsin

Hocam düzenleye basıyorum fakat yine misafir hesaı çıkmıyor ki. 2.resimdeki ile aynı şeyler var düzenlede
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

grup yada kullanıcı adlarında yoksa eklemen gerekecek düzenleme sayfasında ekle kısmından misafir hesabı ekleyebilirsin

Teşekkürler hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.