Şimdi Ara

Ftp'deki Bir Dosya veya Klasöre Belirli Grup Için şifre Koymak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar .. Bir sorunum var ve geçtiğimiz 2-3 güdnür bunu araştırmaktayım ancak çözüm bulamadım .. İnternet sitemde kullanıcılarıma ftp link sağlamaktayım , her türlü ancak bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım olacak .. örnek veriyorum ;

www.siteadı.com/sonsamuray.avi

bu dosyaya şifre koymayı başardım ancak benim amacım bu şifre ile kullanıcı adını ben değil de , üyelerin kendi kullanıcı adları ve şifresi olması .. yani atıyorum kafadan sitede 500 üye olsun , bunlardan 50 tanesi gold gerisi normal olsun ..
    normal üyeler kendi kullanıcı adları ve şifreleri ile indiremezken gold üyeler kendi kullanıdı adları ve şifreleri ile indirebilsin istiyorum .. Ancak bir türlü bunu sağlayamadım .. Yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler şimdiden ..

NOT : Konuyu nereye açacağımı bilemedim ftp adı altında ne bir kategori ne de bir alt bölüm görebildim bu nedenle buraya açtım eğer yanlış yere açtıysam taşınmasını rica ediyorum
    ..

• quote:

Orijinalden alıntı: mert27_4_3

S.a arkadaşlar .. Bir sorunum var ve geçtiğimiz 2-3 güdnür bunu araştırmaktayım ancak çözüm bulamadım .. İnternet sitemde kullanıcılarıma ftp link sağlamaktayım , her türlü ancak bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım olacak .. örnek veriyorum ;

www.siteadı.com/sonsamuray.avi

bu dosyaya şifre koymayı başardım ancak benim amacım bu şifre ile kullanıcı adını ben değil de , üyelerin kendi kullanıcı adları ve şifresi olması .. yani atıyorum kafadan sitede 500 üye olsun , bunlardan 50 tanesi gold gerisi normal olsun ..
    normal üyeler kendi kullanıcı adları ve şifreleri ile indiremezken gold üyeler kendi kullanıdı adları ve şifreleri ile indirebilsin istiyorum .. Ancak bir türlü bunu sağlayamadım .. Yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler şimdiden ..

NOT : Konuyu nereye açacağımı bilemedim ftp adı altında ne bir kategori ne de bir alt bölüm görebildim bu nedenle buraya açtım eğer yanlış yere açtıysam taşınmasını rica ediyorum
    ..

dosyaları server'a yükle chmod erişilemez yap şifre koyma her dosyaya ayrıca.
    Üyeler'e giriş yaptığında gold olanlara linkleri görecek şekilde kod yazdır linklerin uzantıları .avi li olmasın dosya formatlı olmasın dosyalar sql'e yaz linkler id ile çalışsın.
    üye tıklayınca chmod'dan ver izni indirsin. Hatta hiç link verme ajax kullan daha şekil olsun...

cappish ...

• kardeş güzel açıklamışsın da küçük bir kaç sorunum var . Ben webmasterlıkta yeni sayılırım daha bu 2. senem ve sql konusnda pek fazla bilgim yok ne yazık ki ..

1) Sadece gold üyelerin göreceği link yapamam ancak sadece gold ların girebileceği bir kategori açarım onlar girer

2) chmod değerlerini 644 yaparsam eğer , gold'lar dahil nasıl indirecek

3) sql'a linkleri nasıl yazacağım ve ajax'ı nasıl burada devreye sokabilirim ?

Kusura bakma kardeş başını da ağrıttım biraz ama lütfen yardım et , elimde 2 tb arşiv var , vps var sınırsız hsot var ama hiçbir şey yükleyemiyorum şifreleyemediğim için , şifreleyemezsem herkes hemen sömürür .s
    ..

$goldüyeler="nickname,password" ;

$login=$goldüyeler

else

echo "Giriş fail."
    böyle bir mantık oluşturdum tabi olursa
  • hmm gerçekten mantıklı bir şey düşünmüşsün kardeşim ama ben buna benzer bir kodu düzenledikten sonra nereye atacağım ki :D sql'a mı ? ftp ye uzantısı .php olacak şekilde mi ? yoksa admincp den biryerlerden mi ? off gerçekten bu onuda yardıma ihtiyacım var :(

burdan sana baştan database nasıl oluşturulur php ile nasıl bağlanılır ve en önemlisi algoritma nasıl kurulur derslerini veremem.

Ankaradaysan pm at yardımcı olurum.

kolay gelsin

Orijinalden alıntı: socii

öncelikle ben webmaster değilim.

burdan sana baştan database nasıl oluşturulur php ile nasıl bağlanılır ve en önemlisi algoritma nasıl kurulur derslerini veremem.

Ankaradaysan pm at yardımcı olurum.

kolay gelsin

Hocam , ben bunları zaten biliyorum , database kurmakmış , köprülemek miş vs . bunlar kolay işler .. demek istediğimi yanlış anladınız , demiştinz ya bana " dosyalar uzantılı olmasın id si olsun sql'a yazdırarak .. " işte benim asıl sorum burada idi , sql 'u sadece daabase oluştururken kullandım onun dışında pek işim olmuyor çünkü genelde ben işin diğer kısmı ile ilgileniyorum web tasarım olsun , projeler olsun yani kodlama tarafında değilim , bildiğim tek şey html kodları ve bunun yanı sıra vbulletin - smf - my-bb - wp vb. sistemler bu nedenle sormuştum sql'a bu dediğiniz ekilde bir dosyayı nasıl yazarım diye :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.