Şimdi Ara

Yerel Disk C'de kendi kendine yer azalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok önemli bir sorunum var yerel disk C deki boş alan kendi kendine azalıyor.Sanırım birşeyler şişiyor ama herşey normal gözüküyor.Anlamadım gitti acaba bilen birisi veya daha önce başına gelen biri varmı?Bir sürü programı D ye geçirdim boş yer açılsın diye.Yardımlarınızı veya önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla..

• diski temizle yap; orada temp'i felan seç boşalt iyice
  • bir deneyeyim teşekkürler
  • bu arada çok ilginç birşey oldu ben konuyu açtığımda photoshop açıktı bir tasarım yapıyordum işimi bitirdim kapattım photoshopu 80 mb boş alan varken 502 mb boş alana çıktı birden kafam karıştı iyice yav bu arada photoshop yerel disk c de kuruluydu ben d ye taşıdım
  • D'ye taşısan bile yine de .temp'ini C'de oluşturabilir. Bence programın ayarlarından bul ve .temp dizinini değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flashbond -- 18 Temmuz 2007; 3:19:03 >
  • sanal bellekten faydalanmış makinan gayet normal bi davranış rahat ol
  • Selamlar. ..
    Ustam makinanızın özelliklerini, harddisk kapasitesini falan bilmiyorum ama makinanın sağlıklı çalışması açısından 80 mb ve 502 mb hiç hoş rakam değiller. Benim size tavsiyem photoshopta kullanıyorsunuz en az ama en az 2,5 - 3 gb lik bir alanı boşaltmanız.
    Saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geri dönüşüm kutusu'nun kapasitesi büyükse küçültün oda hdd alanı harcıyor.Bana da olmuştu aynı şey.
  • quote:

D'ye taşısan bile yine de .temp'ini C'de oluşturabilir. Bence programın ayarlarından bul ve .temp dizinini değiştir.

Hımm.Peki nasıl temizlicez bu templeri veya yolunu değişecez.

quote:

sanal bellekten faydalanmış makinan gayet normal bi davranış rahat ol

Nasıl düzeltilir bu durum 2 gb felan rahat boş yer varken kendi kendine bu alan azalıyor.

@Mehmet1274 teşekkürler zaten öyleydi fakat kendi kendine azalıyor boş alan.

@Codest teşekkürler öneri için deneyeyim
  • güncel. Arkadaşlar şu templeri nasıl temizleyecez. veya yolunu değişecez.Daha önce başıma gelmediği için bilmiyorum
  • disk temizleme yazılımı kullan yada hdd clear diye arattır internette
    bak temp dosyaları ile ilgili değil sadece . sanal disk geri dönüşüm kutusu oranı. çöken programların hafıza kayıtlar cart curt binlerce gereksiz dosya oluşur bilgisayarında ama genelde sana bellekten kaynaklanır.
  • herkeze teşekkürler.Disk temizleme aracıyla templeri felan sildim şimdi 15 gb boş alan var geri dönüşüm kutusunu felanda ayarladım eğer sorun hala devam ederse yazarım
  • Hocam aklında bulunsun hiçbir neden yokken hdd azalıyorsa kendini sürekli kopyalayan virüs cinsi birşey de olabilir yani konuya girerken aklıma o geldi direk ama değilmiş..
  • virüs taraması yaptınmı format at gitsin
  • bela bu ya, sürekli azalıyo
  • System volume information dosyalarını silin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.