Şimdi Ara

Yerel Ağ Bağlantısı geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar günlerdir bu sorunla cebelleşiyorum. İnterneti komşudan alıyorum. Komşudan gelen etherneti Everest ESW05 Ethernet Switchine takıyorum, bir diğer etherneti de Windows 7 kurulu pc'ye ve switch'e takıyorum, bir diğer etherneti de hackintosh pc'ye ve switch'e takıyorum. Normalde böyle güzelce kullanıyordum. Arada bir sorun oluyor o zmn da switch ve kabloları söküp takınca sorun çözülüyor ve internete tekrar girebiliyordum. Ama 10-15 gün önce net birdenbire gitti ve daha da switch ile neti dağıtamaz oldum. Win7'li pc'ye format attım yine düzelmedi. Bugün switch'i servise götürdüm, sorun yok tıkır tıkır çalışıyor denildi. DNS'i elle vermemi söyledi, verdim yine sorun çözülmedi. IP adresini ve DNS'i otomatik alıyor pc. hackintoshu söküp sadece win7li pcyi bağladım switche yine de olmuyor şu hatayı alıyorum. Var mıdır bir çözüm bilen? Bir sürü şey denedim ama bir türlü beceremedim...

Yerel Ağ Bağlantısı geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil Sorunu

• aynı problem bende de var,ben kablosuz modemimi kablo ile bağlıyorum win7'li pc ye,modemin ip nosunu elle veriyorum 192.168.1.254 (normali 192.168.2.1) kaydet dedikten sonra bir daha arayüze ulaşamıyorum kablo ile.1-Pcyi yeniden başlattım yok 2-modemi açıp kapattım yok 3-bağlantı tanıla diyorum sizinle aynı uyarıyı alıyorum 4-kablosuz bağlantıyı devre dışı bıraktım belki çakışıyordur diye yok.

ama kabloyu çıkarıp kablosuzdan bağlanınca 192.168.1.254 ten girebiliyorum arayüze.Bir türlü anlayamadım durumu.

Orijinalden alıntı: blue_linux

aynı problem bende de var,ben kablosuz modemimi kablo ile bağlıyorum win7'li pc ye,modemin ip nosunu elle veriyorum 192.168.1.254 (normali 192.168.2.1) kaydet dedikten sonra bir daha arayüze ulaşamıyorum kablo ile.1-Pcyi yeniden başlattım yok 2-modemi açıp kapattım yok 3-bağlantı tanıla diyorum sizinle aynı uyarıyı alıyorum 4-kablosuz bağlantıyı devre dışı bıraktım belki çakışıyordur diye yok.

ama kabloyu çıkarıp kablosuzdan bağlanınca 192.168.1.254 ten girebiliyorum arayüze.Bir türlü anlayamadım durumu.

tiksindim bu sorundan. farklı kabloları denedim yine sonuç yok. birdenbire gitti daha da geldi. delirmek üzereyim...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.