Şimdi Ara

Yerdeniz Ülkesi [Açılıyor!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yine aklıma geldi ve bir kez daha açtım sitelerini. Ana sayfalarına yeni bir resim atılmış, tamamen yenilenmiş siteleri. Bu kez açılıyor. Kayıt işlemleri açık. Oyuna kaydınızı yaptırıp, girebiliyorsunuz. Oyun mantık olarak hala aynı ancak grafiksel açıdan bir kaç ekleme yapılmış. Belki oyunu bilenleriniz vardır. Bekleyenleriniz de vardır. Bu haberi size vermekten mutluluk duyuyorum!

Ancak şöyle bir şey var. Oyuna girince yukarda haber yazıları geçiyor. Orada verilen bilgiye göre Şubat ayında BETA sürümüne geçeceklermiş ve hesaplar sıfırlanacakmış. Oyun tam manası ile açılınca, rehber falan hazırlamayı düşünüyorum. Herkese şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.

• Reserve.

Yoruldum, patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
    Yanımda hiç arkadaş olmamasından yoruldum. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söylecek biri.
    En çok da insanların birbirine kötü davranmasından yoruldum.

Elvis Presley Şarkı Çevirileri
    | Star Trek TOS | Star Trek TNG | Star Trek Voyager | Star Trek Deep Space Nine | Stargate SG-1 | Supernatural | The Vampire Diaries | Game of Thrones | Homeland | Arrow |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~
    Link?

http://yerdeniz.biz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.