Şimdi Ara

yerden yükseği bilen liseli değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kaldırıma çıkıyorduk o değil mi mübarek?
  • simit vardı bide amma dövdük arkadaşlarımızı bu oyun yüzünden bee
  • ben biliyorum ve ilkokulluyum?
  • aynen mübarekler. ama şimdi bu oyunları oynuyor mu çocuklar merak ediyorum çevremde hiç rastlamadım hiç yaratıcı bir oyunları yok çocukların paso topa vuruyorlar yada pc de wolfteam metin2
  • Her ay belli oyun dönemi olurdu bizde 1 ay sigara kağıdı, diğer ay ilik, sonra boruyla külah atma, yazın sulu tabanca, öyle giderdi her ay değişirdi şimdiki çocuklar çok şanssız o konuda. Akşam hava kararana kadar oynardır dahada doyamazdık aslında hayatımızın en eğlenceli anları onlarmış parasız ve masum mutluluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 6 Temmuz 2012; 6:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Her ay belli oyun dönemi olurdu bizde 1 ay sigara kağıdı, diğer ay ilik, sonra boruyla külah atma, yazın sulu tabanca, öyle giderdi her ay değişirdi şimdiki çocuklar çok şanssız o konuda.

Bizim tarafta her zaman topaç oynardık. Eşşek yastık vardı bilmem hatırlıyormusuz, Şimdi oynayan varmı bilmiyorum ama sanmıyorum, herkes internet kafede :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Her ay belli oyun dönemi olurdu bizde 1 ay sigara kağıdı, diğer ay ilik, sonra boruyla külah atma, yazın sulu tabanca, öyle giderdi her ay değişirdi şimdiki çocuklar çok şanssız o konuda. Akşam hava kararana kadar oynardır dahada doyamazdık aslında hayatımızın en eğlenceli anları onlarmış parasız ve masum mutluluk.

aynen la ben gece 5-6 lara kadar saklambaç oynadığımızı bilirim ozamanlar neden bilmiyorum ama güvenliydi heralde sokaklar yada bize öyle geliyordu şimdi kimse bırakmıyor çocukları dışarı değil gece akşam oldumu eve
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

quote:

Her ay belli oyun dönemi olurdu bizde 1 ay sigara kağıdı, diğer ay ilik, sonra boruyla külah atma, yazın sulu tabanca, öyle giderdi her ay değişirdi şimdiki çocuklar çok şanssız o konuda. Akşam hava kararana kadar oynardır dahada doyamazdık aslında hayatımızın en eğlenceli anları onlarmış parasız ve masum mutluluk.

aynen la ben gece 5-6 lara kadar saklambaç oynadığımızı bilirim ozamanlar neden bilmiyorum ama güvenliydi heralde sokaklar yada bize öyle geliyordu şimdi kimse bırakmıyor çocukları dışarı değil gece akşam oldumu eve

Güvenliydi tabi mahalle kültürü diye bir şey vardı herkes birbirini tanıyordu herkes birbirine güveniyordu yabancılar kendini hemen belli ediyordu gece 12'e kadar oynadığımız oluyordu bazen, çocukluk iyiydi eskiden çocuk olmak mahalle kültürün tatmak daha iyiydi, kaybetmek ise en kötüsü. Gecekondu yaşamı gibisi yoktu.

quote:

Bizim tarafta her zaman topaç oynardık. Eşşek yastık vardı bilmem hatırlıyormusuz, Şimdi oynayan varmı bilmiyorum ama sanmıyorum, herkes internet kafede :)

Topaçlı döneme geç kalmışız biraz

• quote:

AYNEN AYNEN KESİNLİKLE KATILIYORUM
    herşey dönem dönemdi misketler olurdu bidönem ardından futbolcu kartları olurdu ondan sonra dediğin gibi külah boru olurdu vay bee
    bide ebevar, kuka, saklambaç, simit, alman kale, japon kale, falan filan neler vardı neler. çok şükür dolu dolu yaşamışım çocukluğumu :)
    ama şimdiki çocuklar bizim çocukluğumuza göre gerçekten şanssız çünkü teknoloji çok etkiliyor nesilleri bana kalırsa.

• quote:

o zamanlara dönmek için neler vermezdim.
  • Bilmiyorum liseli degilm nolcak simdi liseye geri mi donuyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcjacky

quote:

herşey dönem dönemdi misketler olurdu bidönem ardından futbolcu kartları olurdu ondan sonra dediğin gibi külah boru olurdu vay bee
    bide ebevar, kuka, saklambaç, simit, alman kale, japon kale, falan filan neler vardı neler. çok şükür dolu dolu yaşamışım çocukluğumu :)
    ama şimdiki çocuklar bizim çocukluğumuza göre gerçekten şanssız çünkü teknoloji çok etkiliyor nesilleri bana kalırsa.

Şimdiki çocukların hepsi geleceğin asosyalleri işte, bu teknoloji otlaştırıyor insanı cidden.

• Şimdi basar burayı biliyorum ama liseliyimciler

• çocukluk oyunları deyince akan sular durur
    topaç,saklambaç,kuka,boru,misket,uçurtma diye uzar gider
    bu arada yüksek lisanslıyım,dağılın liseliler
  • Güzel diziydi.
     yerden yükseği bilen liseli değildir
  • don oynardık köşe kapmaca oynardık toplu kuke oynardık ortada sıçan oynardık vay la ne günlerdi..

• Şimdi 10 yaşındaki çocuklar internet cafelerde öğrendikleri küfürlerle oyunlarda , facebookta , twitterda ana bacı düz gidiyorlar.
  • O değil de uzun eşşek favorimdi lise sondayken bile oynardık ilkokuldayken (5. sınıfa kadar) korkardım annem kızar diye oynamazdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcjacky

quote:

Şimdiki çocukların hepsi geleceğin asosyalleri işte, bu teknoloji otlaştırıyor insanı cidden.

öyle kullanmayı bilmek lazım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.