Şimdi Ara

YERDE BULDUĞUM İPHONE 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bundan 2 3 gün önce bir arkadaşı yolcu etmek için gittiğim iskelede iphone 5 buldum sahibine nasıl ulaştırabilir im acaba anladağım kadarıyla telefon alman gurbetçisi bir türk'e ait almanya'da yaşayan bir ablamızın çünkü dil almanca fakat telefonun ekranına gelen bayram tebriği türkçe ve içinde vodafone hat var fakat telefon kilitli olduğu için numarayı bilmiyorum aynı zamanda telefonu bulduğumdan beri ne arayan nede soran nede mesaj atan var kısaca bu telefonu sahibine nasıl ulaştırabilirim.

• Polise bırakın bence uğraşmayın boş yere
  • Hocam şarjı bitmesin elbet bi arayan cikar. Kapanirsa falan buldugunuz iskelesen denizd atabilirsiniz. Bir ise yaramaz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyilik yapayım derken başınıza iş almayın, en yakın polis noktasına teslim edin hocam .

• Hocam bir ihtimal simkart yuvasında imei yazıyor. O numarayla Apple Destek aranıp bu imei numarası hangi telefon numarasına kayıtlı diye sorulabilir. Telefonu bulduğunuzu falan söylerseniz bu şekilde bir ihtimal kişinin e-mail adresine falan ulaşmanızı sağlayabilir.

• polise ver

• Malesef ne imeiden apple nede sim kart'tan vodafone yardımcı olamayacağını belirttiler bende buldugum iskelede ki Müdüriyete imza ve tutanak karşılığı teslim ettim belki sahibi ordan sorar

Ayrica malesef telefon kapandı birden pin kodu istiyor suan sarji %60 küsür ken birden kapandı sarj uyarısı verdi sarja taktım gene %65 oldu sanirsam bataryasi da arizali sağlık olsun biz üstümüze düşeni yaptık artık gerisi iskeledekilerin görevi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen elinden geleni yapmışsın hocam yapacak bir şey yok. Eline sağlık çabaların için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi yapmışsın, artık kendi gelir sorar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.