Şimdi Ara

YEPYENİ HTC EXPLORER KAMPANYASI VODAFONE'DA AYDA SADECE 5-10-15 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wildfire s kampanyasına girmiştim. Herşeyiyle Vodafone'dan nefret ettim. Önce 6 aylık internet paketi verdiler. Sonra iptal edemiyoruz, size aylık 250 mb internet verdik dediler. Geçen gün mesaj attılar, internet paketiniz iptal olmuştur diye. Üstelik
    Cepnet abonesiydim, kampanyaya girdim diye aylık cepnetimi iptal ettiler. Sonradan cepneti kapadılar ve şimdi beni ve benim gibileri geri almıyorlar. İnternet paketleri de Turkcell ile aynı fiyat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Telefon çok dandik yahu. İnceleme fırsatım oldu. Bir kere ekranı çok küçük, ekran çözünürlüğü de çok az pikseller belli oluyor nokta nokta. Menü geçişlerinde vs takılmalar var. 200-300 TL ederi olan bir telefon bence. Baktım fiyatına 800 TL sonra telefonu bırakıp hızlıca uzaklaştım reyondan. Bu kampanyayla da çok ucuza gelmiyor, bence sıcak fırsatlık bir durumu yok.

200 liraya Nokia C1 satıyorlar, neye göre örneklendirme yapıyorsunuz !??

Telefonu incelediniz mi hiç?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Telefon çok dandik yahu. İnceleme fırsatım oldu. Bir kere ekranı çok küçük, ekran çözünürlüğü de çok az pikseller belli oluyor nokta nokta. Menü geçişlerinde vs takılmalar var. 200-300 TL ederi olan bir telefon bence. Baktım fiyatına 800 TL sonra telefonu bırakıp hızlıca uzaklaştım reyondan. Bu kampanyayla da çok ucuza gelmiyor, bence sıcak fırsatlık bir durumu yok.

200 liraya Nokia C1 satıyorlar, neye göre örneklendirme yapıyorsunuz !??

Telefonu incelediniz mi hiç?

Daha piyasaya sürülmeden, satışa konmadan teknik özellikler açısından incelemiştim bu modeli. Daha sonraları youtubetaki inceleme videolarını da izledim. Bulduğum inceleme yazılarında da göz gezdirdim.

Hadi diyelim ki, hiç incelemedin bu modeli, android işletim sistemli olması dışında hakkında en ufak bilgim yok diyelim. Ama mantıklı düşünerek bile, bugünkü piyasa şartları altında 200 liradan çok daha fazla ederi olduğunu kolayca tespit edebiliriz. Android işletim sistemli telefonların en basitleri, en ucuzları bile bugün piyasamızda 400 lira civarı ve üzerinde bir rakamdan satılıyorlar. Ki onları bile 200 liralık Nokia C1 ile karşılaştırmak, C1 'in satıldığı fiyatı onlara uygun görmek son derece yanlış olur.

Ama bahsettiğiniz gibi 800 liralık fiyatı da haketmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü bu fiyat ortalamalarında daha güçlü modeller zaten satılmakta. Mevcut özellikleri ile diğer 800 ve civarı liralık cihazlar ile kesinlikle boy ölçüşemez.

Ayrıca sizin bahsettiğiniz takılmaların düşündüğünüzden çok farklı farklı sebepleri olabilir.

• kamerasında AF bile yok daha ... çöp bir cihaz zaten

Wildfire S in kamerası bundan çok daha iyiydi
  • Pazarda bile bukadar cesit yok bu htc de ne cok cesit var. Bir cikarmaya 5-10 modelmi cikariyo anlamadimki.
  • bir operatör düşünün ki bayiilerinde 64 kb tan başka simkartı yok...vodafone mu...geçiniz...
  • vodafone sim kartları gercekten cok kotu.. trcell den vdf ye gectim hatay da cekis yonunde bi sıkıntı yasamadım ki trcell de cogu yerde hat gidiyordu. konusma kalitesi son zamanlarda cok kotu olmaya baslamıstı.. ama sim kart cok kotu trcell de 1 gunu cok rahat bitirirken vdf de gun icinde sarj ediyorum..
  • bu telefon biraz dandik gibi geldi bana ,pili 1 günü doldurmaz bence
  • çöp..
  • android e giriş seviyesinde bir telefon. Ağzı olan konuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU KAÇINCI KAMPANYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

android e giriş seviyesinde bir telefon. Ağzı olan konuşuyor.

giriş seviyesi alınacaksa bundan kat kat iyileri var. hayatta 699 tl etmeyecek bir telefon.
  • daha iyi kampanyalar bekliyoruz vodofone'dan ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.