Şimdi Ara

YEPYENİ HTC EXPLORER KAMPANYASI VODAFONE'DA AYDA SADECE 5-10-15 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes en uygun fiyatlarla akıllı telefon sahibi olsun ve süper internet deneyimi yaşayabilsin diye, Vodafone HTC Explorer cihazı ayda 5 TL’den başlayan ek ödeme seçenekleriyle yeniden karşınızda!

24/02/2012 tarihinde başladığı kampanyaya gelen yoğun talep üzerine kampanya süresini uzatan Vodafone bununla da yetinmeyip ek ücretleri 25 TL lerden 15 TL lere düşürüyor!

Üstelik tarifesi içerisinde data kullanımı olmayan abonelerimizin internet kullanım ile tanışabilmeleri için ilk 12 (365 gün) ay boyunca toplam 1 GB internet hediye!

Bireysel faturalı tarifelerimizden kullanım alışkanlıklarına ve bütçelerine en uygun olanı seçerek 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden abonelerimiz, HTC Explorer cihazına tarifelerine ek ayda 5 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olacaklar.

Akıllı telefonlar sayesinde, abonelerimize normal bir cep telefonuna göre çok daha iyi bir internet deneyimi sunuyoruz. Üstelik her an her yerde internete girerek hayatlarını kolaylaştırmasını ve daha keyifli anlar geçirmelerini sağlamak istiyoruz!

*Kampanya sadece “CA mini süper, CA midi, CA Vodafonelularla, CA her yöne, CA her yöne extra, Cep çiftçi 40, Yeni cep kamu 1000 maxi, Cep kamu maxi, Red mini, Red ve Red+” paketleri için geçerli olup, kampanyaya dahil edilmeyen diğer paketler için bir önceki htc explorer kampanyası esasları geçerliliğini koruyacaktır.
    *MNP ile gelen aboneler için kriter:
    Son 30 gün içerisinde geçis yapmıs ve geçis yaptıgı operatöre ait en son faturasının tüm vergiler dahil 50 TL veya üzeri (fatura ibrazı sarttır) oldugunu ibraz eden aboneler kampanyaya kredi kartsız dahil olabilirler.
    * Mevcut aboneler için kriterler:
    1. En az 8 aydır faturalı VF abonesi olmak Son 8 aydır "kısıtlı veya dondurulmuş" statüsüne girmemiş olmak
    2. Abonenin müşteri numarası altında yer alan faturalı hatlarından, abonelik yaşı 8 aydan büyük olan hattına ait son 8 aylık toplam fatura tutarının en az 200 TL olması ve bu hattın fatura ödemeleri düzenli olarak yapmış olmak.

İki kritere de uymayan aboneler kredi kartlarından 360 tl çekerek kampanyadan faydanalabilir.

YEPYENİ HTC EXPLORER KAMPANYASI VODAFONE'DA  AYDA SADECE 5-10-15 TL

• Bu telefon Wildfire S'e göre daha mı kötü?

Ekleme: Karşılaştırma videolarını ve teknik özelliklerini inceledim. Wildfire S şarj süresi dışında her türlü daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 21 Nisan 2012; 15:13:31 >
  • kampanyayı güncellediler mi acaba? Bu kampanya fena değil gibi
  • baktılar ellerinde kaldı bu 3. kampanyaları
  • genç avantaj kullananlara kampanya yok galiba ? hala 25 tl aylık
  • Emineeee yanıyooom emineeee suyu getir yanıyoooom. Demek isterdim ama zaten hava soğuk üstüne bu kampanyayı görünce dahada üşüdüm hatta şu an titremeye başladım... Yok efendim, Yoğun ilgi görmüşmüşte, yoğun istek üzerine kampanyayı yeniden uzatıyoruz falan kusura bakmayın. Kimse 2 yılını kıçı kırık üstüne üstlük hiçbir sıcaklığı olmayan kampanyaya bağlamaz. Bu telefonlar Vodafone un elinde patladı. Bunu söylemeden geçemeyeceğim. 5tl ye telefon diyorlar. Dev gibi puntolarla belirtiyorlar. Kampanyanın içeriğine bakıyorsun red tarifelerine geçenlerden 5 tl alıyorlar. Ee o zaman niye lafı evirip çeviriyorsunuz. Tabi sizde haklısınız. Adam gibi belirtseniz kimse kampanyanın yüzüne bakmayacak. Htc wildfire s kampanyası benzerinde kampanya yapsın. Gör bak nasıl peynir ekmek gibi satılıyor o telefonlar... Mobilde olmasam daha çok şey yazardım ama neyse. Saygılarımla.

• valla bence cep kamu için hiçte fena değil gibi babam 2 sene rahat kalır tarifesinde.Ayda 10 liraya alınabilir bence. Ama genç avantaj için yaramaz tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah allah hangi RED müşterileri yoğun bir şekilde 5 TL'ye bu telefonu bize satın talebinde bulundu çok merak ettim. Talep edenlerin sayısını söyleyin biz de aynı yoğunlukta One X, Iphone 4S, SII gibi modeller için talep oluşturalım.
  • adamlar hala hatada ısrar ediyorlar. wildfire s gibi olsaydı şu kampanya Vodafone gönüllere taht kurduydu ama şimdiki durum insanları kızdırmaktan öteye gitmez. 350 tl ye telefona taahhüt veren kişi bu kampanyaya göre 240 liraya taahhüt verebilirdi. e bu adamın 110 liralık zararı ne olacak. artı olarak neden gençlik tarifesi ve diğerlerinde hala 25 lira saçmalığına devam ediyorlar. Tam bir hayal kırıklığı oldun Vodafone.
  • Vodafone taahut vermek çok zor. Geçen hesabını bilen tarifeye eşimi geçirdim.
    Malesef bizi çok fazla yarı yolda bıraktı.Hastanede zor anımızda çekmedi, evde arka odalarda çekmiyor.Bi çok dar alanda çekmiyor.

Ablam da taahüt verdi ve bin pişman.İzmir buca da 3. katta odaların cogunda çekmiyor.Aynı yerlerde avea turkcell cok net.

Bedava verseler alınmaz bu cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Vodafone taahut vermek çok zor. Geçen hesabını bilen tarifeye eşimi geçirdim.
    Malesef bizi çok fazla yarı yolda bıraktı.Hastanede zor anımızda çekmedi, evde arka odalarda çekmiyor.Bi çok dar alanda çekmiyor.

Ablam da taahüt verdi ve bin pişman.İzmir buca da 3. katta odaların cogunda çekmiyor.Aynı yerlerde avea turkcell cok net.

Diğer konular tamam da son cümle olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Bedava derken taahütlü bedava verse gene alınmaz hocam.İnan bana rezillik.Her yerde boyle olabilir ama izmir de çekmiyor.

• Haklısın Hocam. 2012'nin Türkiyesinde, Avrupanın orta yerinde şebeke problemi çekilir cinsten değil

Ben de 2 yıl kadar Avea'dan çektim benzer problemleri, iletişim kuramadıktan sonra ne yapalım android telefonu..
  • genç tarifeye yok mu yani
  • quote:

quote:

quote:

Bedava derken taahütlü bedava verse gene alınmaz hocam.İnan bana rezillik.Her yerde boyle olabilir ama izmir de çekmiyor.

+1
    hacı bende Zonguldak tayım bizim evde de çekmiyor aradım müşteri hizmetleri dedim böyle böyle daha sizle konuşurken bile konuşmam gidiyor onlarda adresi aldı evet dediler sizin orayı kapsayamıyoruz sıkıntı var o zaman benim param ne olacak dedim müşteri memnuniyeti için 5tl geri ödeme sizcede makul mü dedi ben de evet dedim arada yokluyom bence sende bir ara müşteri hizmetlerini bir sor hacım hesabını 5tl 5tldir sonuçta hem bu forum 2tlye mouse varken 5tlnin önemi artıyor doğrusu:D

• quote:

quote:

quote:

İzmir'de çekmiyor ama Eskişehirde sorunsuz . Çok ilginç ve tuhaf bu Vodafone !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Nisan 2012; 9:06:03 >

• Telefon çok dandik yahu. İnceleme fırsatım oldu. Bir kere ekranı çok küçük, ekran çözünürlüğü de çok az pikseller belli oluyor nokta nokta. Menü geçişlerinde vs takılmalar var. 200-300 TL ederi olan bir telefon bence. Baktım fiyatına 800 TL sonra telefonu bırakıp hızlıca uzaklaştım reyondan. Bu kampanyayla da çok ucuza gelmiyor, bence sıcak fırsatlık bir durumu yok.
  • avrupada adamlar bedava veriyor telefonları burda 2 yıl kendimi bağlayacağım bide para verecem telefona kalsın
  • Htc mi ? asla almam htc touch 2 telefonum var 3 kere dokunmatik panel 1 kere pil 1 kere de anakart değişti ama hala telefonumu değiştirmiyor htc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Telefon çok dandik yahu. İnceleme fırsatım oldu. Bir kere ekranı çok küçük, ekran çözünürlüğü de çok az pikseller belli oluyor nokta nokta. Menü geçişlerinde vs takılmalar var. 200-300 TL ederi olan bir telefon bence. Baktım fiyatına 800 TL sonra telefonu bırakıp hızlıca uzaklaştım reyondan. Bu kampanyayla da çok ucuza gelmiyor, bence sıcak fırsatlık bir durumu yok.

200 liraya Nokia C1 satıyorlar, neye göre örneklendirme yapıyorsunuz !??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.