Şimdi Ara

Yenilenmiş iPhone 5 16GB alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanınmış büyük bir elektronik market zinciri 800 TL'ye yenilenmiş 16GB iPhone 5 satıyor.

İkinci elde 600'e yurtdışı, garantisiz, yıpranmış iPhone 5 veren "ŞOK FİYAT!" vs. diye başlıklar atıyor. Bana fiyat iyi geldi. Sonuçta içinde aşınacak malzeme yok. Dışı da sıfırlanmış. Yalnız pil durumu hakkında bilgi yok. Sizce alınır mı?

Metin şöyle:

1) Yenilenmiş telefonlar, Sıfır cihaz ayarında olup, üzerinde hiçbir darbe, çizik, soyulma, aşınma bulunmamaktadır.
    2) Ürünler %100 çalışır durumdadır.
    3) Ürün tedariğini gerçekleştirdiğimiz ve garantör firma olarak belirttiğimiz MPX (Brightstar), yenilenmiş, iyi durumda ve ekonomik cihazların teminini ve garantisini sağlayan iş ortağımızdır. MPX (Mobile Phone Xchange), dünyanın öncü mobil operatörlerine, üretici ve perakendecilerine BuyBack (Geri Satın Alım) ve Trade-in (Farkını Verip Yenisi ile Değişim) çözümleri sunar. 2005 yılından itibaren İngiltere’de mobil cihaz geri dönüştürme pazarındaki boşluğu doldurmaya başlamıştır. Hizmetleriyle bir ilki gerçekleştiren MPX, İstanbul ofisinde de faaliyetine başlamıştır.
    4) Kutu içeriğinde şarj aleti, kulaklık, USB kablosu aksesuarları mevcut değildir.
    5) Ürünler orijinal kutusu ile gitmemektedir. MPX’in kendi kutusu ile gitmektedir. Kutu görseli ürün görsellerinin ekinde sergilenmektedir.
    6) Ürünler 1 yıl* süresince MPX firması tarafınca garantilidir.
    7) Bu kategoride bulunan tüm ürünler MPX teknisyenleri tarafından kontrolden geçirilip 20 nokta testi yapılmıştır. Tüm seviyelerdeki cihazlar, sağlığınızı ve hassasiyetlerinizi düşünerek MPX firmasının özel yöntemleriyle temizlenmektedir. Kullanıcı hatası dışındaki sorunlar ürün garantisi süresi dahilinde deneyimli MPX teknisyenleri tarafından ücretsiz olarak giderilecektir.
    *Gerek fabrika çıkışı ürünlerin gerekse ikinci el veya yenilenmiş Cep telefonu ve kablosuz cihazların ve aksesuar ve yedek parçalarının satışları 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun uygulaması kapsamına alınmıştır ve herhangi bir satış mağazasında toptan veya perakende olarak satılmasında hukuken herhangi bir mani yoktur. Yasanın 12(2) maddesine göre ikinci el satışlarda satıcının ayıplı maldan sorumluluğu bir yıl ile sınırlanmıştır.

• Bi sıkıntı olucağını sanmıyorum. Hepsiburadada satılıyor yorumlar olumlu Yinede karar senin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Edit: 1300 liraya sıfır 5S satılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Mayıs 2016; 20:33:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4S almıştım bataryası 1000 i aşkın kez şarj edilmiş şekildeydi değiştirdiler ama orijinal mi ki sanmam taktılar bilmiyorum. Sessize alma tuşu iki hafta sonra bozuldu. Telefon arada kapanıyor durduk yere. Bence almayın zaten 5 de artık eskidi ios 10 ile ios 9daki 4S kadar olmasada kasmalar olacaktır 1300 e çıkıp 5S alamıyosanız 800 e android alın daha iyi olur. Birde aldıktan sonra yenilenmiş olduğu için sıfır mallarda olduğu gibi firma iade almıyor yani 1 hafta içinde beğenmedin yada bozuk çıktı diyelim anca değişim yada tamir filan yaparlar sorun varsa onuda kullanıcı hatası demeyecekleri ne malum. Almayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: LG G2 telefonum var. Çok seviyorum, ama ne kadar dikkat etsem de düşürüyorum. Camını yeni değiştirdim. Küçük (eni dar) bir telefona daha iyi hakim olurum gibi geliyor. Arayışımın sebebi bu. Küçük ama hızlı pek telefon yok. Gittiği yere kadar idare edeyim G2'yle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 11 Mayıs 2016; 22:02:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 yıl önce açıldı
    iPhone 12 Pro alınır mı?
    5 ay önce açıldı
    iPhone 4S Hala Alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.