|
Bence de, ifadesiz bu kaplan suratının bir manası olması gerekiyor, bir duygu uyandırmıyor. Bir sembol değeri olmalı ama boş bakıyor. |
|

|
Bence de, ifadesiz bu kaplan suratının bir manası olması gerekiyor, bir duygu uyandırmıyor. Bir sembol değeri olmalı ama boş bakıyor. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 22 Ağustos 2021; 15:3:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Pardus gerçekten güzel bir linux. Özellikle USB belleğe kurarak hardiskin içindekileri kurtarmak için veya biçimlendirerek hardisk kurtarabilen bir yazılım. Güzel bir yerli yapım. Ben HDD'mi kurtarmıştım. Yaşasın Linux! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
libreoffice üzgünüm ama Çinlilerin WPS ofisinden daha kötü. Rapor çekerken çok sorun çıkartıyor. Wps ise çok daha iyi bu konuda. |
|
Şaka falansın galiba. Devlet dairelerinde profesyonel işler yapılmıyor. Basit işlemler için Linux tabanlı sistem fazlasıyla yeterli. Yetersiz geldiği yerde dairelerin kullandığı programlar entegre edilebilir. Bir konu hakkında bilgin yoksa yazmayacaksın, yazıyorsunda edebini bil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 22 Ağustos 2021; 21:8:4 > |
|
Devletin mimarı mühendisi üfürerek mi iş yapıyor imar şube yapım şube fen işleri . . . üniversiteler eğitim bilimleri, teknik bilimler, mimarlık ve mühendislik alanı Bunların hepsi Autocad kullanıyor bunların dışında Ansys, Catia, Solidworks, Netcad, mastercam ... kullanıyor devlette her çalışanı bankamatik memuru zannediyorsun galiba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Ağustos 2021; 21:18:37 > |
|
KPSS içeriğine basit düzeyde linux bilgisi eklersin mis gibi yeterli düzeyde linux kullanabilen memurların olur. Zaten ani şekilde Pardus'a geçilmesini de kimse beklemiyor. Ancak kullanılabilecek birimlerde geçilmesinde fayda var. Devlet kurumları kim bilir Windows lisansı için ne paralar ödüyor. CAD programları gibi programların bazılarının aslında alternatifi var ama tabi performansları nasıldır bilemiyorum ve tabi insanların tekrar bu programlara alışması da kolay olmayabilir. Bu tarz kullanıcılar için yine Windows kullanılır zaten tümden geçilmesi şu şartlarda zor gibi duruyor. GNU/Linux son yıllarda çok yol aldı. Oyun için kullanımı epey arttı mesela. Bu işler biraz arz talep meselesi. Kim bilir belki çok kullanılan mühendislik programları da ileride linux versiyonlarını çıkarır. Özetle Pardus'un yolu açık olsun destekçisiyiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShamanShadow -- 22 Ağustos 2021; 23:3:57 > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Söylediğin programların hepsi Linux üzerinden de ek programlar ile çalıştırılabiliyor. Biraz araştır önce. Hadi olmuyor diyelim (oluyor da senin bilgin yok) bu bölümler Windows kullanabilir. Devlet kurumlarının %90'ı Linux için uygun. Bu cahil forumda takıldıkça insan bildiklerini unutur. Zaten o yüzden çok takılıp, yorum yazmıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 23 Ağustos 2021; 0:6:44 > |
|
PROGRAMI YÜKLEMEK İÇİN 1000 TAKLA ATMAYA NİYETİM YOK TEKNİK ELEMANIN DEVLET DAİRESİNDE LINUX KULLANANI GÖRMEDİM ÖZELLİKLE PROJE BÖLÜMÜNDE BU FORUMDA BİLE 1000 KİŞİ DE 1 LINUX KULLANIYORDUR DEVLET KURUMU HİKAYELERİN SANA KALSIN O ZAMAN DEVLET KURUMLARINDA CEP TELEFONU KULLANSINLAR ANDROID İÇİN %100 UYGUN WORD EXCEL ... PAİNT HESAP MAKİNESİ |
|
Senin 1000 takla atmana gerek yok. Bu bilişim kısmının yapacağı iş, PC'lerde sorun olduğunda kurumdakiler çözmez, ekip gelir çözer. Devlet Linux'a geçiyoruz demeden kimse kafasına göre kurum PC'sine Linux kuramaz. Linux için dünyaları bilmene gerek yok, zaten görsel bir sistem Pardus. Windows kullanan biri rahatlıkla kullannır ki kullandıkları şeylerin çoğu Web kaynaklı zaten. Senin gibi bilgiden yoksun, çağ dışı kafalı insana daha fazla zamanımı harcayamam. Ülkede bir şeylerin iyi olmasını istiyorsak senin gibi zihniyetteki insanlardan kurtulmak lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 23 Ağustos 2021; 0:36:43 > |
|