Şimdi Ara

YENİLDİM HAYATA GALİBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uykusuz gecelerden bir tanesi daha sebebi galiba yaşadıklarım.
    yaş ilerledikçe kafanda soru işaretleri başlıyor anlatamıyorum derdimi kimseye
    kime anlatmaya kalksam hep bir öneri hep bir fikir yardımcı olamıyorlar dertlerime
    yaşım 19 maddi durumum çok kötü babada zaten bişe yok askerlik zamanıda geldi çattı
    ben askerdeyken cebime 5 krş koyacak kimsem yok anlıcağınız.
    okul hayatımı hiç sormayın zaten başarısızlık ve ardından hüsranla sonra erdi
    sevdiğim bir kız vardı açıldım ona hoşladığımı söyledim benle 2 3 hafta konuşup-
    sonrasında ben başkasını seviyorum dedi işte o gün yıkıldım hiç gücüm kalmadı.
    arkadaşlar ben bu hayata yenildim galiba...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PasaDarius

Kaybedenler kulubune hosgeldiniz

Herhalde en açık böyle söylenebilirdi.
  • Olumsuzluklara kafa yormak yerine otur kendine yeni bir yol çiz. Yarım kalan eğitimini Eylül de açık öğretime kayıt yaptırarak tamamlayabilirsin. Böyle askerliği tecil ettirmiş olursun. Okurken bir iş bulursun ve gelirin olur. Sonuca bakmak gerekirse *Eğitimini biraz ilerletmiş olursun. *Bir miktar paran olur. *Zihnin meşgul olur ve tecrübe edinirsin. Yanı sıra yeni insanlarla tanışabilirsin.

Bunları yapmak şu an sana kolay gelmeyebilir ama planlı şekilde zor olsa bile yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Olumsuzluklara kafa yormak yerine otur kendine yeni bir yol çiz. Yarım kalan eğitimini Eylül de açık öğretime kayıt yaptırarak tamamlayabilirsin. Böyle askerliği tecil ettirmiş olursun. Okurken bir iş bulursun ve gelirin olur. Sonuca bakmak gerekirse *Eğitimini biraz ilerletmiş olursun. *Bir miktar paran olur. *Zihnin meşgul olur ve tecrübe edinirsin. Yanı sıra yeni insanlarla tanışabilirsin.

Bunları yapmak şu an sana kolay gelmeyebilir ama planlı şekilde zor olsa bile yapabilirsin.

Haklısın hocam galiba

Orijinalden alıntı: zavallıcık

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Olumsuzluklara kafa yormak yerine otur kendine yeni bir yol çiz. Yarım kalan eğitimini Eylül de açık öğretime kayıt yaptırarak tamamlayabilirsin. Böyle askerliği tecil ettirmiş olursun. Okurken bir iş bulursun ve gelirin olur. Sonuca bakmak gerekirse *Eğitimini biraz ilerletmiş olursun. *Bir miktar paran olur. *Zihnin meşgul olur ve tecrübe edinirsin. Yanı sıra yeni insanlarla tanışabilirsin.

Hayat kocu olmalisin

Teşekkürler hocam Psikolog olma yolunda ilerliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dh de orda burda zaman kaybedecegine git çalış,,çalış sen bi gerisini düşünme

Orijinalden alıntı: deniz006

dh de orda burda zaman kaybedecegine git çalış,,çalış sen bi gerisini düşünme

Taman
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.