Şimdi Ara

Yeniden yapılanma diyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yapılanma felan olmayacak galiba seneyede böyle 5-8 arasında bir sıralama ile bitireceğiz.

Teklif yapılması bile skandalken başa geçince olacakları düşünemiyorum.Bizimkilerin Teknik direktör seçme kriterlerini merak ediyorum.Bülent Ünder'in Td kariyeri 8 maç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeniden yapılanma şansı mancini dönemi kaçtı aşırı derecede para harcandı o sene.

yani normal olarak öyle 10 tane oyuncu yollayıp yeni oyuncu transfer etmeniz zor

gerçi şuanki yönetim değişik şeyler yapıyor merakla takip ediyoruz
  • Bülent ünder falan gelmez rahat olun yahu tahminimce sezon sonu yabancı bir hoca gelir,bak en en kötü cihat arslan'ı falan getirirler,o da en kötü ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

yeniden yapılanma şansı mancini dönemi kaçtı aşırı derecede para harcandı o sene.

yani normal olarak öyle 10 tane oyuncu yollayıp yeni oyuncu transfer etmeniz zor

gerçi şuanki yönetim değişik şeyler yapıyor merakla takip ediyoruz

Yeniden yapılanmak için fazla para harcamaya gerek yok. Eldeki en az 8-9 oyuncu gidiyor.Maaş ve bonservis ilebaya bir bütçe oluşacak.2012 sezonu gibi yapabiliriz.-8 milyon euro bonservis gideri vardı o sezon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizyoncu arkadaşlar konuya bekleniyor. Vizyoncu arkadaşlar olmadan tartışamayız, çünkü onlar klavyeleriyle koca kulübün nasıl kurtulacağını biliyorlar. Onlarsız bizler birer hiçiz, onlar birer dahidir.
  • Niasse transferini tepkilerden korkarak iptal eden yönetim hangi cesaretle bu elemanı getirecek hadi bakalım Özbek yiyorsa yap Bülent hamleni, tam nefret edelim senden. Bence yapmaz ama bakalım.
  • Kadro cok kotu değil 3 kupa aldı gecen sene.. Buyuk bir revizyona gerek yok, bir mario gomez gibi santrafor, bir tane sag acık ve forvet oynayabilen hızlı bir oyuncu, bir de dmc lazım.(donk stopere gececek) bu 3 mevkiye ilk11 oyuncusu alırsak iyi bir basariya ac yabancı td ile basarılı oluruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bülent Ünder kabul etmemiş teklifi hadi iyisiniz :))
  • Bu saatte kim gelecek? Buletn Ünder vb en uygun seçim olur.. Sezon sonuna kadar böyle gidilir..
  • Ortada yeniden yapılanma falan yok. Sadece göz boyama taktiği.
  • Sarı kırmızılı yönetimden aldığı teklif sonrası düşünmek için 1 gün süre isteyen Ünder, kararını bugün açıkladı.
    Tecrübeli teknik adam, "Sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmüyorum" dedi.

Allah'ım sana geliyorum.
  • Medyada ortaya atılan isimlerle ilgili tek tek başlık açmak yerine bir ana konu açalım, orada yeteri kadar vizyon kasabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.