Şimdi Ara

Yeniden başlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. zamanında çok beğenerek oynamıştım aionu. Şuan tekrar başlamak mantıklı mı? Zubaba da oynamıştım yanlış hatırlamıyorsam. Sonrasında accountu satıp bırakmıştım.

    Şimdiler tekrardan bişeler oynamak istiyorumda acaba aion a mı başlasam dedim. Hangi serveri önerirsiniz?



  • tekrar başlayabileceğin tek mmo oyun çünkü diğerleri bunun kadar sarmıyor
  • Sillius - Asmo yada Stormwing - Elyos Zubaba'daki kitle bu iki tarafa dağılmış durumda, eskisi kadar Türk yok gerçi Zubaba'nın birleşmeye dahil edilmesi ve Türkçe dil paketinin kaldırımasından dolayı bi kısım Türk oyuncular oyunu protesto amaçlı bırakmıştı.
    Oyun eskisine nazaran daha az p2win içermekte pvp itemlerini dizmek daha zorlaştı pve gene aynı mantık, lvl kasmakta kolaylaştı 1 günde 80 oluyorsun zaten.
  • Conqueror Blades oynayın. Yeni oyun. Türkçe dil desteği yok ancak oyunun büyük kısmı türk. Yakında türkçe gelir. Aion'dan sonra ilk kez bir oyunu sevdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuwobe

    Conqueror Blades oynayın. Yeni oyun. Türkçe dil desteği yok ancak oyunun büyük kısmı türk. Yakında türkçe gelir. Aion'dan sonra ilk kez bir oyunu sevdim.
    Hile, p2w olayı nasıl? Aion gibi parayı veren düdüğü çalıyor mu? Hileci var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mystere

    Hile, p2w olayı nasıl? Aion gibi parayı veren düdüğü çalıyor mu? Hileci var mı?

    Alıntıları Göster
    Hileye hiç denk gelmedim. Umarım böyle devam eder. Şuan oyun bu hususta temiz. Oyunda p2w lik bir durumda görmedim. Bazıları premium pakete p2w diyorlar. Eğer o düşüncedeysen size görede p2w olabilir. Premium paket olanlar %30 daha fazla honor point ve xp alıyor.
  • Yok premium paket değil, p2w' den kastım Aion' da taşlar contractlar felan hep shopta ya, 2 günde full ulti item diziyorlar. Karşılarşırsan 1 level gibi kalıyorsun karşılarında, iki skill can bitmiş. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mystere

    Yok premium paket değil, p2w' den kastım Aion' da taşlar contractlar felan hep shopta ya, 2 günde full ulti item diziyorlar. Karşılarşırsan 1 level gibi kalıyorsun karşılarında, iki skill can bitmiş. :)
    Kesinlikle öyle bir durum yok. Örneğin oyunda skillerin tamamını açmak için 120 adet skill page elde etmek gerekiyor. 100 saattir oynuyorum steam verilerine göre halen 20 skill page kasmışım :) hem kendini hemde ordularını geliştiriyorsun. kendin gelişmiş ol orduların kötü olsun yine hiçbir şey yapamazsın. her oyuncunun toplamda yaklaşık 150 kişilik ordusu oluyor. maçlar 15 vs 15 yapılıyor. orduların ve kendinin gelişmesi için bazı materyaller isteniyor. oyun biraz hard core. tam anlamı ile kendini ve askerlerini fullemen için min 1500 saat oynaman gerekebilir. ama bence bu sorun değil sonuçta herkes aynı şartlarda. çünkü para basıp hiçbirşey geliştiremiyorsun. bütün materyalleri kendin droplaman lazım.




  • bende aion u baya beğenmiş oynamış 5 yıl kadar biri olarak oyunsuzluktan
    Conqueror Blades denedim pekte iyi oyun değil hani seni aylarca senelerce götürecek bi oyun değil 1 2 hafta max

    air online -spellbreak - lineage eternal-lost ark- bi oyun daha vardı aklıma gelmiyor bunlar dışında beklenecek pek bi oyun yok gerisi fasa fiso belki hikaye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 13 Temmuz 2019; 12:43:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amops2

    bende aion u baya beğenmiş oynamış 5 yıl kadar biri olarak oyunsuzluktan
    Conqueror Blades denedim pekte iyi oyun değil hani seni aylarca senelerce götürecek bi oyun değil 1 2 hafta max

    air online -spellbreak - lineage eternal-lost ark- bi oyun daha vardı aklıma gelmiyor bunlar dışında beklenecek pek bi oyun yok gerisi fasa fiso belki hikaye
    Conqueror Blades beni nedense çok sardı. 3 haftada 160 saat oyun sürem olmuş. Soluksuz oynuyorum. Günlük ortalama 7-8 saat başındayım. Son 10 yıllık online oyun deneyimimde beni aiondan sonra en çok etkileyen ikinci oyun oldu. Conqueror Blades'un kale savaşları müthiş geçiyor. Açık dünyadaki değerli madenlerin bulunduğu alandaki kaleleri almaya çalışmak ve aldığın kaleyi korumak klanlar arasındaki mücadele vs güzel deneyimler sunuyor.




  • Conqueror's Blade oynayan varsa West 2. Nick SlayKnife
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.