Şimdi Ara

yeniden Anti Far Gece Görüş Gözlüğü 5,9TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: kesbi

zaten bende emin olamadığımdan almamıştım bitenekadardan,

yine de denemek isteyen olabilir..6 tlye gözlükten ne fayda olur ayrı konu...
  • Daha önceden alan kullanan var mı. Bir faydasını görebilir miyiz acaba ?
  • vardır bunun bi kaliteli olanı ..Onu da ekleyebilirse ilgili arkadaşlar çok seviniriz ..Abime almayı düşünüyorum ancak böle 3-5'e satılanlar güvenilip de hediye edilmez

İnsan can taşıyor sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Mart 2012; 14:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

vardır bunun bi kaliteli olanı ..Onu da ekleyebilirse ilgili arkadaşlar çok seviniriz ..Abime almayı düşünüyorum ancak böle 3-5'e satılanlar güvenilip de hediye edilmez

İnsan can taşıyor sonuçta

bugün bu gözlüğün ray ban modelinin siparişini verdim, sonuçta mesafeli satış sözleşmesine güveniyorum. memnun kalmadığım anda geri gönderirim.

• bende astigmat var , dealextremden şunu aldım. gerçekten işe yarıyor. aynı zamanda polarize ve kaliteli bi ürün. gece gözlüğüne ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiye ederim.
    http://www.dealextreme.com/p/uv400-polarized-glare-guard-tac-alloy-frame-driving-sunglasses-23939
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 5.20 D angel far kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

bende astigmat var , dealextremden şunu aldım. gerçekten işe yarıyor. aynı zamanda polarize ve kaliteli bi ürün. gece gözlüğüne ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiye ederim.
    http://www.dealextreme.com/p/uv400-polarized-glare-guard-tac-alloy-frame-driving-sunglasses-23939

Baş ğarısı yada başka problemleri varmı kullanım sonrası bu ürünün.

Mesela gece taktınız yol boş yolun aydınlatılmadığını düşünelim yolun yan kenarları karanlık oluyormu takıldığında. Daha fazla tecrübe paylaşabilirmisiniz.

• daha önce hem bu üründen hemde yine nternette 100tl ye satılan diğer gözlükten alıp denemiş birisi olarak söyleyeceğim pek işe yaramadıkları bu nedenlede her ikisinide iade etmiştim. malup yukarıda de değinmiş arkadaşar acayip farlar ve açık sis farları açık dolaşan kendini bilmezler yüzünden akşamları doğru dürüst araç kullanamıyoruz. işe yarar ümidiyle alsamda en azından benim için bir faydası olmadı. daha işe yarar ürünler aramaya devam ediyorum.
  • Gördüğüm kadarıyla ürün ile ilgili yorumlar sanıyorum hep olumsuz yönde. Kararsız kalmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

bende astigmat var , dealextremden şunu aldım. gerçekten işe yarıyor. aynı zamanda polarize ve kaliteli bi ürün. gece gözlüğüne ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiye ederim.

Mesela gece taktınız yol boş yolun aydınlatılmadığını düşünelim yolun yan kenarları karanlık oluyormu takıldığında. Daha fazla tecrübe paylaşabilirmisiniz.

kardeş %10 civarı bir koyulaşma oluyor çıplak göze göre. yani aydınlatmasız yolda önüne karanlık bi cisim çıkarsa rahat farkedebilirsin. şahsen karşıdan aracın gelmediği köy yollarında bile takmak , takmamaktan daha konforlu bende. herkesin durumu aynı olmayabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

kardeş %10 civarı bir koyulaşma oluyor çıplak göze göre. yani aydınlatmasız yolda önüne karanlık bi cisim çıkarsa rahat farkedebilirsin. şahsen karşıdan aracın gelmediği köy yollarında bile takmak , takmamaktan daha konforlu bende. herkesin durumu aynı olmayabilir.

Saolasın ilgin ve cevabın için bunu düşüneceğim neticede 10 lira bir şey değil.

• Ben de aynısını başka bir siteden satın almıştım daha önce. Benim evime giden ışıklandırmasız tamamen karanlık bir yol mevcut. Bu yolda çok faydasını görüyorum. Karşıdan gelen aracın farını gerçekten gözünüzü rahatsız etmeyecek şekilde azaltıyor. Bu fiyata bence değer..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.