< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 22 Mart 2018; 13:3:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 22 Mart 2018; 13:3:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kadından ne istiyorlar çözemedim arkadaş bu kadını gözaltına alınmadı mı ee FETÖ ile ne bağlantısı çıktı ?? Kanıtlayın hadi nerde yok çünkü kendileri 11-12 sene kol kola takıldılar sonra kandırıldık deyip işin içinden sıyrıldılar sonrada en ufak bağlantısı olan herkesi gözaltına alıp soruşturuyorlar.
Var ya hayatımda böyle bi mantık görmedim FETÖ den kim içeri giriyorsa kandırıldık dolandırıldık desin yırtsın abi. ![]() Hayır kadın kendine parti kurup muhalefet oldu ve kitle kazandı şimdi ben bunu yapsam benide mi FETÖ cü ilan edecekler yazık ya Bahçeli yalakası gibi olsaydı herkes güllük gülistanlık olurdu her yer. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye Türklerindir Baba bana subaru al ![]() PSN : Jeopol |
|
|
Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2 ![]() |