Şimdi Ara

Yeni Zelanda'da Güzel Sanatlar Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda güzel sanatlar lisesi 3. sınıftayım, seneye bir tek ygsye gireceğim ardından yazın yetenek sınavları başlayacak. İstediğim bölüm 9. sınıftan beri çizgi film-animasyon-illustrasyon du. Hala o bölümü istiyorum ama ingilizcem yetersiz olduğundan yeni zelanda da ki fakülteleri araştıramıyorum. İngilizcesi yeterli olup araştırabilecek veya bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar sorularımı cevaplayabilirse sevinirim.

-Yeni zelanda'da animasyon bölümü hangi okullarda vardır?
    -Okullara ygs puanıyla girilir mi veya hangi sınavla girilir?
    -Okula girmek için ingilizce sınavına tabi tutulur mu?
    -Ve yetenek sınavı kaç aşamadır? Ne gibi soru sorarlar?
    -Bu okulların ingilizce hazırlık bölümü var mıdır? Yoksa ingilizceyi şimdiden çok iyi öğrenmem mi gerekir?
    -1 yıllık eğitim için ne kadar masraf gerekir?(Hocalarımın dediği kadarıyla öğrencilerin genellikle tercih ettiği yer yeni zelandaymış ama o da pek bilmiyor oraları)
    -Eğitim kaç yıllıktır ve eğitim bittikten sonra nerede iş imkanları bulunur?
    -Ne tür dersler vardır?

Şuanda ingilizce için geç kaldığımı düşünüyorum, acaba üniversiteyi önce burada hazırlık okusam sonra direk yeni zelanda ya geçiş yapabilir miyim?

Yeni zelanda nın bende yeri ayrıdır ama bir yandan da italya var kafamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 22 Aralık 2012; 14:39:50 >

• ingilizce bilmeden okula almazlar.
    hazırlıkta öğrenilen ingilizce ile o iş olmaz.
    önce gideceğin ülkede dil kursuna sonra üniversiteye gitmen daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulll

ingilizce bilmeden okula almazlar.

Peki orada üniversiteden önce hazırlık yok mudur? Hem hazırlık hem dil kursunu bir arada götüremez miyim?
  • Yurtdışı eğitim şirketlerine danışman en hayırlısı dostum, daha sağlıklı bilgi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: ogulll

ingilizce bilmeden okula almazlar.

Peki orada üniversiteden önce hazırlık yok mudur? Hem hazırlık hem dil kursunu bir arada götüremez miyim?

yeni zelanda'da uygulama nasıldır bilmiyorum. singapur için araştırmıştım. lise diploma notuna göre alıyorlar ve ingilizce sınavına giriyorsun. sonuçta adamların dili ingilizce. neden ingilizce hazırlık koysunlar ki.
  • http://www.mediadesignschool.com/courses/3d-vfx/ en iyilerindendir az araştırmadım Yeni Zelanda da maddi durumun uygunsa çünkü dil egitimi icin bana her sey dahil 30 bin hesap cikarmislardi zamaninda(okul+barınma+beslenme, vs...) en az 6 aylık dil okuluna git derim hem ortamı görmüş olursun hem de ingilizcen cok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnboyy -- 29 Ağustos 2014; 14:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnboyy

http://www.mediadesignschool.com/courses/3d-vfx/ en iyilerindendir az araştırmadım ancak ingilizceni geliştir olmadı Yeni Zelanda da maddi durumun uygunsa çünkü dil eğitimi bana herşey dahil 30 bine denk gelmişti(okul+barınma+beslenme, vs...) en az 6 aylık dil okuluna git derim hem ortamı görmüş olursun hem de ingilizcen çok iyi olur ben dil eğitimi mi Yeni Zelanda da KAPLAN dil okulunda almıştım 6 ay kadar sonra geri döndük TRyeye şimdi Kanada'yı düşünüyorum üniversite için aslında ilk düşündüğim yerlerdendi Yeni Zelanda ama Kanada daha büyük ekonomi diye orayı tercih edeceğim çünkü Yeni Zelanda daha yeni yeni gelişiyor diyebiliirm ancak Auckland gibi yerlerde iyi iş imkanları bulabilirsin eğitiminden sonra da staj yapabilirsin ardından da göçmenlik başvurunu gerçekleştirir yaşarsın umarım gidersin benimde hayalimdeki iki yerden biridir çünkü biri Y.Zelanda diğeri Kanada

Her şey güzel de 30 bin nedir hocam, anlaşılan bir hayal daha suya düştü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: burnboyy

http://www.mediadesignschool.com/courses/3d-vfx/ en iyilerindendir az araştırmadım ancak ingilizceni geliştir olmadı Yeni Zelanda da maddi durumun uygunsa çünkü dil eğitimi bana herşey dahil 30 bine denk gelmişti(okul+barınma+beslenme, vs...) en az 6 aylık dil okuluna git derim hem ortamı görmüş olursun hem de ingilizcen çok iyi olur ben dil eğitimi mi Yeni Zelanda da KAPLAN dil okulunda almıştım 6 ay kadar sonra geri döndük TRyeye şimdi Kanada'yı düşünüyorum üniversite için aslında ilk düşündüğim yerlerdendi Yeni Zelanda ama Kanada daha büyük ekonomi diye orayı tercih edeceğim çünkü Yeni Zelanda daha yeni yeni gelişiyor diyebiliirm ancak Auckland gibi yerlerde iyi iş imkanları bulabilirsin eğitiminden sonra da staj yapabilirsin ardından da göçmenlik başvurunu gerçekleştirir yaşarsın umarım gidersin benimde hayalimdeki iki yerden biridir çünkü biri Y.Zelanda diğeri Kanada

Her şey güzel de 30 bin nedir hocam, anlaşılan bir hayal daha suya düştü

Daha uygun fayatlara da bulabilirsin ancak yaşam giderlerini de hesap edip gideceğin için ortalama bu aralıklarda olabiliyor mesela ABD de BIR training centre var aylık ücreti $360.
    Turist vizesiyle gelip 6 ay kalabilirsin ve bu 6 ay bitmeden burda BIR training centre araciligiyla F1 statusune gecersin. Ama asil problem eger turist vizeni burda ogrenciye cevirirsen Turkiye ye ziyarete gidemiyorsun yani eğitim süresince 6 ay yani. Giderseniz tekrar ogrenci vizesine basvurmaniz lazim. Ama %90 red veriyorlar. Ancak ABD sadece dil eğitimini karşılar orada çalışır iyi birikim yapabilirsen ve ailende destek olabilme durumun varsa ilerde bu dediğim animasyon bölümüne geçebilirsin maalesef durum bu

• burnboyy kullanıcısına yanıt
    Taaa 2 yil olmus ama bu okulu bendr arastiriyorm simdi.
    Kabul sartlari nedir acbaa toefl istenmiyordur umarim ? Hatirliyor musuuz kabul sartlairini ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ov iki sene önceki hayaller

Şimdi ise mimar sinanda geleneksel türk sanatları okuyorum.
  • hayat iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.