Şimdi Ara

Yeni Yama Notları [3.02]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam detaylı bakamadım ancak ilk dikkatimi çeken, anladığım kadarıyla Akalin damage i early gamede güçlenmiş ancak mid ve late e doğru azaltılmış.

Buzdoğan eldivenin menzili,
    "Menzilli şampiyonlar için yavaşlatma alanının çapı 275’ten 210’a düşürüldü
    Yakın dövüşen şampiyonlar için yavaşlatma alanının çapı 275’ten 285’e çıkarıldı"

Rabadon'un Şapkası, Yetenek Gücü Bonusu %25’ten %30’a çıkarıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 14 Şubat 2013; 3:50:55 >

• master yi q bug düzeltilmiş vayyy be
  • hepsini okudum kayda değer bir riven var, pasifi late game olmuş gibi ama denemeden bilemeyiz
  • oyun haylen yok Türkiye serverinda
  • rabadon 840 oldu birde pbe de gözüme çarpmıştı
  • Ortalama bir patch beklemedeyiz.
  • Riven iyi balanslanmış bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Riven a gelen "buff" çok ilginç ,18 lvl da toplam ad nin %45 i demek riven ı ilah yapmak demektir. Ulti ile ortalama 350/400 ad nin yarısını pasif olarak vurcak hemen hemen ,bu da 3 auto ile ad carry i kesmek demek.Umarım düzgün anlamışımdır bir riven delisi olarak beklemedeyim.
  • TR açıldı patch geldi 300 mb lik
  • Nasusa yine buff gelmiş. Ap karakterler ve supportlara içinde gün doğdu core itemlerin cogunda buff var
  • Ap Carry'ler tekrar dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Ap Carry'ler tekrar dönüyor.

aynen amaç bu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

Riven a gelen "buff" çok ilginç ,18 lvl da toplam ad nin %45 i demek riven ı ilah yapmak demektir. Ulti ile ortalama 350/400 ad nin yarısını pasif olarak vurcak hemen hemen ,bu da 3 auto ile ad carry i kesmek demek.Umarım düzgün anlamışımdır bir riven delisi olarak beklemedeyim.

Gözüktüğü kadar büyük bir buff değil, çok fazla değişen birşey yok klasik riven buildi için, tanky build için güzel olmuş ama bonus ad düşük kalıyordu çünkü.

Level 1 için, 20 bonus ad civarı başlıyorsun rivende eskiden bu 5+20/2 = +15 aa damage demektir. Yeni passive le 11 civarında olur.

Level 4 için, base yapmadığını varsayarsak 22 bonus ad olucak bu 7+22/2 = +18 aa damage demektir. Yeni passive de 18 civarı vercek.

Level 7 için, en kötü 45 bonus ad olur üzerinde 9 + 45/2 = +32 aa damage demektir. Yeni passive le 30 civarı yapar ki iyi bir laning geçirirsen eski passive daha çok faydalanır bundan bonus ad based olduğu için.

Level 18 için, bf + mom + bc olduğunu varsayarsak 240 bonus ad olur 15+240/2 = 135 aa damage. Yeni passive le 155 gibi birşey olur.

Level 18 de ulti kullandığında 310 bonus ad olur 15+310/2 = 170 aa damage. Yeni passive le 186 aa damage.

• buraya yazabilir misiniz patch notlarini ben goremiyorum da okul interneti yuzunden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akali nerf zannettim sövecektim ki earlysi ağır buff almış 6 levela kadar dayak yemiyecez artık. Huhuhuhuhuhuhohahahaahhhahahaaaaaaaaaaa akali ftw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven buff iyi olmuş geçen patch gereksiz bir nerf yemişti.Akali bufflanmasına gerek yoktu bence zaten 6 levelden sonra her türlü eziyor.
  • Nasus q artık crit vurmuyormu arkadaşlar tam çeviremedimde
  • Nasus

Mana bedeli 20/25/30/35/40’tan, tüm kademelerde 20’ye düşürüldü

İşte beklenen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Nasus

İşte beklenen

O zaten süper haber ama criti kaldırıldı galiba crit ile ilgili birşey yazıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Nasus

İşte beklenen

O zaten süper haber ama criti kaldırıldı galiba crit ile ilgili birşey yazıyordu

Sömürü Darbesi’nin yaptığı kritik vuruşların istenenden daha fazla hasar vermesine yol açan bir hata giderildi.
    Sanmam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.