Şimdi Ara

Yeni XC90 Autonomous Drive özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar başlıkta lütfen sadece bu araç ve bu özellik hakkında konuşalım.. Saçma Vw fanboylarının Touareg kıyaslamasıyla rezil olmasın yine rica ediyorum.

Ne dersiniz sizce ülkemizde kullanışlı olabilirmi ? Videoda sadece otomobiller var trafikte. Türkiyedeki gibi aradan fırlayan motorsikletler,yayalar vb. gibi durumlarda aracın sensörlerinin tepkisi nasıl oluyor acaba..Bu özelliğin sadece uzun yolda avantajı olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 4 Mart 2015; 8:55:38 >

• Video bir çok kez verildi. Volvo XC90 konularında .

Ülkemizde kullanışlı olur mu bilmem çünkü bizde belli bir düzen yok makas atarken önümüze geçenler sayesinde belki bir ani fren yapabilir .
  • Şu an bazı araçlarda olan aktif şehir içi güvenlik sisteminden ne gibi ekstraları var ? Bilenler açıklayabilir mi ?

Ben video'da önceki araca veya öne çıkan bir engele göre otomatik frenleme ve şerit takip asistanı dışında bir özellik göremedim.
  • Konuyu acan arkadaş hem millete laf atiyorsun kendinle celişiyorsun.bide laf atmayin demişsin.

Onla bunla karşilaştirma demişsin.araba degilmi bu segmenti ne.seninde vw ci fanatiklerden bi farkin yok.vw veya volvo size prim mi veriyor reklamini yapinca anlamiyorum.gereksiz bi konu daha git ana konuya yaz.her ozellik icin ayri baslikmi acilacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 4 Mart 2015; 10:08:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMBO KRALI

Konuyu acan arkadaş hem millete laf atiyorsun kendinle celişiyorsun.bide laf atmayin demişsin.

Onla bunla karşilaştirma demişsin.araba degilmi bu segmenti ne.seninde vw ci fanatiklerden bi farkin yok.vw veya volvo size prim mi veriyor reklamini yapinca anlamiyorum.gereksiz bi konu daha git ana konuya yaz.her ozellik icin ayri baslikmi acilacak.

Evet Donanımhaberde başlık başına 1 yeni XC90 veriyorlar bu ilk başlığım henüz. Bakalım inş iyi işler yapacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 4 Mart 2015; 10:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Şu an bazı araçlarda olan aktif şehir içi güvenlik sisteminden ne gibi ekstraları var ? Bilenler açıklayabilir mi ?

Ben video'da önceki araca veya öne çıkan bir engele göre otomatik frenleme ve şerit takip asistanı dışında bir özellik göremedim.

Hocam bu araçtaki sistem önceki nesil şerit takip ve otomatik frenlemeye göre daha geliştirilmiş GPS sinyalleri kullanan yolun durumunu önceden belirleyip araca şerit değiştirtebilen bir sistem. Forddaki ve şuan satışta olan Volvolardaki Şerit takip sistemi sadece aracın o şeritte kalmasını sağlıyor.

Reklamda ''Like Aeroplane'' benzetmesinde aynı bir uçak gibi tarzında betimlemeler var yani aracın teknolojisinin üst düzey olduğunu belirtiyor. Diğer araçlarla özellikle acil durumlarda ambulanslara yol durumu hakkında sinyal verebilen bir takım özellikleride var. Yani buradaki sistem çok daha farklı geliştirilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 4 Mart 2015; 10:41:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Şu an bazı araçlarda olan aktif şehir içi güvenlik sisteminden ne gibi ekstraları var ? Bilenler açıklayabilir mi ?

Etrafındaki engeller için frenleme ve şerit takibinden başka ne gibi bir "otomatik sürüş" desteği bekleniyor ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Video'da dikkatimi çeken en büyük şey kocaman FORD reklamı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.