Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
505.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rbs

Teşekkürler cevaplar için...
    quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

quote:

Orjinalden alıntı: rbs

Şu an yurtdışında bulunuyorum, ps3 kullanıcısıyım ama forza 2 ve pgr 4 için xbox alıcam..bi kaç sorum var..
    arcade pack 160pound..
    premium pack 20gb 200pound..
    1..3k sorunu Premium packlerde(20gb) mevcut mu Falcon boardlu olsa bile?
    2..Arcade pack almış olsam 512lik hafıza bu iki oyunun(Forza 2,PGR4 savegame'leri için yeterli mi?
    3..Oyun için olan updateleri yada eklenti araçları arcade pack e ekstra harddisk almadan yükleme yapma şansımız yok heralde..
    Şimdiden Teşekkürler..

1) Falcon Board lı makinelerde daha 3k yaşanmadı o yüzden alıcaksan Falcon olsun taştan olsun yani...

2) arcade pack lerde 512 değil 256 mb memroy var biliyorum ama bende 256 memory var bir türlü dolduramadım oyun saveleri ile bitmez o 100 oyunun olsa belki..

3) oyuniçi update leri yükleye bilirsin ama o yükleme işleri xbox ı pc ye bağlamak için alınan bir aparat sayesinde aktarılıyor live update lerini ama (örn:pes de bug olayını kaldırma update) faln bunları online yükleyebilirsin bunlar için bile 256 mb memory yeterlidir..

Alıntıları Göster
    önemli değil dostum ...kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

önemli değil dostum ...kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yeni nesil xbox 360 arcade'ye sonradan hdd takmak mümküm müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rm_rm

Arkadaşlar yeni nesil xbox 360 arcade'ye sonradan hdd takmak mümküm müdür?

Alıntıları Göster
    ewt mümkün sadece oyun save leri için tema faln da olabilir memory yeterlidir
  • quote:

ewt mümkün sadece oyun save leri için tema faln da olabilir memory yeterlidir

Alıntıları Göster
    Ben yeni nesil xbox 360'lardan arcade pack'i düşünüyorm ama 3K olayından biraz çekiniyorum.Elite mi aliyim yoksa arcade pack mi? İkisinin arasında bu 3K sorununa çözüm olarak (işlemci, soğutma takviyesi, diğer değişiklikler) bir fark varmıdır?
  • quote:

Ben yeni nesil xbox 360'lardan arcade pack'i düşünüyorm ama 3K olayından biraz çekiniyorum.Elite mi aliyim yoksa arcade pack mi? İkisinin arasında bu 3K sorununa çözüm olarak (işlemci, soğutma takviyesi, diğer değişiklikler) bir fark varmıdır?

Alıntıları Göster
    elit ile arcade pack ler arasında sadece aksesuar farkı var örn:hdd ve siyah olması gibi....

...işlemcinin veya donanımlar aynı....elit almanı ve intercooler kullanmanı tavsiye ederim USB den takılan ismi DRAGON XBOX360 SOĞUTUCU STAND ve sessiz çalıştığı söylenen bir intercooler var fiyatı 50 YTL onunla birlitke sorun yaşayacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 31 Temmuz 2008; 17:04:33 >

• quote:

elit ile arcade pack ler arasında sadece aksesuar farkı var örn:hdd ve siyah olması gibi....

...işlemcinin veya donanımlar aynı....elit almanı ve intercooler kullanmanı tavsiye ederim USB den takılan ismi DRAGON XBOX360 SOĞUTUCU STAND ve sessiz çalıştığı söylenen bir intercooler var fiyatı 50 YTL onunla birlitke sorun yaşayacağını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Neden elit almamamı tavsiye ediyorsun?
  • quote:

Neden elit almamamı tavsiye ediyorsun?

Alıntıları Göster
    dostum ileride bu oyunları HDD ye atıp ordan açma olayını getireceklerini düşünüyorum ve bu şekilde olacağını duymuştum...elit de 120 gb hdd var çok rahatlarsın ve ilerisi içinde iyi olur ...
  • quote:

dostum ileride bu oyunları HDD ye atıp ordan açma olayını getireceklerini düşünüyorum ve bu şekilde olacağını duymuştum...elit de 120 gb hdd var çok rahatlarsın ve ilerisi içinde iyi olur ...

Alıntıları Göster
    bide bu xbox360 larda ses olayı nasıl oluyo? yani forumda aydınlatıcı bir rehber var ama o ses sistemleriyle ilgili.
    benim bilmediğim konu bu lcd monitöre bağladığımız bi xbox tan nasıl ses alırız.
    yani kablomu gerek xbox360 kendiliğinden ses veriyomu? verdiğini sanmıyorumda?
    5+1 veya 1+1 ses sistemiyle nasıl ses alacam yani kablomu gerek nereye bağlıyoruz?
    yoksa daha ucuz bi sistem varmı çünkü hepsine aynı anda para yetmiyo yani xb360 ı aldığım zaman bi kaç ay ses verecek ucuz bişey ne kadar olur nasıl bağlanır?

teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock Lee

bide bu xbox360 larda ses olayı nasıl oluyo? yani forumda aydınlatıcı bir rehber var ama o ses sistemleriyle ilgili.
    benim bilmediğim konu bu lcd monitöre bağladığımız bi xbox tan nasıl ses alırız.
    yani kablomu gerek xbox360 kendiliğinden ses veriyomu? verdiğini sanmıyorumda?
    5+1 veya 1+1 ses sistemiyle nasıl ses alacam yani kablomu gerek nereye bağlıyoruz?
    yoksa daha ucuz bi sistem varmı çünkü hepsine aynı anda para yetmiyo yani xb360 ı aldığım zaman bi kaç ay ses verecek ucuz bişey ne kadar olur nasıl bağlanır?

teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Konsolun Falcon oldugundan emin olmak icin uretim tarihi 2007.06 dan itibaren olmasi yeterlimidir?(haftaya ins. arcade pack alicm)Araniza yeni uye geliy bari bu soruya cvp verin be xD xD

• quote:

Orijinalden alıntı: spice boy

Konsolun Falcon oldugundan emin olmak icin uretim tarihi 2007.06 dan itibaren olmasi yeterlimidir?(haftaya ins. arcade pack alicm)Araniza yeni uye geliy bari bu soruya cvp verin be xD xD

Alıntıları Göster
    sanırım falconlar 2007 - 8. ya da 9. ay ve daha sonrası üretilen konsollar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

sanırım falconlar 2007 - 8. ya da 9. ay ve daha sonrası üretilen konsollar ...

Alıntıları Göster
    peki lite onlar ne zaman üratilmeye başladı yani arcade olduğundan eminiz dvdrom anlamak için hangi tarihler arasında üretilmiş olmalı cihaz
  • quote:

Insallah burdaki insanlar bana falcon oldugunu soylerler.Arcade icin[isvicre media marktn alicm]

Alıntıları Göster
    elimde xbox 360 falcon elıte pal var.3K sorunun olmadığını söylemişlerdi biraz önce 3k sorunu yaşadım ve şok oldum bilgisi olan arkadaşlar varsa bu sorunu bana açıklayabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: difanbahya

elimde xbox 360 falcon elıte pal var.3K sorunun olmadığını söylemişlerdi biraz önce 3k sorunu yaşadım ve şok oldum bilgisi olan arkadaşlar varsa bu sorunu bana açıklayabilirler mi?

Alıntıları Göster
    @difanbahya

sen bu sorun için sitede yeni bir başlık acarak olayın nasıl gerçekleştiğini ne şekilde ne yaparken 3k verdiğini ve hata kodu aldıysan hangi hata kodunu aldığını vs.. tüm bilgileri yazman lazım....

birde fake olmadığı için foto istiyolar ve haklılar çünkü milleti kışkırtmak için bir çok kişi yalan haber verip insanı şaşırtıyor....

• quote:

Insallah burdaki insanlar bana falcon oldugunu soylerler.Arcade icin[isvicre media marktn alicm]

Alıntıları Göster
    buraya yazdıktan sonra bir uzman arkadaşa bu konuyu sordum.Bana 3K sorunu oldugunda bir daha açılmayacağını söyledi.Oysa benimki fişini çıkarıp takınca çalışmıstı.Olayın voltaj düşmesinden kaynaklanabileceğini söyledi ki haklılık payıda olabilir.3 kırmızı ışık aynı anda yandı ve cihaz kendini kapattı ilk defa başıma geldiği için bunun klasik 3K sorunu olduğunu düşündüm ve şaşkınlıkla buraya yazdım.Bilmiyorum belkide gerçekten voltaj sorunuydu hata mesajı almadım çünkü.3K sorununda hata mesajı verdiğinide yeni öğrendim zaten.Eğer voltaj düşmesinden kaynaklanan bir sorun ise ve yanılttığım arkadaşlar varsa üzgünüm.Bir daha başıma gelirse fotosunu çekip koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi difanbahya -- 2 Ağustos 2008; 19:58:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: difanbahya

buraya yazdıktan sonra bir uzman arkadaşa bu konuyu sordum.Bana 3K sorunu oldugunda bir daha açılmayacağını söyledi.Oysa benimki fişini çıkarıp takınca çalışmıstı.Olayın voltaj düşmesinden kaynaklanabileceğini söyledi ki haklılık payıda olabilir.3 kırmızı ışık aynı anda yandı ve cihaz kendini kapattı ilk defa başıma geldiği için bunun klasik 3K sorunu olduğunu düşündüm ve şaşkınlıkla buraya yazdım.Bilmiyorum belkide gerçekten voltaj sorunuydu hata mesajı almadım çünkü.3K sorununda hata mesajı verdiğinide yeni öğrendim zaten.Eğer voltaj düşmesinden kaynaklanan bir sorun ise ve yanılttığım arkadaşlar varsa üzgünüm.Bir daha başıma gelirse fotosunu çekip koyacağım.

Alıntıları Göster
    zaten 3k sorunları (gerçek 3k) genellikle voltaj sorunlarından kaynaklanıyor...çoğu insan aşırı ısınma desede voltajdan kaynaklanan 3k ların sayısıda az değil...sana önerim voltajlar ile sorun yaşıyorsan tedbir alman çünkü bu tür hatalar zamanla makina için ölümcül sebeblere yol açabilir...

• quote:

zaten 3k sorunları (gerçek 3k) genellikle voltaj sorunlarından kaynaklanıyor...çoğu insan aşırı ısınma desede voltajdan kaynaklanan 3k ların sayısıda az değil...sana önerim voltajlar ile sorun yaşıyorsan tedbir alman çünkü bu tür hatalar zamanla makina için ölümcül sebeblere yol açabilir...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ablam şu an Amerika'da ve 1-2 gün içerisinde bildiğim kadarıyla üretimden kalkıp fiyatı ucuzlayan 20 gblıklardan alacak. Fiyatı 300 dolar olandan.
    Sorularıma gelince:

1- Refurbished makinalar satılıyormuş fiyat sormamış ama daha ucuz olduğu kesin. Bundan almaya değer mi? Değerse ne kadar verilir?
    2- 220-110 çevirici dışında tüplü tvde oynamak için ekstra birşey almam gerekir mi?
    3- 19" CRT Samsung 997MB monitörüm var. Aleti bunda çalıştırabilmek için hangi aparatı almam gerekir?
    4- Nette baktığım kadarıyla yeni çıkacak 60 gblıklarda firmware sorunu olacak diyorlar. Alacağım alette firmware sorunu olur mu?
    5- Firmare yapılırsa malum oyunları netten oynayabilir miyim banlanmadan?
    6- Son olarak da bu işlemleri yapmak için önerebileceğiniz Bakırköy tarafında ucuz bir yer var mı? Olmassa Kadıköy tarafına da gelebilirim.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 3 Ağustos 2008; 8:45:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar ablam şu an Amerika'da ve 1-2 gün içerisinde bildiğim kadarıyla üretimden kalkıp fiyatı ucuzlayan 20 gblıklardan alacak. Fiyatı 300 dolar olandan.
    Sorularıma gelince:

1- Refurbished makinalar satılıyormuş fiyat sormamış ama daha ucuz olduğu kesin. Bundan almaya değer mi? Değerse ne kadar verilir?
    2- 220-110 çevirici dışında tüplü tvde oynamak için ekstra birşey almam gerekir mi?
    3- 19" CRT Samsung 997MB monitörüm var. Aleti bunda çalıştırabilmek için hangi aparatı almam gerekir?
    4- Nette baktığım kadarıyla yeni çıkacak 60 gblıklarda firmware sorunu olacak diyorlar. Alacağım alette firmware sorunu olur mu?
    5- Firmare yapılırsa malum oyunları netten oynayabilir miyim banlanmadan?
    6- Son olarak da bu işlemleri yapmak için önerebileceğiniz Bakırköy tarafında ucuz bir yer var mı? Olmassa Kadıköy tarafına da gelebilirim.

Şimdiden teşekkürler...

Alıntıları Göster
    @DasheriM

1-şu an aracde pack bakıyorum yabancı sitelerden 279.99 $ kesinlikle ARCADE veya ELİT almanı öneririm..Refurbished kesinlikle alma ne demek olduğunu biliyormusun bilmiyorum ama tamir görmüş makinalardır..tekrar satışa sunulan makina yani...zaten sakat alet güvenilmez...
    2-türpü tv de oynamak için kendi içinde çıkan aparat ile oynayabilirsin...
    3-LCD yada CRT monitöre bağlamak için VGA kablo alman lazım...
    4-yeni çıkacak makineler 60GB HDD li olacak ve Lite DVD li olacağı söyleniyor şimdilik bunlara FW atılamayacak ama sonradan kırarlar gibime gelitor ama senin alıcağın makinada olacağını sanmıyorum
    5-fw yapıldığında tıpkı orjinal gibi istediğin oyunu netten oynayabilirsin fakat ban dan kurtuluş yok..seni banlamak isterse ban ne çözümde yok...yinede net hariç tüm oyunları single oynayabilirsin sadece net ile ilişkin kesilir...
    6-kadıköy de bu işi temiz yapan yerler mevcut...Atik , Özkan , Feza elktronik te yapabilirsin bu sayfada adres ve tel no:ları faln verilmişti 50 YTL civariydı heralde 30 da olabilir..

• quote:

@DasheriM

1-şu an aracde pack bakıyorum yabancı sitelerden 279.99 $ kesinlikle ARCADE veya ELİT almanı öneririm..Refurbished kesinlikle alma ne demek olduğunu biliyormusun bilmiyorum ama tamir görmüş makinalardır..tekrar satışa sunulan makina yani...zaten sakat alet güvenilmez...
    2-türpü tv de oynamak için kendi içinde çıkan aparat ile oynayabilirsin...
    3-LCD yada CRT monitöre bağlamak için VGA kablo alman lazım...
    4-yeni çıkacak makineler 60GB HDD li olacak ve Lite DVD li olacağı söyleniyor şimdilik bunlara FW atılamayacak ama sonradan kırarlar gibime gelitor ama senin alıcağın makinada olacağını sanmıyorum
    5-fw yapıldığında tıpkı orjinal gibi istediğin oyunu netten oynayabilirsin fakat ban dan kurtuluş yok..seni banlamak isterse ban ne çözümde yok...yinede net hariç tüm oyunları single oynayabilirsin sadece net ile ilişkin kesilir...
    6-kadıköy de bu işi temiz yapan yerler mevcut...Atik , Özkan , Feza elktronik te yapabilirsin bu sayfada adres ve tel no:ları faln verilmişti 50 YTL civariydı heralde 30 da olabilir..

Alıntıları Göster
    Cevapların için sağol @#FireLord#. Elite'e param yetmiyor. Arcade ile de 20 gblık arasında 20 dolar fark varken almışken hddli alayım diyorum. Yoksa yanılıyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Cevapların için sağol @#FireLord#. Elite'e param yetmiyor. Arcade ile de 20 gblık arasında 20 dolar fark varken almışken hddli alayım diyorum. Yoksa yanılıyor muyum?

Alıntıları Göster
    dostum almışken tabi HDD li al çünkü ileride hdd ye oyunları yükletip ordan açma olayı gelecek ve herkez hdd almak isteyecek o yüzden sen şimdiden parayı vermişken en iyisini almaya bak...
  • quote:

dostum almışken tabi HDD li al çünkü ileride hdd ye oyunları yükletip ordan açma olayı gelecek ve herkez hdd almak isteyecek o yüzden sen şimdiden parayı vermişken en iyisini almaya bak...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Xbox için 22" widescreen monitör ne önerirsiniz ?

Şu 3 monitör var aklımda, fazla pahalı olmayan...

http://www.mavibilgisayar.com/ud/6928
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/8372
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/6963

Bu modeller dışında ne önerirsiniz. Sadece Xbox360 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 3 Ağustos 2008; 21:40:47 >

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.