Şimdi Ara

Yeni Wifi Ac Router Alacağım Lütfen Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar Evdeki Eski Asus Modemi Değiştime Kararı Aldım Almışken Malum Yeni Teknoloji Olan Wifi Ac Destekleyen bir modem bakayım dedım ama pek yok gıbı asusun yeni router'larında Var Wifi ac Örneğin http://www.asus.com/Networking/RTAC68U Şimdi Ben Bunu Alsam evdeki adsl modeme bağlı olarak çalışacağı için performans düşermi routerların çalışma mantığını bılmedıgım için sizlere soruyorum yardımcı olurmusunuz...

• Mevcut adsl modeminiz router perf. Etkilemez hatta mevcut modemi bridge moduna alip router inizi bagladiginizda modeminizin yaptigi tek is aldiginiz interneti router a vermek olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetiniz ADSLmi Fibermi ?

Adsl ise:

Hat-----Modem(Dsl)---------Router )) PC Adsl internet bu şekilde yapabilirsiniz

Fiber ise:

Hat----Router )) PC Fiber İnternet bu şekilde yapabilirsiniz

Bendeki Asus RT-AC66U kullanıyorum herhangi bir problem göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

İnternetiniz ADSLmi Fibermi ?

Adsl ise:

Hat-----Modem(Dsl)---------Router )) PC Adsl internet bu şekilde yapabilirsiniz

Fiber ise:

Hat----Router )) PC Fiber İnternet bu şekilde yapabilirsiniz

Bendeki Asus RT-AC66U kullanıyorum herhangi bir problem göremedim.

İnternetim ADSL

Benim Anlamak İstediğim Eski Modemim routerin performansını etkilermi internetin hızını veya zırt pırt problem çıkmasına sebep ourmu Modem Ve Router ayrı o ayrı olunca ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Craig -- 4 Ekim 2013; 12:00:40 >
  • Etkileneceğini sanmıyorum hizlar hep aynı olarak kalır Çünkü İnterneti DSL modemden alıyorsun. Eğer fazladan Pc varsa AĞdaki hizLar Etkiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Mevcut adsl modeminiz router perf. Etkilemez hatta mevcut modemi bridge moduna alip router inizi bagladiginizda modeminizin yaptigi tek is aldiginiz interneti router a vermek olur

Teşekkürler Dostum bridge modu nedir acaba açıklarmısın birde tv - uydu- digiturk- bluray playerim var bunları kablolu baglıyacam , evde 1 notebook ve 3-4 cep telide kablosuz baglanacam. router ayrı modem ayrı olunca ek karışık ayarlar falan gerekmez degilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Craig -- 4 Ekim 2013; 15:45:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Craig

quote:

Orijinalden alıntı: hey

Mevcut adsl modeminiz router perf. Etkilemez hatta mevcut modemi bridge moduna alip router inizi bagladiginizda modeminizin yaptigi tek is aldiginiz interneti router a vermek olur

Teşekkürler Dostum bridge modu nedir acaba açıklarmısın birde tv - uydu- digiturk- bluray playerim var bunları kablolu baglıyacam , evde 1 notebook ve 3-4 cep telide kablosuz baglanacam. router ayrı modem ayrı olunca ek karışık ayarlar falan gerekmez degilmi.

modemi bridge modunda çalıştırdığınız zaman adı üstünde modem sadece köprü modunda çalışıyor ve interneti sizin routerınıza veriyor başka hiçbirşey yapmıyor. geri kalan tüm ayarları routerınızdan yapıyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullandığım Routerinden Yönetim şekli ayarları anlaşılır şekilde Resimleri koyuyorum.

Yeni Wifi Ac Router Alacağım Lütfen Yardım ? Yeni Wifi Ac Router Alacağım Lütfen Yardım ? Yeni Wifi Ac Router Alacağım Lütfen Yardım ? Yeni Wifi Ac Router Alacağım Lütfen Yardım ?

• @hey@fethisagol çok teşekkürler arkadaşlar gayet açıklayıcı oldu sağolun
  • bence biraz bekleyin, wireless ac li cihazlar yeni yeni cikiyor. bence ac li adsl modemler yoldadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana 100 kadar mac kaydı alabilen modem lazım .
    yani mac ataması yapabilen.
    pc lerin internetini açıp kapatmaka için mac adresleri üzerinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.