Bildirim
YENİ WAP ADRESLERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
oldu -
saol ama bunları zaten bılıyoruz devamını beklerım? -
Arkadaslar listedeki sitelerin performansını konularına gore degerlendirebilirseniz, (simdilik 89 site) herhangi bir sey arayan arkadasımız, aradıgı konuyu vakit kaybetmeden,ugrasmadan bulabilsin. Zaten boyle listelememizin amacı da pratik olsun,kolay bulunsun diye, yoksa herkes assagı yukarı bu siteleri biliyor.Birde yeni konulu adresler bulursanız listemize kayıt edelim.Herkese kolay gelsin. -
eyv. -
tagtag.com/ozanwap
özellikle nokia telefonu, polifonik çalan telefonu veya renkli erkan telefonu olanlar kaçırmasınlar -
yaa bilader verdiğin sitelerden sadece 15 tanesi çalışıo.Yazmış olmak için yazma şunları. -
Arkadasların bilgisine!!!
Buradaki yazılmıs olan siteler sizlerin gondermis oldugu adreslerdir.Bunların calısıp calısmadıgını,konularını ve icerigini bizlerin kontor etmesi gerekiyor.Ben tek basıma bu kadar siteye her gun girip kontrol etmem mumkun degil.:)
O zamlan soyle bi sey yapalım.Bu adreslere giren arkadaslar calısmayan linkleri yazsınlar duselim.Ya da faal olan siteleri belirleyelim.Konularına gore sınıflandıralım.Sitesinde kırık link olan arkadasları ikaz edelim.Duzeltmesse kendi sorunu.Ha bir de elestiri yapan arkadaslarım lutfen calısmayan linkleri ve calısan linkleri yazarsak,elestirin yerini bulmus olur d mi ama :)
100 site den 15 tanesinin calıstıgını yazmıssın ama bunlar hangileri?ya da calısmayan siteler hangileri?Ben elestiriye kızmıyorum,madem boyle bi sey baslattık? arkadaslara faydalı olsun diye amacına ulassın bari.
Herkese kolay gelsin. -
baha cok saol dostum bende yeni tel aldımadres arıyodum iyi oldu.Bazıları sanki para vermiş de hizmet beklrmiş gibi.Çalışmıyosa çalışanı sen yaz.. -
-
Bugünde çavuş olmuşum :) Neye göre terfi alıyoruz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X