Şimdi Ara

Yeni Vw Polo görselleri sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
9.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egelidost

Vallahi önceden ben de gıcık olurdum Volkswagen'in %5'lik değişimlerle araçlarını "yeni" adı altında kakalayıp durmasına. Ancak artık çok saygı duyuyorum.

İ20 almıştım, sıfır. 2011 model. Hyundai yeni kasayı o kadar radikal şekilde, çağ atlayacak düzeyde değiştirdi ki yenisi ile eskisi arasında sınıf farkı varmış gibi görünüyor. Eski kasa sahipleri araçlarından soğuyor resmen. Clio 4 çıkınca Clio 3 leş gibi görünmeye başladı gözüme. Hâlbuki Polo alan adam güncel olanının biraz eskisine binmiş oluyor her daim.

Diyeceğim şu ki radikal değişimler eski müşteriye birnevi saygısızlık. Volkswagen araç satarken bunun olmayacağının garantisini veriyor âdeta. Renault, Fiat, Hyundai gibi markalar aracı radikal biçimde değiştirmekle kalmıyor bazen aracın adını da değiştiriyor.

Volkswagen alanların -özellikle ülkemizde- aldıkları araca gereğinden fazla ödediklerini düşünüyorum. Buna rağmen sırf yukarıda saydığım sebepleri bile bir aracı almaya yeter sebep olarak görüyor ve ille de Volkswagen takıntısı olanları anlıyorum.

Bu konuyla ilgili her mesajında bunu anlatıyorum bende

• Vw'nin politikası bu yönde zaten. Neden alıcıyı ve satıcıyı memnun etme yönünde. Tasarım anlayışlarında direk çağ atlamıyorlar adım adım gidiyorlar. Ama bakınız başka markalara özellikle Fransızlar . Tasarımları alman araçlarının üzerinde oluyor hep yenilik peşindeler. Ama gel gelelim farzedin Peugeot 308'iniz var 2010 model. Yani bir önceki kasadan. Aracın yenisi çıkıyor uzay mekiği gibi. Eski 308 Allah'ın cezası , yenisi Allah'ın lütfu gibi oluyor. Sonra 308 piyasası düşüyor yenisine rağbet artıyor. Bunu Renault Megane-Clio-Talisman(latitude), citroen c3-c4 serilerinde de çok sık yaşıyoruz.
  • nzm_turkey kullanıcısına yanıt
    aslinda 1.16 arkadan polo

cikis tarihlerine bakabilirsin
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    2010 308 ile 2017 308 arasında, clio 3 ile clio 4 arasında, eski c3 ile yeni c3 arasında yada megane 3 ile megane 4 arasında sadece tasarım farkı yok. Bunun yanında teknolojileride aynı oranda değişiyor. Bir örnek daha vereyim peugeot 207 ile 208 arasında da hem tasarım hemde teknoloji konusunda çok büyük fark var. Bakalım yeni polo teknolojik olarak mevcut polo dan ne farklılıklarla satışa çıkacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes radikal değişikliği sevecek diye bir şey yok, misal ben çok daha tok duran orası burası eciş bücüş olmayan araçlardan hoşlanıyorum. Dolayısıyla Yeni Polo'da gözüme gayet hoş görünüyor. Umarım Vw bu çizgisinde devam eder, çünkü benim gibi kullanıcılarını memnun ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sızan başka birşey bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

2010 308 ile 2017 308 arasında, clio 3 ile clio 4 arasında, eski c3 ile yeni c3 arasında yada megane 3 ile megane 4 arasında sadece tasarım farkı yok. Bunun yanında teknolojileride aynı oranda değişiyor. Bir örnek daha vereyim peugeot 207 ile 208 arasında da hem tasarım hemde teknoloji konusunda çok büyük fark var. Bakalım yeni polo teknolojik olarak mevcut polo dan ne farklılıklarla satışa çıkacak?

Tamam bende onu söylüyorum zaten. Yani sen kendini pejo 207 sahibi olarak düşün. Aracının yenisi çıkıyor uzay mekiği gibi ama sen geçen sene aynı arabayı 50.000 tlye almışsın. Yenisi çıktı 55.000 tl ve her şeyi üstün. Şimdi sen aracını 50.000 tlye satabilir misin? Sanmam . Volkswagen de ise tasarım dili ve teknolojiler çok değişmediğinden her daim arabaları piyasa yapıyor.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Mqb platformu geliyor, 90 mm büyüme var, 1.0 tsi, 1.5 tsi ve 1.5 tdi motorlar geliyor. Üst donanım seviyesinde internete bağlanabilen multimedya geliyor.

Başka nasıl yenilik olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Tamam bende onu söylüyorum zaten. Yani sen kendini pejo 207 sahibi olarak düşün. Aracının yenisi çıkıyor uzay mekiği gibi ama sen geçen sene aynı arabayı 50.000 tlye almışsın. Yenisi çıktı 55.000 tl ve her şeyi üstün. Şimdi sen aracını 50.000 tlye satabilir misin? Sanmam . Volkswagen de ise tasarım dili ve teknolojiler çok değişmediğinden her daim arabaları piyasa yapıyor.

arz talep diyelim kısaca. Yenilik ve teknoloji isteyenler peugeot, daha tutucu ve çok değişim sevmeyenler ise vw tercihinde bulunuyorlar. Zaten bilinçli müşteri de ne istediğini bilerek tercihini bu yönde yapıyor.

•  Yeni Vw Polo görselleri sızdırıldı

Vw'de mantalite değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 18 Mart 2017; 1:26:41 >
  • Özellikle arkadan oyunlardaki lisanssız araçlara benzemiş. Birisi VW Golf 7'nin lisansını alamamışta bunu sallamış ortaya gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Mqb platformu geliyor, 90 mm büyüme var, 1.0 tsi, 1.5 tsi ve 1.5 tdi motorlar geliyor. Üst donanım seviyesinde internete bağlanabilen multimedya geliyor.

Başka nasıl yenilik olabilir ?

rakipleri full led sunuyor. Otomatik park sunuyor. Otomatik frenleme sunuyor. Şerit takip sunuyor. Kör nokta uyarı sunuyor. sen 9 cm büyüme, internete bağlanabilen multimedya diyorsun?

• Herkes değişim olmadığından falan dem vurmuş, kardeşim zaten beyaz eşya sektöründe öyle radikal değişimler olmaz zaten. Tasarımcı bu derin dondurucuyu alacaklara ufak sürprizler hazırlamış o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben begendim, otomobil aliyoruz sonucta oyle farlari 2 metre uzatilmis stoplari koskocaman kasasi balon gibi olan ici bos arabalar yapmiyor vosvogen :-)

• Dsg'yi düzeltmekten daha kolay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poloyu sevmediğim halde açıkcası hoşuma gitti, yalnız ibiza da yeni kasa ile sağlam bir rakip.
  • Yorumları okudukça hayretler içinde kalıyorum, koca bir markanın bir arabaya tasarımsal olarak hiçbirşey katmadan onu yeni kasa adıyla piyasaya sürmesi anca bu kadar güzel savunulabilirdi,vallahi tebrik ediyorum. Eski kullanıcıları yeni hissettiriyor da politikaları bu da vıdı vıdı

• Alınır.Benim asıl merak ettiğim Polo Sedan gelecek mi?
  • 60 bin liradan başlar artık

• Arkadan bakınca düşük bütçeli 1.16 gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.