Şimdi Ara

* * * YENİ VW PASSAT * * * (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
65.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yenı passattan cok makyajlı passat cc gozume takıldı
  • Yaklaşık bir senedir büyük bir sabırla yeni kasa passatı bekliyorum.Eğer yeni veya makyajlı passat bu ise tam bir hayal kırıklığı.VW passatı artık rent a car veya şirket arabası konumuna düşürmekte kararlı galiba.Poloya mı biniyoruz passata mı biniyoruz belli değil Peugot 407 çakması bir şey olmuş.Benim için 2 seçenek var; ya 2 elde büyük zararı göze alıp makyajlı passat cc'ye yöneleceğim ya da duygusallığı ve gönül bağını bir kenara bırakıp alternatif markalara bakacağım.Zaten doğuş otoya inanılmaz bir gıcığım var bir de bu modelleri görünce insanın tepesi atıyor.Mercedes Türkiye kulis yapa yapa 1.6 c serisi getirdi,bizim doğuş oto hala hayal dünyasında...Gerçi kabahat biz de.Dünya kadar para verdik,üste bu adamların kaprislerini ve ukalalıklarını dinledik.Adamlarda şimdi kıllarını kıpırtatma gereği duymuyorlar.




  • quote:

    Zaten doğuş otoya inanılmaz bir gıcığım var bir de bu modelleri görünce insanın tepesi atıyor.Mercedes Türkiye kulis yapa yapa 1.6 c serisi getirdi,bizim doğuş oto hala hayal dünyasında...


    Çok da doğru bir değerlendirme olmamış şahsi kanaatimce.Zira şu anda hemen hemen tüm modellerde satışa sunulmaya başlayan 1.6 dizel motorun temelleri 2007 yılında atılmış,Doğuş Oto'nun yoğun gayretleri sonucunda firma bu motoru üretmeye o yıl karar vermişti.Doğuş Oto'dan ben de çok hazettiğimi söyleyemem.Ama adamların araba satamama gibi bir dertleri yok ki,müşterileri hazır zaten.En basitinden Passat,birçok araç kiralama şirketinin filosunda sıklıkla bulunan bir model olduğu için zaten filo satışıyla adamlar istediği kadar araç satıyor her yıl.
    Bir diğer konu da yeni aklıma geldi.Yeni kasa Passat da artık 1.6 mpi motor seçeneği olmayacağı için şu anda 1.4 tsı modelin 51.500 liradan satıldığını düşünürsek,yeni model 50.000 liranın altından başlamaz diye düşünüyorum.
    Saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SimurgAnka

    http://img15.imageshack.us/img15/2710/dddun.jpg

    Eğer böyle bir model gelecekse gerçekten güzel. Ama Autobild de yayınlananlar gibi bir şey gelecekse o kötü. O zaman mahvetmişler mis gibi arabayı derim.



    bence A6 yla güncel passatı mixlemişler bu resimde
  • Hiç biri orjinale yakın çizgi çizmiyor bana göre Autobild'in kapağındaki biraz daha güçlü bir tahmin gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhun58

    Sanırım buna benzeyecek,markanın yeni trendine çok yakın.

     * * * YENİ VW PASSAT * * *


    ankarada ikamet edipte KARLIKÇI HALİL i bilmeyen yoktur sanırım. benim 99 model passatı versem, bu resmide versem sanırım bir hafta içinde bu arabanın tıpatıp aynısı olmasada baya benzetirler :)
  • passatın fiyatı bence daha fazla yükselemez. mercedes fiyatına dayandı. çok güzel bi araba çıkaracaklarki tutunabilsin. yoksa zor diyorum.
  • araç şu videoda çok daha hoş...

    1.6 tdi dsg mevcut.

    http://www.bild.de/BILD/video/clip/auto/autobildtv/2010/09/29/neuer-passat.html
  • bunlarda fotolar. habere göre kasımda satışa başlıyor.

    http://www.worldcarfans.com/110092928701/2011-volkswagen-passat-unveiled-in-paris
  • dün 1 adet , passat yeni kasa ayırttırdık,
    kasım ayında gelicekmiş
    jetta da ocak gibi çıkabilirmiş.
    umarım yeni kasa hayal kırıklığı yaratmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakansol

    dün 1 adet , passat yeni kasa ayırttırdık,
    kasım ayında gelicekmiş
    jetta da ocak gibi çıkabilirmiş.
    umarım yeni kasa hayal kırıklığı yaratmaz.



    showroomlara geldimide ayırttınız aracı? veya geldiyse hangi şehirdesiniz?
  • Kasım ayının ilk haftası Avrupa için start verecek sanırım araç. Türkiye'ye de yakın tarihte gelecektir. Açıkçası yeni Jettayla tasarımsal açıdan karşılaştırıldığında daha oturmuş görünüyor. B çizgisinde ve alt kısımdaki krom çıta yerleşimini çok yakıştırdım özellikle. Yurt dışında önceki kasadan 800€ civarında ucuz gelebileceğine dair söylentiler var ama tabi Doğuş'u bağlamaz. Türkiye'deki VW satıcıları ilk planda önceki kasaya göre 1.000 liraaya yakın yüksek olabileceğini belirtmiş tahminen.
  • Almanyada 24.000 euro civarından başlaması bekleniyomuş bizde de en iyi ihtimalle 48.000 lira civarında olur daha ucuz olmaz.
  • sanırım 1.2tsi baz donanımlısı 1.6mpi trendline fiyatına satılır aşşağı yukarı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.aty

    Almanyada 24.000 euro civarından başlaması bekleniyomuş bizde de en iyi ihtimalle 48.000 lira civarında olur daha ucuz olmaz.



    aynen.
  • gelmedi, gelecek olandan ayırttırdık. sıra var şu an
  • 29 ekimde sırf passsatı ve jettayı görmek için Kayseri den kalkıp İstanbul otomobil fuarına gidecem umarım fuar esnasında satışları açarlarda bitane alır dönerim
  • bugünkü hürriyet gazetesinde yeni passatla ilgili haber var 52 bin tlden girecekmiş


    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16065467.asp?gid=373
  • tsi 122 lik motorda start stop (bluemotion) var ve fiyat artıyor. 10.000 liralık 1.6 mpi ve 1.4tsi farkı korunmuş oluyor. aslında zam yok gibi birşey. ancak standart donanımlara bakmak lazım.

    şuandaki trandline dan eksiklikleri olurmu? olursa nelerdir?
  • Bence güzel olmuş araba. Yine sıra olacak gibi. Standart donanım da bence artmış gibi."VW’nin yeni tasarım DNA’sını takip eden yeni yüzü ile dinamik bir görünüme sahip olan Yeni Passat’ta Start/Stop ve Fren Enerjisi Geri Kazanım Sistemi standart olarak sunuluyor."
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.