Şimdi Ara

YENİ VW GOLF İLK CASUS FOROĞRAFLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pritt31

Ön taraf Jetta, arka taraf Leon.

Görmeden etmeden bu kanıya nasıl vardın
  • arabanın kasa hiç değişmiyor.Anca makyajlamalar.
  • Golf 6 çıkalı o kadar oldu mu yahu Zaman çabuk geçiyor. Daha ben sipariş vericektim yenisi gelmiş
  • bu fotolardan nasıl yok onu suna benzemış arkası buna benzemiş diye yorum yapabılıyorsunuz gercekten tebrık edıyorum arkadasşarı
  • bıldıgın seat bu ne vw ı.logoya bakın bır.
  • Hemen sıraya girelim , 1.6TDI DSG Comfortline için. 2-3 bin kafadan kar ederiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

Orijinalden alıntı: forbidden_man

merak edilceke bişeymiş gibi bide kamuflaj yapmışlar, yeni nesil copy paste işte

Heryeri kamuflajlanmış test aracında bile x-ray ışınlarıyla duvar arkasını bile gören gözlerinizle eskisinden farkı olmadığını anladığınız için size Tadelle armağan etmek istiyorum.

armağan edecek çok şey varda neyse...

zoruna gidecek bişey yok electrostatic... benim yorumum bu şekilde,ister hoşuna gider ister gitmez..''armağan edecek çok şey varda neyse...'' böyle gereksiz cümleler kullanmana sebep olucak bişey yok ortada, herkez beğenicek diye bişeyde yok

• VW Golfleri amerikadamı test ediyorlar, tasarlıyorlar...
    İlginç. birileri 2 metre kumaşla insanları oyalıyor gibi geldi bana.

Araç doğruysa bile bu şekli dış kasasıyla ilgili bir fikir veremez, çünkü dış kasasının parçaları yok.. belki yürüyen aksamı test ediyorlardır.
  • Kamuflajlı araçlara "güzel olmuş", "berbat" vb yorum yapanlara bayılıyorum. Nasıl bir gözse artık...

VW sahibi değilim, Türkiye'de çok güzel bir söğüşleme stratejisi ile satıldığı da gerçek. Fakat VW'e yöneltilen tasarım eleştrilerini 2 nedenle tamamen taraflı buluyorum:
    1. Tasarım hiç değişmiyor : Müşteri kitlesi tasarımlardan memnun, pek çok müşterisi sadık, tasarımda "devrim" istemiyorlar. Ve araç hep satış rekorları kırıyor. Neden riske girilsin? Siz VW'nin Ceo'su olsanız, "tamamen yeni bir model tasarlayın" emrini verir misiniz? Bu araçların birer ticari meta olduğunu unutmamak lazım.
    2. Bütün modeller birbirine benziyor : Evet bu konuda ben de VW'i eleştriyordum ancak şu an dikkat ederseniz her markada benzer bir durum var. Fiesta-Focus, Elantra-Accent Blue vb pek çok yeni modele bakarsanız, diğer markaların da kendilerine bir tasarım dili oluşturarak, tüm modellere uyguladığını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 23 Ağustos 2011; 9:39:59 >

• 3. Fotoğraf'ta güncel bmw 1 serisini andırmış, diğerlerinden de tam olarak nasıl bir araba olduğu anlaşılmıyor. Farlar stoplar vs.

Bunun dışında wolfien kullanıcısının bazı görüşüne katılıyorum, büyük değişimlere gitmez, zaten müşterisi hazır cepte, Ancak satışları düşmesi gerekir, Türkiye'de bu mümkün değil.
  • Yağmur sensörü bana Volvolarda kullanılan teknoloji gibi geldi , hani önündeki araç aniden fren yapınca senin arabada fren yapyordu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Almak isteyen arkadaşlar şimdiden sipariş versin.....

İstemsizce güldüm nedense
  • bugün dğuş otoya gittim golf 10 için sıraya girdim 2020 teslim olacakmış bilginize
  • resmen bmw 1 serisi gibi olmuş , basık tavan , alçak sürüş pozisyonu , fazla uzun kaporta , iğrenç olmuş
  • Öndeki Logo'ya bakınca bu araç VW değil de Seat gibi geldi bana .
  • quote:

Evet böyle bişey olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

VW Golfleri amerikadamı test ediyorlar, tasarlıyorlar...
    İlginç. birileri 2 metre kumaşla insanları oyalıyor gibi geldi bana.

Araç doğruysa bile bu şekli dış kasasıyla ilgili bir fikir veremez, çünkü dış kasasının parçaları yok.. belki yürüyen aksamı test ediyorlardır.

Hayır,golf amerikada tasarlanmıyor ancak vw birçok firma gibi prototip aracını amerikadaki death valley de yaz testlerini yapıyor.

ayrıca ek bilbi vermek gerekirse ufak değişiklikler dışında golf 7 seriye hazır.

bu mule yani giydirme bir golf 6 değil. yeni platform golf 7

şimdi gelelim araç ne zaman satışa çıkıcak.avrupa tanıtımı 2012 eylül başı

autoshow fuarında sipariş alınmaya başlanır.teslimatlar 2012 sonu

bu araca golf değil diyenler için de link en bilinen alman dergisi

http://www.auto-motor-und-sport.de/news/vw-golf-vii-der-neue-golf-kommt-2013-der-golf-vii-wird-attraktiver-und-edler-1417043.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

Sol arka stop lambasına ve ön farlara bakarsan anlarsın. (Anlayabilirsen tabii)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

Sol arka stop lambasına ve ön farlara bakarsan anlarsın. (Anlayabilirsen tabii)

Senin gibi kamufle olmuş bişeyi görebilecek kadar hatta üstüne yorum yapabilecek kadar yetenekli degilim

• Aynaları değiştirselermiş bari.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.