Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.768
Cevap
132
Favori
246.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1...44...86878889
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2026 golf life ve troc life bariz farklar neler?

Golf Life 116 beygir ve arkalarda torsiyon var.

Bunun haricinde Golf Life'ta ambiyans aydınlatma varken T-Roc Life'ta yok. Golf Life'ta 6 hoparlör varken T-Roc Life'ta 4 adet var. Golf Life'ta koltuk ve direksiyon ısıtma varken T-Roc Life'ta yok. Arka stepne kısmında Golf Life'ta yalıtım varken T-Roc'ta yok.

Ben bayide gidip bindiğimde ön kapı kaplamaları vb. Golf'ten daha kalitesiz geldi.

Bunun haricinde arka koltuk mesafesi de Golf'ten daha dar gibi geldi ama bu psikolojik olabilir.

Bagaj büyük, Golf'e göre ciddi ekstra alan var. Araba dıştan bence çok güzel, ben çok beğendim. İçinde o konsol tasarımını açıkçası beğenemedim. Kadran falan garip duruyor, aynı ID.4'teki gibi yapmışlar. Bence Golf'ün iç tasarımı daha güzel.

Açıkçası ben T-Roc Life alacağıma 250-300 bin ucuza Golf Life bakardım ama şu da bir gerçek: piyasa tamamen SUV'a döndü. Golf'ü ileride satarken T-Roc Life kadar kolay satamayız muhtemelen. Talep SUV tarafında.

İkinci elde düşük kilometre Style paket Golf 2024-2025 modellerini 2026 T-Roc Life parasına bulabilirsiniz bence.

Style paket çok güzel olmuş, bütçe olsa onu beğenirdim ama o paralara çıkınca da bir sürü alternatif var. O kadar paraya gidip T-Roc almazdım muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 25 Mart 2026; 17:57:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    golfte 6 değil 7 hoparlör var haricinde de t-roc'a kıyasla ciddi donanım avantajları var. trocun en büyük avantajı yazdıgınız gibi 150 beygir ve bağımsız süspansiyon, alınmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• aria26 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum golf kendi sınıfında lider bir araç bence.troc düne kadar b olan bugün golf vb. altyapısını kullanarak c segmentine çıkan ya da çıkmaya çalışan bir suv.henüz çok yeni kendini kanıtlaması için daha çok yolu var ama görünüş gerçekten güzel duruyor.aslında tiguan varken neden aynı segmentte farklı bir araç çıkartırsın onuda anlamak mümkün değil.life pakete o fiyatı vereceğime sıfır life golf veya temiz style 2.el al çok daha mantıklı bir tercih olur.ben life aracıma 17 inch orjinal style jantı bulup taktım araç bu haliyle çok daha oturaklı ve güzel oldu.golf 17 jant ile başlamalı bence 🥹🥹

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 ekim ve aralık aylarında aldığımız biri bende diğeri eşimde iki tane Golf Life kullanıyoruz. O sıralar ikinci aracı almadan önce T-Roc ile Golf 8.5 arasında ciddi tereddütte kalmıştım. Ancak T-ROC da eTSI olmaması iç yapısının, ön panelinin, bazı donanım özelliklerinin Golfun gerisinde kalması ve yeni modelin de ne zaman geleceğinin belirsiz olması nedeniyle ikinci araç olarak da Golf'de karar kılmıştım. Tercihimden de pişman olmadım, aracımdan çok memnunum.

Son yıllarda talepler SUV yönünde artış gösterdi ama yine de Golf ileride ikinci elde müşteri bulmakta çok üzmeyecek bir araçtır diye düşünüyorum. Tabi bunu da zaman gösterecek.

Şimdi yeni çıkan T-ROC özelliklerine bakınca tekrar doğru karar verdiğimi düşündüm. Elbette SUV tercih eden biri için T-ROC çok şık bir otomobil. Mutlaka SUV isteseydim T-ROC düşünebilirdim. Golf'ün yol tutuşu ve pratikliği ile rahat görüş açısı açıkçası benim daha çok hoşuma gidiyor. Kalabalığım yok. Bagajı bana yetiyor. Yakıt tüketimi açısından bir tık daha avantajlı olacağını düşünüyorum.

• LokmanHekim kullanıcısına yanıt
    Keşke etsi hiç olmasa 100km 0.5 lt tasarruf olsa ne olur olmasa ne olur attığın taş ürküttüğün kuşa değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12359 -- 28 Mart 2026; 7:18:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1...44...86878889
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.