Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.768
Cevap
132
Favori
246.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1...43...848586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vira bismillah :) Arkadaş inince demir dubaya bastı kaldırımdaki dibinden kırıkmış sallana sallana vurdu kapıya. Ufak eziklikler var vurduğu yerde. Önerisi olan var mı ?

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkürler .servise götürdüm evet ilk seferinde rot ayarı yapalım düzelir dediler ama tam düzelmedi tekrar gidince kapsamlı bir düzeltme yaptılar sanırım şu an düz gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel i7 9700K *** Gigabyte Z390 Aorus Elite *** Msi RTX2070 Gaming Z 8GB OC *** Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 *** NZXT H500i Siyah Mavi Usb 3.1 *** Corsair Hydro H100i PRO RGB 240mm *** FSP Hydro G 750W 80 Plus Gold *** Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe *** Samsung LC24FG73 23.5" Quantum Dot FHD 1ms 144Hz Curved VA *** Asus ROG Pugio 7200 DPI Aura Sync RGB *** Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red *** SteelSeries QcK Prism Cloth XL Rgb *** Logitech Z213 14W 2+1 *** WD My Passport 2TB 2.5" USB 3.0 Mavi

★★★ Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB ★★★

★★★ Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm ★★★
  • clionun 1.8 milyon olduğu yerde gol life 2100 bedava

Bebek geliyor, daha büyük ve otomatik bir arabaya geçmek istiyorum ilk başta sedan bakınıyordum maks bütçem mevcut aracımı 1 milyon civarına satıp üzerine 600k koyup ww cc 1.4 tsi exclusive sarı sitedeki en temiz ilanları 2016 model 90 bin km de bakınıyordum. Şimdi golf 8 life düşünüyorım 2 milyon civarına düşük km de hatasız var sene sonuna kadar sabır edip golf 8 almam sizce daha mı mantıklı? Yıl sonunda belki sene sonu kampanyalarından sıfır bile alabilirmiyim diye düşünüyorum, sonuçta aldığım cc 10 yaşında bir araba olacaktı. Yeni model alma niyetimde babam 3 ay önce troc 1.5 style aldık yeni her zaman yenidir diyordum arabanın içine her bindiğimde. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben aralık ayında Golf Life aldım ama 2025 model sıfır. Bunda 1.5 eTSI motor var.

Siz Golf 8 derken makyajsız 1.0 eTSI motoru mu söylüyorsunuz bilmiyorum. Bu yüzden Golf 8 hakkında yorumum şöyle; şimdi malum eTSI motorlarda alternatör arızası mevzusu meşhur. 2025'te gelen araçlarda yani bizim aldıklarımızda çözüldü diyorlar, göreceğiz daha o kadar uzun süredir kullanmadık ama 1.0 eTSI'larda yaşayanlar vardı. Uzun süredir kullanıp sorunsuz binenlerde çok var ama sorun yaşayanlar da var, bu da bir gerçek.

Yetkili serviste de parça değişimi maliyetleri fazla. Sorunun yaşanma sıklığı ne kadar çok bilmiyorum ama aklınızda olsun.

Yalnız bütçe 2 milyonsa 2024-2025 model yani son makyajlı kasa Life paket 1.5 eTSI Golf alabilirsiniz.

Ben aracı aralıkta aldığım için uzun süreli bir yorum yapamıyorum ama 2 aydır kullanıyorum ve 4 bin km'yi geçtik. Araçtan çok memnunum. Yakıtı çok iyi, performans yeterli. Ben malzeme kalitesi vb. beğeniyorum. Bagaj hacmi biz 2 kişiyiz, yetiyor ama çocuk yok, ondan bir şey diyemiyorum ama bence yeterli.

Eğer 2024-2025 model Golf alabiliyorsanız bence CC'ye göre daha mantıklı geliyor. Ben yeni daha iyidir kafasındayım genel olarak. 9 yaşında araba alacağıma Golf alırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Golf 8.5 2025 model 1.5 etsı 116hp lik life modelini kast etmiştim hocam, hatta style bile olabilir ikinci el de 2 milyon 200k ya bulunabiliyor.

Style ın farkı ıq ledler, koltuk döşemesi ve sanruf farkları harici önemli bi fark var mı

Bir de kablosuz şarj ambiyans aydınlatması ve ayak aydınlatması, ek olarak kör nokta ve side assist var ekstra hocam. İkinci el alacaksanız sıfır life ile çok fiyat farkı olmayabilir. Bence değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 23 Şubat 2026; 17:15:26 >
    Kablosuz şarj life da yok mu

• fıfa F kullanıcısına yanıt

style da iq led yok opsiyon olarak nadir araçta varsa vardır.

Piyasada genel olarak Anemon mavisi olarak geçiyor, 7 kasalarda da en çok tutulan parlament mavisinin hemen hemen devamı olan renk. Şık görünüm, dikkat çekme amaçlı aranıyorsa anemon mavisi. Genel anlamda güzel görünsün, hatları belli etsin, riskten kaçınayım deniliyorsa da istiridye grisi golf 7 kaslardan 8.5lara kadar en çok tutan rengidir denilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanYurtyapan Y1JT3 -- 1 Mart 2026; 22:13:16 >
  • FurkanYurtyapan Y1JT3 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler en uygun teklifleri hangi bayiler verir istanbul civarı

İstanbul kartal doğuş genelde en uygun teklifleri verir ancak bayiler stok durumlarına göre ufak miktarlarda indirime gidebiliyorlar. Kesinlikle tüm bayiilerden fiyat almak lazım. Ancak marttan itibaren 2026 modeller stoklara geleceği için opak renkler 2250 metalik renk araçlar da 2300lerden başlayacak diye duydum farklı yerlerden.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.