Şimdi Ara

Yeni VW FOX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen Yeni bi model çıkarmış arkadaşlar. Bi bakın bakalım nası olmuş
    Türkiye ye gelsinde bide yollarda görelim insallah

http://www.volkswagen.com/vwcms_publish/vwcms/master_public/international_portal/en/home/models/0.html

• çok güzel ya bizim memlekete gelmeyen modellerden ama bu araba
    acaltun17
  • demekki yanlış hatırlıyormuşsun ...

1.2 40 kW : 8.950,00 EUR

1.4 55 kW : 10.400,00 EUR

1.4 TDI 51 kW: 11.400,00 EUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

demekki yanlış hatırlıyormuşsun ...

ya hayır hatta VW LUPO SUN DİESEL diye ÇİN de bir yarışmaya katılmıştı bu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hey allahım ya , adam isim telif hakkını almış Fox diye sen hala daha o değil bu diyorsun , iyi senin dediğin gibi , bu lupo fox değil , salaklar bir dünya para vermişler fox ismini almak için , söyleyelimde alsınlar paralarını , nasıl böyle bir hata yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide -- 24 Mayıs 2005, 10:37:59 >

hey allahım ya , adam isim telif hakkını almış Fox diye sen hala daha o değil bu diyorsun , iyi senin dediğin gibi , bu lupo fox değil , salaklar bir dünya para vermişler fox ismini almak için , söyleyelimde alsınlar paralarını , nasıl böyle bir hata yapmışlar

ya ne biliim zaten bu VW hep aynı hepsi birbirine benziyor

o zaman yeni lupo çıkmayacak galiba

• Allahım ya kardeşim nedir bu Vw ezikliği??? mck bırak bu işleri herşeye atlama Vwle ilgili. Yorumunu da düzgün yaparmısın.

Orjinalden alıntı: Serdarer

Allahım ya kardeşim nedir bu Vw ezikliği??? mck bırak bu işleri herşeye atlama Vwle ilgili. Yorumunu da düzgün yaparmısın.

iyi de ne var yorumlarımda
    hangi konuda yazıp yazmayacağım sizi pek alakadar etmez di mi
  • Bildiğin şeyleri yaz eyvallah, nedir bu Vw düşmanlığı anlayamadım bir türlü. Dünyanın çoğu insanı hayranlık duyarken, Renault hastası bir adamsın. Bende Renaultu hiçmi hiç sevmiyorum tercihte sınırlı kalsam Tofaş derim o kadar yani. Ama 3-5 ay sonra Polomu satarsam Bora alırım belki de Megane alabilirim, biliyorum ve kabul ediyorum sevdiğim bir araç. Renoyu yine sevmiyorum bak altını çiziyorum, ama bu Megane kötü anlamına gelmaz. Anlamışsındır umarım ne demek istediğimi.

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Bildiğin şeyleri yaz eyvallah, nedir bu Vw düşmanlığı anlayamadım bir türlü. Dünyanın çoğu insanı hayranlık duyarken, Renault hastası bir adamsın. Bende Renaultu hiçmi hiç sevmiyorum tercihte sınırlı kalsam Tofaş derim o kadar yani. Ama 3-5 ay sonra Polomu satarsam Bora alırım belki de Megane alabilirim, biliyorum ve kabul ediyorum sevdiğim bir araç. Renoyu yine sevmiyorum bak altını çiziyorum, ama bu Megane kötü anlamına gelmaz. Anlamışsındır umarım ne demek istediğimi.

farkettiysen VW passatı beğendiğimi ve oldukça hoşuma gittiğini de yazdım

ama geri kalanı bana itici geliyor problem o
    markaya karşı da pek bi sorunum yok ayrıca ben Orduluyum yani vosvosçuyum

• araya ben giriyorum ve meganı da sevmiyorum renoyu da , bundan sonrada biraz kırıcı olabilirim haberiniz olsun ...

araya ben giriyorum ve meganı da sevmiyorum renoyu da , bundan sonrada biraz kırıcı olabilirim haberiniz olsun ...

kendine neyi yakıştırıyorsan öyle ol

ben mck
  • lupo gitti fox geldi ehh güzel olmuş vwbuda internetten satılmıcak dimi

Orjinalden alıntı: bigboss07

ne var ya adam dogru demis vw bencede vasifsiz ve itici bi marka.renault daha yaratici hic olmazsa.ayrica bu vw fox'da igrenc vw sacma sapan araclar yapmayi biraksin

yahu madem böyle düşünüyorsun neden 70 milyara passat topiği açıpda milleti birbirine kırdırdın
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.