Şimdi Ara

YENİ VOLVO S60 MI YOKSA MERCEDES C200 MÜ_? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
13.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

S60'ın 1.6 180hp + powershift var denmiş Volvo'nun sitesinde ben niye göremiyorum. Böyle bir motor-şanzıman var mı Volvo'da.

Dün videosunu izlemiştim sanırım o kombinasyon seneye gelecek.Zaten başta verseler kimse gidipte 2.0 motor almaz.

Zor seçim doğrusu.S60 ı trafikte görüyorum ara ara.Gerçekten heybetli ve havalı duruyor ama işte mercedes te ayrı bir dünya.Kolay gelsin sana

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/pages/volvofiyatlistesi.aspx

nasıl yahu, bu listede görünüyor fiyat. S60 - T4 (1.6 180 beygir) Powershift = 71.600 TL (çıplak fiyat ancak baz donanıma dahil olanlar fena değildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 17 Şubat 2011; 10:57:01 >

• her sokaga cikisimda onlarca c180 gordugum icin aractan tiksindim sizde bu kervana katilmayin s60 daha degisik ve daha havali duracaktir.
  • bu sınıfta bir araç alcaksam beni her yönden tatmin edecek özelliklere sahip olmalı ve donanımıyla şımartsın isterim.

ancak güzel ülkemde suni deri döşemeli, sunrooflu, her araba full diye satıldığı için söylenecek söz kalmıyor.

mercedes c200 komp. için volvo'da sunulan donanımları istediğinizde karşınıza çıkacak fatura oldukça yüklü olacaktır.

- yüksek kaliteli müzik sistemi
    - gerçek deri döeşeme
    - volvo'da sunulan güvenlik donanımları ki çoğu c serisinde yok.
    - elektrikli hafızalı deri koltuklar
    gibi ekstralar c serisinde fiyatı çok arttırıyor ki bu donanımların karşılığında 2.elde değer kaybını amorti edemiyorsunuz. fazladan 10.000 euro ekstra donanımın karşılığı 2.elde 3000 euro ya oluyor ya olmuyor.
  • Tabikide Volvo S60
  • Mercedes her zaman başkadır. Ancak o kadar C var ki. 1.6 C'ler çıktı filolar bile doldu.

Bence S60.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

quote:

S60'ın 1.6 180hp + powershift var denmiş Volvo'nun sitesinde ben niye göremiyorum. Böyle bir motor-şanzıman var mı Volvo'da.

Dün videosunu izlemiştim sanırım o kombinasyon seneye gelecek.Zaten başta verseler kimse gidipte 2.0 motor almaz.

Zor seçim doğrusu.S60 ı trafikte görüyorum ara ara.Gerçekten heybetli ve havalı duruyor ama işte mercedes te ayrı bir dünya.Kolay gelsin sana

nasıl yahu, bu listede görünüyor fiyat. S60 - T4 (1.6 180 beygir) Powershift = 71.600 TL (çıplak fiyat ancak baz donanıma dahil olanlar fena değildi)

Videonun eklendiği tarih 2010 muş pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

quote:

+1

Fiyat listesinde ve broşürlerde bu araç var sanırım bayiler de de varmış.

S60 da donanım olarak nerdeyse herşey standart opsiyon olarak

Volvo Guard Alarm
    Krom çerçeveli ön gösterge paneli
    R-desing paketi

Premium edition paketi
    Isıtmalı ön koltuklar
    Elektrikli sürücü koltuğu
    yağmur sensörü
    park sensörü
    krom çıtalar

Advance Edition
    elektrikli yolcu koltuğu
    far yıkama
    kör nokta sistemi
    bi-xenon farlar
    high performance multimedia müzik sistemi

Güvenlik paketi
    Volvo Guard Alarm
    Lamine camlar
    Eğim sensörü
    İç hava kalite sistemi
    Bagajda kilitlenebilir saklama yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 17 Şubat 2011; 11:54:54 >

• Test etme imkanım varsa test et.Forum da apaçık alman hayranlığı var. Ayrıca volvo güvenilir bir araçtır bu dünyaca bilinen bir şey. Tipi de bence mercedes ten güzel. Emin değilim ama volvo nun 2.4 dizel 205 bg modeli ile mercedesin c220 cdi nin fiyatı pek farklı değil. Volvo d3 ise 163 bg 82.850 lira sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 17 Şubat 2011; 14:02:21 >
  • Dün Ankara konya yolunda volvo grup ve mercedes koluman'da iki aracı inceledim. s60'ın c180k'ya göre belirgin olarak heybetli olduğunu gördüm. iç mekanda volvonun verdiği his mercedesin önünde. Fascination paketteki koltuklar bile volvonun deri koltuklarından kalitesiz geldi bana. özellikle mercedesin direksiyonunu beğenmedim. bagaj konusunda c180k önde. s60 bagajı küçük ve kullanışsız. volvo'nun standart donanımındaki bir çok özellik premium markalarda yok veya opsiyonel. ayrıca volvonun opsiyon fiyatları diğer premium markalardan daha ucuz olduğunu belirtmek isterim. marka fanatiği değilim. kanımca volvo s60 mercedes c serisinden bir adım önde. belki bunda mercedesin uzun süredir yollarda olmasının etkisi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluewolf1978

Dün Ankara konya yolunda volvo grup ve mercedes koluman'da iki aracı inceledim. s60'ın c180k'ya göre belirgin olarak heybetli olduğunu gördüm. iç mekanda volvonun verdiği his mercedesin önünde. Fascination paketteki koltuklar bile volvonun deri koltuklarından kalitesiz geldi bana. özellikle mercedesin direksiyonunu beğenmedim. bagaj konusunda c180k önde. s60 bagajı küçük ve kullanışsız. volvo'nun standart donanımındaki bir çok özellik premium markalarda yok veya opsiyonel. ayrıca volvonun opsiyon fiyatları diğer premium markalardan daha ucuz olduğunu belirtmek isterim. marka fanatiği değilim. kanımca volvo s60 mercedes c serisinden bir adım önde. belki bunda mercedesin uzun süredir yollarda olmasının etkisi vardır.

Tespitlerinize tamamen katılıyorum.

Herşeyi geçtim, ben normal bir insan olarak, C serisine inerken ve binerken zorlandım. Araba dar, iç mekan basık. Bir aile arabasından çok bekar arabası niteliğinde. Mercedesin ve BMW'nin bu sınıfta boyutları büyütmesi gerekiyor. Rakiplerinin karşısında C+ gibi kalıyorlar.

• S60 Mercedeste C serisi ile E serisin arasında bir yerde. Ama hangisine yakın derseniz bence E serisine daha yakın. Yani C serisi S60'ın rakibi değil.
  • MERCEDES C KLASSE

VOLVO S60

• Dış tasarımlarına bişey demeyeceğim ama Volvo bayisinde bej rengi deri döşemeli S60'ın içine oturdum, iç mekandaki kalite hissi C serisinin fersah fersah ötesinde.
  • Mercedes C ye makyaj cektı ıc mekan kalte ve tasarm acısndan ciddi sekılde toparlanmıs gelsn bkalm smdıkı C nın kaltesz oldunu blyr sanrm makyajlı kasada toparlanms bya çinligelly nın fabrkalarnda uretlen Volvolara HAYIR
  • Volvolar belçikada ve isveç'de üretiliyor. Henüz Çinde fabrika yok.

• Bu forum kadar alman düşkünü bir yer görmedim.
  • MERCEDES ÇARPIŞMA TESTLERİ

VOLVO ÇARPIŞMA MERKEZİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestekar87 -- 17 Şubat 2011; 19:52:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

Mercedes C ye makyaj cektı ıc mekan kalte ve tasarm acısndan ciddi sekılde toparlanmıs gelsn bkalm smdıkı C nın kaltesz oldunu blyr sanrm makyajlı kasada toparlanms bya çinligelly nın fabrkalarnda uretlen Volvolara HAYIR

Çinde üretilmiyor Volvo. Ve Gelly Çinde üretmeyi düşünmüyor zaten.
  • Yeni S60 T4 Benzin 1595 cc 180 hp Powershift 71.660

bu fiyata bu araç kaçmaz vergi avantajı ile mtv zamanı gelince kafayı taşlara vurmaz insan.

bence yeni s60 çok güzel bir araç olmuş.
  • S60 DİZAYN ,İÇ GENİŞLİK, FARKLILIK, ÇEKİCİLİK, GÜVENLİK, DONANIM , 6 İLERİ OTOMATİK( C 5 İLERİ) AÇISINDAN C 180 DEN ÖNDE...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.