2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (95. sayfa)
-
-
Onlar da reflektör. Life'a özgü değil, diğer donanımlarda da öyle.
-
anladım hocam sağolun peki arka sis farı ile geri vites lambası nerede biraz konudan uzağım öğrenmeye çalışıyorum
-
İç kısımdaki beyaz lambalar geri vites için. Arka sis farı hangisidir hiç bilmiyorum ama sanki 1 tarafta var diye hatırlıyorum. Far kumandasını kendine çekip sağa çevirerek yanıyordu galiba. Aracınızla ilgili bilgileri aşağıdaki linkte şasi no.su girerek kullanma kılavuzundan çok ayrıntılı öğrenebilirsiniz.
-
teşekkürler hocam
-
arkadaşlar araçta kış paketi varmış 2022 life paket. Buna ısıtmalı ön cam suyu da diyor okuduğum kadarıyla. Nasıl aktif hale getirioruz cam suyu ısıtmayı.Normal su koyacaktım zaten antifirizli hazır cam suyu değil o yüzden ısıtmalı kullanayım dedim.Bilgisi olan yazabilirmi
-
öncelikle geçmiş olsun. önemli olan istediğiniz sonuca ulaşmanız lakin bizler içinde ehemmiyetle üzerinde durulması gereken bir örnek. teşekkür ederim.
-
araç henüz 1000 km de değil. 3 kişilik yolcu sayısıyla orta derecede trafikte 5.2, aynı yolu giderken yoğun trafikte (mahmutbey mall off malum trafiği dahil) de 3 saatte 6.5-7 litre yaktı. Henüz uzun yol yapmadım rodaj bitsin onuda test edeceğim. rodaj süresincede ani hızlanma yapmamaya dikkat ediyorum.
-
Yazılım güncellemesinden sonra bugün yine asistan hatası aldım. Yaklaşık 10 gün önce yüklendi ve 10 günde 2 kere hata verdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servis ile görüştünüz mü? Güncelleme yapılan diğer araçlarda da hata devam ediyor mu?
Aracı yarım kontak yapmadan önce emniyet kemerinizi takıyor musunuz? Servis en son gittiğimde kemeri takip çalıştırın diye uyardı. Ama sürekli bu şekilde araç çalıştırmak mesele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar araçta kış paketi varmış 2022 life paket. Buna ısıtmalı ön cam suyu da diyor okuduğum kadarıyla. Nasıl aktif hale getirioruz cam suyu ısıtmayı.Normal su koyacaktım zaten antifirizli hazır cam suyu değil o yüzden ısıtmalı kullanayım dedim.Bilgisi olan yazabilirmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir tane daha güncelleme gelecek onu bekleyin. Bu arada bazı servisler güncelleme adı altında reset atıp yolluyorlar buna da dikkat etmek lazım.
Cam suyunda ısıtma yok, fıskiyelerde var. Fıskiye delikleri donarsa onları çözmeye yarıyor. Arka cam rezistansını açınca devreye girer. Cam suyu haznesine de sadece su koymayın, mesela Sonax gibi markaların konsantre ürünleri var, onlar ile karıştırın.
Teşekkürler hocam bır de vw uygulaması gördüm işe yarar bir tarafı varmı bu uygulamanın bilginiz varmi
Bende hiç hata vermedi ama bir kere ani fren yaptı. Kalabalık bir caddede yaya karşıdan karşıya geçerken benim aracı geçtikten sonra kenarda bir anda durdu, ondan mı oldu emin değilim. Fren yapmasa da tehlike yoktu ama dediğim gibi cadde kalabalıktı. Bu ani frenden önce sesli ve görsel uyarması gerekiyor diye biliyorum, bunu uygulamadan ani fren yapması bir hata sanki. Normalde mesela öndeki araç hızını birden düşürünce araç sesli ve görsel çarpışma uyarısı veriyor ve sen de hızlıca frene basıyorsun. Yaya algılayınca bunu sana bırakmadan kendisi mi frenliyor emin değilim.
Edit: Evet, gerektiği durumda hiçbir uyarı vermeden bir anda fren yapabiliyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 18 Ekim 2024; 0:15:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Genel yazılım güncellemesi gelmedi henüz, sizin araca neyin güncellemesi yapıldı.
Araçtaki hemen her kontrol modülüne güncelleme yapan bir yazılım geldi ama ön camdaki kamera için yeni bir güncelleme gelecekmiş. Sürüş asistanı sorunlarını yaratan o zaten. Uygulama sonrası mesela en kolay kontrol edebileceğiniz multimedya ünitesinin yazılım sürümü 2460 oldu, öncesinde 2434'tü.
Arkadaşlar Volkswagen IDA uygulamasını yükleyebilen oldu mu? ben App Store da bulamadım.
-
store da bir tane volkswagenim diye türkiye vw resmi uygulmasını görüp yükledim ama neye yaradığını anlamadım servis randevusu araç bilgileri dışında ufak tefek kullanma kılavuzu başka birşey yok . Başka bir uygulaması varsa bende bilmek isterim.
-
Bu tamamen servisin kendini kurtarma açıklaması bence. Kemerden olsa hemen uyarı vermesi lazım araç çalıştıktan 1 saat sonra sürüş anında veriyor hatayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X