Benim araç 4 defa hata verdi şimdiye kadar. Hep yarım kontakta oldu arıza. Arkadaşların paylaştığı yabancı forumlara bakıyorum. Onlarda aracı hiç çalıştıramama sorunu da var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 VOLKSWAGEN TİGUAN | ANA KONU | (96. sayfa)
-
-
Yarım kontak nasıl yapılıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Frene basmadan start tuşuna basiyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen.
Motor çalışmıyor, ekran ve m.medya aktif oluyor. Bu şekilde uzun süre bekleyince geçenlerde Bende 12V akü zayıf ikazı verdi. M.medya ekranı bazı şeyleri öğrenmek için biraz kurcalamıştım.
Bu arada 12V akü zayıf ikazı vermeden 2 gün önce 7-8 saatlik uzun yoldan gelmiştim, akü voltajınin zayıf olma ihtimali yok gibi. Sanırım uzun süre bu şekilde durması sistem tarafından engelleniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
AB kuralları gereği maalesef kapatılamıyor, aracı her çalıştırma esnasında kapatmak gerekiyor. Yabancı ülkelerdeki kullanıcılar da trafik işareti tanıma asistanından şikayetçi. Araçlar trafik işaretlerindeki hızlara uyulması için sürekli uyarı veriyormuş. Bizdeki araçlarda iyi ki onu pasif halde getirmişler en azından. Bu front assist çok faydalı bir özellik ama maalesef bizim ülkemizde, özellikle semt içinde uygun değil, hatta tehlike yaratıyor, çünkü fazla hassas. Bir anda yayalar karşıya geçmek için 5-10 metre arayla sağdan soldan yola atlıyor. Araç ta tehlike algılayıp ani frenliyor. Anladığım kadarıyla yayaların mesafesini veya davranışını tam kestiremediği için ani frenleme yapıyor. Geçen gün kitapçıktan bir bölüm atmıştım buraya, gerektiğinde uyarı vermeden bir anda da frenleme yapabiliyor. Ama şu beklenen ön kamera güncellemesi ile bu aşırı hassasiyeti düzeltecekler diye bekliyoruz bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 19 Ekim 2024; 21:10:57 >
-
2022 Tiguan araçta koltuk ısıtma alev gibi ısıtıyor ancak direksiyon ısıtma son kademede bile ancak ılık yapıyor bu normal mi öyleyse nedeni ne bilen yazabilirmi
Merhaba arkadaşlar, park ederken direksiyonu sağa sola çevirince orbitrolden bi tık fazla ses geliyor sanki. sürüş esnasında hiç duymuyorum ama özellikle park ederken fiyuf diye ses çıkıyor, sizlerde bu durum nasıl?
-
bugün asistan hatası verince tekrardan servisi aradım. Şase no kontrolü yapınca aracıma güncelleme geldiğini söylediler.
Güncelleme bekleyen arkadaşlar servis otomatik kimseyi aramıyor. senelik bakıma gelince kontrol olacakmış. Bekleyen varsa telefon etsin
-
Daha önce güncelleme yaptırdınız mı?
-
Yazınıza istinaden biraz önce servisi aradım. Sizin araç için yazılım güncellemesi henüz gelmedi dediler, belli şase aralığına göre geliyormuş, gelince biz sizi arayacağız dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 22 Ekim 2024; 15:4:1 >
hayır ilk kez yaptıracağım.ortalama 5 saat civarı sürebilir dediler
-
Evet sürüyor, yükleme esnasında sorun da çıkabiliyor, aracınız o gün orada kalabilir bilginiz olsun. Siz yaptırdıktan sonra servisten araca uygulanan güncellemenin TPI no.sunu alıp burada paylaşırsanız faydalı olur. Benim araca 2073059/4 no.lu güncelleme uygulandı.
-
Araba yıkamadan sonra her defasında araç çalışmıyor. Biraz bekledikten sonra çalışıp akü zayıf ikazı veriyor. Servisi aradım, yazılımsal bir sorun diye söylendi. Ocak ayında genel bir güncelleme geleceğini ve tüm sorunların çözüleceğini beyan ettiler. Bilginize…
Hangi ocak diye sordaydınız keşke.
Aracın yıkanması ile yazılımın ne ilgisi olabilir
bugün 6 saat serviste kaldı aracım. 86 nolu yazılım güncellemesini 87 nolu yazılıma upgrade ettiklerini söylediler.yazılım sorunundan akünün zayıfladığını bu sorunun çözülüp akü şarj edilip almanyadan gelen yazılım güncellemesini yaptıklarını söylediler. bir daha böyle bir hata olmayacağını söylediler. genel güncelleme yok bireysel şaseye göre geliyor dediler.
servis: afyon
arac :haziran çıkışlı life paket
-
Bilgi için teşekkürler. Bahsettiğiniz yazılım no.larına yabancı forumlarda rastlamadım, belki başka bir şekilde de tabir ediliyordur. Multimedya ekranında sistem bilgilerinin gösterildiği yerde Yazılım sürümü ne görünüyor, onu yazarsanız bilgi sahibi oluruz. Bendeki, geçen ay yapılan güncelleme sonrası 2460 oldu ama en son 2565 sürümü mevcut sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Ekim 2024; 12:0:54 > -
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-orjinal-vw-tiguan-icin-20-inc-r-line-jant-lastik-firat-oto-da-1204350839/detay
Adamlar doğuşta olmayan R line Leeds 20'' jantları getirmişler. İlgilenen olabilir diye paylaşıyorum.
-
Bu fiyata alan olurmu acaba. 🙂
Servis fiyatı gibi maşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X