|
Teşekkürler. |
|

3 Mobil
|
Teşekkürler. |
|
Merhabalar, Tiguan Elegance sahibiyim. Ortadaki Multimedya ekranından çok güzel bir yolda bile çıtır çıtır trim sesi geliyor. Bu sorunu yaşayan ve aksiyon alabilen var mı? Ek olarak yeni Tiguan'in ortasındaki kolçağının konumlanmasını oldukça kötü buluyorum biraz daha uzayabilirdi. Ayrıca kolçak altı ve eşya gözlerinin kapalı olmaması inanılmaz bir kalitesizlik hissi veriyor. Uzun yolda güneşli bir havada telefonlar çok fazla ısınıyor. Öyle ki arada multimedya ekranında navigasyon bile kasıyor. Kasma nedeni telefonun ısınması mı yoksa Multimedya ekranının ısınması mı anlayamadım. Önceki aracım yeni kasa Insigniaydı. Bir süre de 2024 model Passat kullanma fırsatım oldu. Eşya gözleri ve kolçak kısımları bambaşka bir seviye. Tamam bunlar D segment ancak Tiguan da bulunduğu C segmentin iddialı bir arabası bu kısımlara önem vermesini beklerdim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trencijackk -- 5 Mayıs 2025; 10:32:32 > |
|
Trim sesi eleştirinize katılıyorum ama kolçak mevzuu en çok öne uzayan araçlardan birini kullanıyorsunuz sıkıntı vites topuzunun kalkmasından sonra arada kalan boşluk hissi aslında. Güneşli sıcak havalarda bile navigasyon kasmadı hiç bende. Telefon hep şarj kısmının üstünde dururdu. Kol dayama iç kısmı kapalı olsa güzel olurmuş sırf bardaklik ve ince ayraçları değiştirerek kullanılabilsin diye öyle dizayn ettiklerini düşünüyorum . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kolçak tam yukarı kalkmıyor o sıkıntı bence indiğince de kemer rahat takılmıyor.. |
|
|
|
Ne elegance ne RLine'da standart olarak yok diye biliyorum ama opsiyon ile her iki araca da uygulanabiliyor. Dolayısıyla DCC prolu bir Elegance DCC prosuz bir RLine olabilir mesela. Maalesef araç alırken kimse hangi özellikleri istiyorsunuz aracınızda diye sormadığından, fırından ne çıkarsa onu almaya mecbur bırakıldığımız için tamamen şans işi buna denk gelmek. Mesela 2024 modellerde de elektrikli koltuk olan Elegance'lar varken olmayan bir sürü RLine vardı. Ender Elektronik isimli işletme bunu uygulayabiliyor sanırım. Ben hiç alışveriş yapmadım kendilerinden ama ünlü bu anlamda. Adaptif şasi kontrolü “DCC Pro” – Ender Elektronik Ltd.Şti. https://enderelektronik.com.tr/urun/adaptif-sasi-kontrolu-dcc-pro-ve-surus-profil-secimi-driving-profile-selection/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trencijackk -- 5 Mayıs 2025; 13:11:2 > |
|
|
Sadece ilk 3-4 ay full opsiyonlu rline ile geldi matrix-harman kardon- deri koltuk paket halinde. Rline 2.530 a satilirken onlar 2.800 üstüne satiliyordu. Bundan sonra gelme şansı yok fiyatlardan dolayı aksine donanım çıkarıyorlar yavaş yavaş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar, Ankara Otomol'in güncelleme yapan elemanının sadece belirli günlerde servise gelerek güncelleme yaptığını öğrendim. Yani bakıma gittiğinizde şansınıza elaman ordaysa güncellemeniz yapılıyor. Otomol'e gidenlerin/gideceklerin bu bilgiye ihtiyacı olabilir diye paylaşmak istedim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 6 Mayıs 2025; 13:33:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Şu an elegance ve rline donanımlarda önlerde deri koltuk (10 bölge masaj,ısıtma,soğutma,hafızalı)standart. Bence bu araçların kullanım ve görünümünü kesinlikle üst seviyeye çıkartmış. Şu an satılan araçlarda çevre görüş sistemi yok . Bu da olsa aksesuar olarak gayet yeterli olacaktır. |
|
Aracı bugün Doğuş Oto'ya yıllık bakım için bıraktım. Bazen çok kısa süreli olarak ekranda beliren arıza uyarıları ve yine çok kısa süreli asistanların devre dışı kalma uyarıları için de yazılımsal işlem yapılmasını talep ettim. Servis yetkilisi bunlarla ilgili çektiğim videoları da aldı. Ayrıca geri giderken park asistanının çok hassas olduğunu ve fren yaptığını söyledim. Gördüğüm kadarıyla bununla ilgili yayınlanan tampondaki kablolama değiştirme aksiyonu ile ilgili bilgileri var, ona da bakacaklar. Aracı teslim aldıktan sonra Obdeleven ile modül yazılım sürümlerini öncesi ve sonrası ile karşılaştırıp bilgi veririm. |
|
Ses yok maalesef ben de anlık tüketim verileri için bekliyorum bu güncellemeyi. Güncelleme gelse haberimiz olur mu olsa becerip yükleyebilirler mi, sorunlu araçları çözebilirler mi hiç bilmiyorum. Mevcut güncellemeyi bile bazı bayiler yapıyor bazıları durdurmuş garip. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar merhaba, 2024 elegance kullanıcısıyım. Önceki Tiguan'ımda anahtardan camları açma ( indirme ) kapatma özelliği vardı , bu araçta camları anahtardan kapatabiliyorum ancak açamıyorum. Bunun ile ilgili yorumu olan var mı acaba ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preiq -- 9 Mayıs 2025; 12:8:34 > |
|