Şimdi Ara

2026 Volkswagen Tiguan | ANA KONU | (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: slhsyn55 , slhsyn55
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
5.356
Cevap
182
Favori
481.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
  • arkadaşlar merhaba,2024 tiguan life kullanıcıları araçlarınızdan memnunmusunuz?Life yeterli olur mu,elegance için zorlamaya gerek var mı?tucson elite dizel kullanıyorum,yeni tiguane geçme niyetim var...teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: esdres

arkadaşlar merhaba,2024 tiguan life kullanıcıları araçlarınızdan memnunmusunuz?Life yeterli olur mu,elegance için zorlamaya gerek var mı?tucson elite dizel kullanıyorum,yeni tiguane geçme niyetim var...teşekkürler.

İmkan varsa Elegance veya R line alın. Elite baya dolu Tucson’da, sonrasında Life paket üzer sizi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: iamalegend

Merhaba arkadaşlar,

255/45/r19 için kış lastiği bakıyorum, Conti ya da GoodYear arasında kaldım. Tavsiyelere ihtiyacım var.

Teşekkür ederim.

Merhaba. Kışlık jant setim için 1,5 ay önce continental kışlık lastik aldım aynı ölçülerde. İkisi arasında Conti öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamalegend

Jant olarak ne aldınız? Et farkına takılmaya gerel var mu? Orjinal et 38 ama piyasada genelde et 45 var.
    Benim aracım 2023 önceki kasa R line. Üzerinde 20” Misano jantlar var, kışlık için orijinal valencia 19” R line jantı aldım. Lastik ölçülerinde %3’e kadar farkta sıkıntı olmuyor ama Jant farkını bilmiyorum.

• Herkese merhaba, arabada kasis geçişlerinde ve trafikte giderken en alt devirlerde şanzıman sesi şakırdaması bir tek bana mı çok geliyor yoksa ben arabayı çok fazla mı dinliyorum bu durumu yaşayan ve trafikte rolanti moddan çıkışlarda şanzıman fazla sesli geliyor bu durumun nedeni klasik dsg mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Umarım ileride başımıza iş açmaz çünkü her dişli sesini araba kullanırken duymak sinir bozucu gelmeye başladı

Orijinalden alıntı: Zingerline

Herkese merhaba, arabada kasis geçişlerinde ve trafikte giderken en alt devirlerde şanzıman sesi şakırdaması bir tek bana mı çok geliyor yoksa ben arabayı çok fazla mı dinliyorum bu durumu yaşayan ve trafikte rolanti moddan çıkışlarda şanzıman fazla sesli geliyor bu durumun nedeni klasik dsg mi
    Benim aracım 2023 önceki kasa, kapalı otoparkta özelikle dediğiniz gibi vites geçiş seslerini çok duyuyorum. Birde direksiyonu çevirirken tak diye bir ses geliyor. Bundan önceki aracım 2017 model Allspace idi. Onda 1.4 tsi 6 ileri ıslak DSG vardı hiç bu sesleri duymuyordum.

• Daha önceki araçlarım kuru kavrama dsg ve Powershift şanzimanlıydı. Cam açıkken şak şak sesler yoğun şekilde geliyordu. Tiguan ıslak kavrama. Ben çok dikkat etmedim ses geliyormu diye. Elektrikli motorun devreye girmesiyle alakalı olabilir mi?

Şehir içi dur kalk trafikte bu ses geliyor maalesef, şahsen ıslak kavrama olduğu için çok dert etmiyorum.

maalesef dsg kronik sesleri bu araçta da fazlasıyla geliyor. seslere alışmaya bakıyorum fakat şehir için rolanti moduna geçince ani dur kalklarda arabada kararsızlık oluyor bu hem şakırdamaları arttırıyor hem de kadran 1 devirin altında titreme yapıyor. işin kötü kısmı star stopu kapatmama rağmen araba durduğunda motor stop ediyor. bazen hem rolantiyi hem start stopu kapatıp aracın hiç motor kapatmasını istemiyorum sırf bu durumlara maruz kalmamak için...

start stopu bende kapatıyorum ama rolantiyi nasıl kapatabiliyorsunuz. ben onun nerden kapandığını bulamadım bende sevmiyorum bu özelliği?

• Yazılım güncellemesi için servise bıraktığım aracımı kendi işlerim sebebiyle bugün ancak teslim alabildim. Aracı Pazartesi verebileceklerini söylemişlerdi, benim de Pazar günü şehir dışına çıkmam gerektiği için aracı teslim alamadım. Gördüğüm kadarıyla dışarıdan tespit edilebilen değişiklik olarak sadece sistem bilgileri ekranındaki 2434 no.lu yazılım sürümü 2460 olmuş. Onun haricinde gözle görülen bir değişiklik yok. Servis yapılan güncelleme ile ilgili evrak vermedi ama oradan okuduğum kadarıyla 21 modüle güncelleme yapılmış. Servis TPI no.su da 2073059/4. Alman forumunda da bu güncellemenin yapıldığı yazılmıştı. Bu toplu güncelleme ile, bazı asistan hataları kamera yazılımı kaynaklı olduğu için ön camdaki kamera yazılımına da güncelleme yapılıyormuş. Aracın ambiyans renkleri, radyo frekansları, bagaj kapağının kendime göre ayarladığım yüksekliği, tüm ayna ayarları gibi şeyler sıfırlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Ekim 2024; 12:33:53 >

• Merhaba arkadaşlar, araca yaklaşınca kapı koluna dokunmadan açılma ve aynı şekilde uzaklaışında kapanma bizim araçlarda var mı?

• iamalegend kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Evet var. Ayarlardan açabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.