Şimdi Ara

YENİ Volkswagen Sharan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen, cenevre de tanıtmadan önce yeni sharan ın yüzünü gösterdi.

Araç 2010 temmuz gibi piyasaya çıkacakmış.Diğer vw ler gibi dış hatlar eskisine göre biraz daha
    sertleştirmiş olan aracın, iç malzeme kalitesinide yükseldiği görülüyor..

daha detaylı bilgi ve resimler için

http://www.auto-car-shop.com/2010/03/geneva-motor-show-2010-volkswagen-sharan-also-anticipates-the-new-2011/
    http://www.automotorblog.com/volkswagen-sharan-at-geneva-auto-show-2010/
    http://www.carsuk.net/vw-sharan-20102011-teased/

YENİ Volkswagen Sharan

YENİ Volkswagen Sharan

YENİ Volkswagen Sharan

• Touran'nın bir büyük boyu oluyor değil mi bu? Touran'dan daha güzel görünüyor bence...1.6 tdi + dsg güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

Touran'nın bir büyük boyu oluyor değil mi bu? Touran'dan daha güzel görünüyor bence...1.6 tdi + dsg güzel olurdu

Touran bildiğim kadarıyla caddy üstüne kurulmuştu,bu da transporter üstüne kurulmasın

Şaka bir yana güzel mi,değil mi kadar veremedim bir türlü...Araç sanki VW değil,arkadan Seat Altea XL modeline benzettim(stopları).Güzel güzel verdim kararımı güzel
  • 4motion olacak mı acaba?
  • quote:

Touran'nın bir büyük boyu oluyor değil mi bu? Touran'dan daha güzel görünüyor bence...1.6 tdi + dsg güzel olurdu

evet touranın bir boy büyügü bu sharandan sonra caravelle geliyor
  • Aslında düşündümde volkswagen'in araçları rakiplerinden daha ucuz olmalı.

Çünkü artık tüm araçlarında aynı ön tasarımı,far grubunu kullanıyor hatta aynı direksiyon,aynı muzik sistemi,aynı klima kontrolleri,aynı cam otomatikleri,aynı hız göstergeleri.

Ee adam hem tasarım kısmından maliyet kısıyor hemde yeni parça üretiminden ama yinede pahalıya satıyor garip valla

Sharan'dada aynı direksiyon sciroccoda'da aynı direksiyon transporterda'da aynı direksiyon.
  • olayı iyi kapmışlar audiden.toureg,sharan... passatın stopları da tahmin edebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Skoda Fabia
    18 yıl önce açıldı
    YENİ RENAULT GRAND KOLEOS
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öle..Her modelde aynı direksiyon ,aynı klima paneli , aynı radyo kiti..Hem üretim maliyeti hemde yedek parça kolaylığı için yapılmış bir düzen..Her ne kadar Vw sahibi olsamda Vw ye yakıştıramıyorum..Onun haricinde güzel araç
  • Surgulu kapi olayini begenmedim.
  • Her türlü S-Max derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 1 Mart 2010; 21:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

4motion olacak mı acaba?

bundan önceki kasalarda vardı. bunda da olur büyük ihtimal ama epey geç cıkar gibime geliyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Her türlü S-Max derim.

Son sahibi olursun!

YENİ Volkswagen Sharan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

Aynen öle..Her modelde aynı direksiyon ,aynı klima paneli , aynı radyo kiti..Hem üretim maliyeti hemde yedek parça kolaylığı için yapılmış bir düzen..Her ne kadar Vw sahibi olsamda Vw ye yakıştıramıyorum..Onun haricinde güzel araç

Doğru,hep aynı iç dizayn..Modele özgü tasarım yapsa daha hoş olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

Aynen öle..Her modelde aynı direksiyon ,aynı klima paneli , aynı radyo kiti..Hem üretim maliyeti hemde yedek parça kolaylığı için yapılmış bir düzen..Her ne kadar Vw sahibi olsamda Vw ye yakıştıramıyorum..Onun haricinde güzel araç

VW iyi marka ama asla özgünlük beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Her türlü S-Max derim.

Son sahibi olursun!

Sıkıntılı araçlari severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Her türlü S-Max derim.

Son sahibi olursun!

YENİ Volkswagen Sharan

sorun olmaz sanırım cunku omurluk arac dedıklerı bısey s-max....

• Türkiye'de bu tip araçlar pek tutulmuyor.Bir ara HB araçlar öyleydi 'araba alıyorsan sedan alıcaksın mantığı' vardı.Şimdi çürümeye başladı tabi o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

Touran bildiğim kadarıyla caddy üstüne kurulmuştu,bu da transporter üstüne kurulmasın

Şaka bir yana güzel mi,değil mi kadar veremedim bir türlü...Araç sanki VW değil,arkadan Seat Altea XL modeline benzettim(stopları).Güzel güzel verdim kararımı güzel

sharanın eskisiyle eski seat altea tıpatıp aynıydı zaten yenilerinide benzeer yapmış olmaları yüksek ihtimal

• VW satışlarını düşürmek için epey uğraşıyor !
    Birşey beğenilir sen de onun üstüne gidersin tamam eyvallah ama aynı şeyi bir laciverte bir griye bir kahverengiye boyadın yetti. Ben bunun bir de turuncusunu bir de morunu... dersen yemezler .

Gerçi daha iyisini yapan çıkmazsa adam neden uğraşsın müşteri yine tercih edecek ...
    Mesela havalandırma ızgaraları da Touareg' den ama çok kaliteli duruyor yahu
  • bundan onceki kasalar (bizde 3 aylik sharan sahibiyiz) ford galaxy ,ve seat alhambra ile ortak birebirdi ,simdi yeni modeller ise ayri kasa,bu iyi oldu ,seat alhambra sanirim bi sure daha eski kasa uretilecekmis.
    avrupadaki turkler tarafindan cok tutulan bi arac ,bu yazin baya bi gorebilirsnz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 1 Mart 2010; 22:10:43 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.