Şimdi Ara

Yeni Vito mu Caravelle mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
11.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Beni en çok ayar eden şey ne biliyor musun konu sahibi arkadaşım

Bu minibüslere hayatında binmeyip de Mercedes Vw Ford Renault markasının gölgesinde atıp tutan andavallar.Buraya bakarak minibüs alınmaz arkadaşım boşver burayı da çok bilmiş bebeleri de.Git test sürüsü yap mutlaka vardır test araçları hatta geçen Vwden mesaj gelmişti test sürüşüne davet ediyoruz diye.Burdaki bebeler broşürden okuduklarını foruma kopyalamalaya bayılır.Daha da yazmıyorum hadi selametle.

Aynen oyle test surusleri yaparak kendiniz seçin icinize isinani alın
    Sımdiden hayirli ugurlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim 2007 vito vardı 115 cdı 163 hp 2.2 ve performans olarak gayet iyiydi max 186 gitmiştim ama içi doluyken kesinlikle sizi rampada falan bırakmaz çok memnundum 130bin km de sattık bu sene ve 2015 caravelle aldık 180 bg dsg comfortline indirim falan 110bine denk geldi neyse araba çok güzel motor performansı vites grçişleri falan şahane ama ben dış görünüşünü beğenmiyodum ve böyle az bozuk bi yoldan geçince süspansiyondan çatır çutur sesler geliyodu yani hiç hoşuma giden nişey değildi zaten satıldı şuan tekrar yeni kasa vito almayı düşünüyoruz ama 2016 da ucuzlar düşüncesiyle elimizdeki 2012 transporter cityvan 140lıkla idare ediyoruz ve şunu söleyebilirim 180den başka motor seçeneği dğşünmeyin. Gel gelelim vito caravelle karşılaştırmasına vitonun 116 cdı ve 119 cdı sellect modelleri otomobil olarak geçmekte ce 111 cdı 136 hp motor gücüyle sadece dış görünüş vaad ediyor. Caravelle ise sanırım 400 nm tork üretiyodu ve 163 hp vitoyla karşılaştırılabilir motor gücü olarak. Vito sellect yani 119 cdı yü henüz kullanmadım 190 hp motor gücü kulağa çok hoş geliyor insan 163 ü buysa 190ı nasıldır acaba diyor ve bende öyle diyorum :) yani size söyleyeceğim paranız varsa vito 119 sellect eğer ekonomik olsun diyorsanız kesinlikle caravelle 180 hp ha eğerki ben mersedes havası görmek istiyorum derseniz 140bin gibi bi parayı gözden çıkarıp 116 cdı vitoyuda alabilirsiniz her arabanın bi kusuru vardır ben ikisinide denedim ve vito diyorum tabi kişiden kişiye değişir bu aklıma gelen olursa tekrar yazarım ve sorularınız varsa yardımcı olurum

• yıldızı yeter, mercedes bence sadece markası için bile alınabilir, 8+1 e kadar otomobil olarak geçiyo ruhsatta.

• Konu hortlamış beyler valla babam yine stationa bakiyor malum ablamlar ogretmen biri başka ile atandi kendisine araba alacak ehliyete yazildi babam yine station alabilir subaru levorg gosterdim hosuna gitti ama ileride ne alacagimiz mechul

• kesinlikle hort kesinlikle merso
  • Vitoya hiç binmedim ama caravelle gerçekten çok güzel bir araç. Ki ben Wolksvagen grubunu hiç sevmeyen birisiyim.

Yalnız, caravelle alacaksanız bence DSG almayın. O koca arabada dsg hiç rahat hissettirmiyor. Vites geçişleri belli, frenlerken yığması belli. Hem de aşırı biçimde belli yani. DSG küçük araçlarda belli etmiyor olabilir bunları ama söz konusu büyük araç olunca DSG bence tercih edilmemeli. Varsın siz birkaç milisaniye daha yavaş hızlanın ama otomatik konforunun yanına yaklaşmayan o vitese bulaşmayın bu büyük araçlarda.
  • Arkadaşlar aynı ikilemde bende kalmıştım ve otomatik araç almak istediğim için tercihim Vito oldu. Yalnız ben ikinci el aldım.

Konudan bağımsız olarak, aldığım aracın üzerindeki lastikler 17" ve kışlık. 245/65 lik bir lastik var.

Lastik değişimi yapılaması zorunlu. Görüntü için 18 " lik bir jant&lastik alayım diyorum sonra tasarruf ve konfor için 16" almalı diyorum. 17" orta karar, onunla devam et diye düşünmeden de edemiyorum.

Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
  • Konu eskiymiş ama umarım önceki mesajımı görenler yardımcı olur :)
  • pek ilgi çekmedi bu konu anlaşılan
  • Arkadaşlar yok mu bilgisi olan, Vito için kaç inçlik jant kullanmalı ?
  • iki aracı da kullandım kesinlikle merso baka ? yol tutuş taksi konforu sürüş pozisyonu ve teknoloji üstünlüğü merso da
  • Alaskalı Suikastçi kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2017 model Mercedes Vito Otomatik vites veya VW Caravella arasında kararsız kaldım. Daha önce hem sedan binek araç kullandım. Bu araçların kullanım dezavantajları var mı. Park sorunu mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bir de Vito fiyatları 150.000 gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinyazici1982

Merhaba 2017 model Mercedes Vito Otomatik vites veya VW Caravella arasında kararsız kaldım. Daha önce hem sedan binek araç kullandım. Bu araçların kullanım dezavantajları var mı. Park sorunu mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bir de Vito fiyatları 150.000 gibi gözüküyor

Bir tanıdığım 140PS DSG Comfortline Caravelle için 151000 ödedi hocam daha 15 20 gün önce teslim aldı aracı 2017 model
    Ben eskiden beri Transporter kullandığım/Bindiğim için bana çok farklı gelmedi ama güzel araba tam geniş aile arabası
    Yeni Vito hiç kullanmadım/Binmedim ama Caravelle'nin direk rakibi Viano o yüzden büyük ihtimal Caravelle daha iyi gelecektir size
  • yasinyazici1982 Y kullanıcısına yanıt
    Caravelle de minibüs kullandığınızı bariz bir şekilde hissederken, Vito da sanki binek araç kullanır gibisiniz. Sadece yerden biraz daha yüksek bir oturuş pozisyonu var gibi geliyor sürücü için. Mercedes'in gidişi çok daha iyi. Konfor olarak benzer. Otomatik vites alınacaksa kesinlikle Mercedes alınmalı. Orta kasa olanları tercih ederseniz satarken de zorlanmazsınız.
  • Bu sınıfta otomatik ise vito, diğer herşey için caravelle. Bütçe kısıtlıysa havalı süspansiyonlu tourneo custom. Konfor konusunda en iyisi vw. Konforda en kötüsü ford. Yürütme maliyeti en iyi ford, en kötü vito. İç hacimler benzer. Sürüş olarak ben nedense yeni vitoyu beğenmedim. O dönem kendi aracım tourneoydu. Tourneo kullanım olarak daha iyi gelmişti. Vw de benzer şekilde kullanımı rahat

• Arkadaşlar Vito ve Caravellenin uzun yolda karayolları hız limitleri nedir? Taksi ike aynımıdır?

• 7 kişilik Captiva nin arka 2 koltuğuna ancak çanta sığar 10 yaşında çocuk oturamaz

Sorunuzun cevabı

Vito 1.6 motor dolu iken çekişi baya düşer çok motor ve paket seçeneği var fiyat değişikliği bu yüzden 2.2 motoru var ama fiyatını ve vergisini bilmiyorum

Caravelle 3 paket 2 motor seçeneği var comfortline 2.0 150 bg olanı yeterde artar

Caravelle in iç hacmi daha geniş

Vito İstanbul için daha uygun

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkur ederim, iyi ki varsiniz.

• bu başlıkta ne kadar cahilce yorumlar yapılmış. bir kere vito ile caravelle karşılaştırması hatalı. vito ruhsatta kamyonet geçer caravelle (eskiden mibüstü) otomobil. caravelle konfor, yol tutuş açısından vitodan önde. ha viano-caravelle derseniz farklı kriterler girer ama vitoyu düşünmeyin bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalax

Bilgi için teşekkur ederim, iyi ki varsiniz.

Ben teşekkür ederim

Vito bin BASE PLUS 1.6 paketi alınabilir

Manuel 107 bin TL 2016 model 8-10 bin km deki araclar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.