Şimdi Ara

___ Yeni videom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte yeni videom. Ne tam bir PvP ne de tam bir tanıtım. Arada bir çalışma oldu
    Umarım beğenirsiniz; video HD.

Link:http://www.youtube.com/watch?v=-3u5YGIx0O0

• Sen hem bichenon hem de pachenon musn?
  • hacı naaptın ya açarmısın şu çarın özelliklerini biraz...
  • Videon çok güzel olmuş tebrik ederim.
    Blader+Pacheon en ideal dual weapon çarı. Taktiğin de süper işi biliyosun. Adamın Snow Shield i bitene kadar Bicheon la oyaladın, kendinide korudun. Biraz geç yaptın ama pacheon u aldın eline ss yokken adamda. Crit harikaydı Böyle oyuncular lazım sro ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Videon çok güzel olmuş tebrik ederim.
    Blader+Pacheon en ideal dual weapon çarı. Taktiğin de süper işi biliyosun. Adamın Snow Shield i bitene kadar Bicheon la oyaladın, kendinide korudun. Biraz geç yaptın ama pacheon u aldın eline ss yokken adamda. Crit harikaydı Böyle oyuncular lazım sro ya.

Geç alması bence debuff yedirmeyi çalıştırmasından

• hacı ben vegasta yawaşlatma ve o tür efekt leri yapamadim nerden yapiliyor
  • Emeğine Sağlık HEm çarın Güzel Hem Vİdeon TEBRİK EDERİM...
  • Süper video Charında çok güzelmiş
  • Herada oynadıgım dönemlerden hatırlıyorum seni. Sanırım hybird bowdun. Charın suan cok kaliteli pvp taktiğinde süper. İyi forumlar...
  • video iyi hoşta o yapılandırmaya çok sp lazım be.
  • 27 k crit adamın içine oturmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

27 k crit adamın içine oturmuştur.

Heh he, o da bir şey mi? Geçen gün Jobwar'da blade ile hem bleed hem de division attığım adama tam 53k vurdum

Ayrıca yorumlar için hepinize teşekkürler.
  • hacı hakkaten çok güzel charda statları kaç kaç verdin ya 2 str 1 int misin benimde 2 str 1 int bowum varda
  • quote:

Orijinalden alıntı: aazeri11

söylersen çok sevinirim be kardeş:)

Açıkçası, saymadım; fakat aşağı yukarı o oran.

quote:

Orijinalden alıntı: TniesT

hacı ben vegasta yawaşlatma ve o tür efekt leri yapamadim nerden yapiliyor

Yavaşlatma ya da hızlandırma yapmak istediğin video parçasının üzerine sağ tıklayınca gelen menüden, "insert/remove envelope>velocity" tıklayınca video parçasının üzerine bir "velocity bar" eklenir. Artık hızı ile oynamak istediğin karede, tam çubuğun üzerine sağ tıklayıp "add point" diyeceksin. Sonra da bu noktanın üzerine sağ tıklayıp "set to ..." seçeneği ile istediğin hızı yazabilirsin. Örneğin; %120 yazarsan, video tam o noktada normalden %20 daha hızlı akar. Ya da %80 yazarsan, video bu sefer normal hızının %80'i bir hızda akar

EDIT: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 7 Aralık 2009; 1:12:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.